On in forum

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 17. Avg. 2008 18:10

Hm...meni se zdi normalno, da je moji lubici lušten pa dober tudi kdo drug in ne samo jaz. Ne kompliciram, ko mi pove, ko koga tako vidiva, pa če reče, da je tist pa un fletn, ali pa ko sva npr. v kinu pa pokaže kakega igralca, in reče, da ta je pa res hud. Tudi jaz ji včasih rečem, da je kera fletna, pa da je ona igralka huda, pa take...S tem se mi ne zdi nič narobe. Takšno komentiranje slikic pa se mi zdi bolj kot ne malce otročje - kot včasih, ko smo to počeli na Glasujzame :D . To, da je nekdo všeč moji lubici še ne pomeni, da mene nima rada, in če sta meni Michelle Pfeiffer in Ana Kurnikova res hudi bejbi, to še ne pomeni, da mi moja lubica ni všeč in da je nimam rad. Daleč, daleč...mnogo predaleč od tega. Nor sem nanjo.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 17. Avg. 2008 18:11

*cheRry* napisal/-a:Punchee men se zdi da mal pretiravaš. Mogoč v tej temi ni to tok opazno, kokr če še druge pogledaš, kjer pišeš da te je razočaru, da ma dva obraza... Že zato ker je tvojo fotko prlepu gor na forum, ker ma tvoje ime v podpisu..mislim da ti ni treba nekega lubosumja zganjat, ker če bi kej čudnega mu po mislih hodlo, te zihr ne bi tok omenjal. Sicer pa a ti nikol ne rečeš za nobenga da je fajni? Tle na forumu nikol ne komentiraš kakih hudih tipov? Ne rečeš nobenmu kolegu da je simpatičen, al pa da mu kej paše, da je na kaki sliki fajni? Pa ne tega razumet kot kako napadanje z moje strani, želim sam da se v njegovo kožo postaviš. Pa tut zaupanje je zlo pomembno za zvezo, tk da se raj z njim pogovor. Bi pa mene zlo motl če bi mi tip zarat take stvari začel z izjavami kk mam dva obraza, pa kk sm lahk taka.. Drgač pa ti želim da se fajn zmenta :)

:ja: tut meni se zdi da ni tako hudo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Avg. 2008 18:48

Oh, bog, in pol sm js kao neko komlicirano in (pre)občutljivo bitje ...

Dejte se ene zavedat, da nikol ne boste ena in edina oseba u žiulenju vašga partnerja. Vedno bodo obstajale možnosti, da pride mem lepša, bolša, drugačna, primernejša (kaj se takrat zgodi, je druga zgodba).
Ampak to ne pomen, da se je treba "predat" in spokat kufre za sobo u samostanu. Živet je treba dons in zdej, o (skupni) prihodnosti je lepo razmišlat, ampak nikol je ne gre jemat kot samoumeuno.
In partner je oseba zase, ne (vaša) polovica, skupi sta par, ampak kot dve individualni osebi. Svoje žiulenje sicer deli z vami, ampak še vedno ostaja njegovo. In pustte mu, da ga živi. Usak msn pogovor, sms, komentar fotke in čvek ob kofetu niso znak, da vs u njem ne želi več. Mal več zaupanja, punce :wink: .

Mam frenda, k mi usak teden, k se vidva, reče da (še vedno) dobr zgledam, nemalkrat me u najinih čvekih spodbuja, tolaž, hval, mi čist mirno servira kompliment, ... in use to naukljub temu, da ma punco (in js fanta). Punco, s kero se selta na svoje. In za kero vem, da jo ma rad.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 17. Avg. 2008 18:55

hjoj, pa kako ste ve babe naprogramirane, ko mate enkrat frajerja pa vsa moška populacija postane odvratna al kaj?

Pač bejba mu je cute, kaj je tle problem?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 17. Avg. 2008 19:02

Punchee če te moti in ti ni prav, če se nisi dobr počutla ob temu, mu le povj. Nekaterim, kot vidiš, bi blo vseeno, če bi njihova boljša polovica drugim dajala takšne komentarje, no jaz sigurno nisem med njimi, mene bi to verjetno kr mal zmotlo in bi mu lepo povedala, da mi ni prov, kar je naredil..
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 17. Avg. 2008 19:57

Nikjer ni govora o tem, da je pa nm, k partnerju pustimo dihat, usen, kaj ta dela, ampak nekak nimam namena mu vato u ušesa zažokat, usta prelimat s tarjavim, debelim selotejpom, zvezat roke na hrbtu in dat škarnicl na glavo, use sam zato, da ne bi slučajnu vidu, slišu, komentiru kšne lepše in bolše od mene (heh, kda taka obstaja :lach:). Use ma neke meje. To pa ne pomen, da si ne želim, da bi najlepše besede šparu samo zame.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
**Miška**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a **Miška** » 17. Avg. 2008 20:14

Aloha napisal/-a:Nikjer ni govora o tem, da je pa nm, k partnerju pustimo dihat, usen, kaj ta dela, ampak nekak nimam namena mu vato u ušesa zažokat, usta prelimat s tarjavim, debelim selotejpom, zvezat roke na hrbtu in dat škarnicl na glavo, use sam zato, da ne bi slučajnu vidu, slišu, komentiru kšne lepše in bolše od mene (heh, kda taka obstaja :lach:). Use ma neke meje. To pa ne pomen, da si ne želim, da bi najlepše besede šparu samo zame.

ja ampak............

res je, vse ma meje. Zato ne pretiravaj kot npr: vato u ušesa zažokat, usta prelimat s tarjavim, debelim selotejpom, zvezat roke

Lp
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 17. Avg. 2008 20:58

načeloma sicer nisem taka, da bi delila tujim ljudem po netu komplimente (razen če recimo niso ženske in če ne prašajo kako kaj izgleda na njih), vseeno pa nekako razumem da je to pač ena normalna stvar, sploh če je recimo ona njemu prva rekla da je simpatičen ali vatever, potem pa je valda po kavalirsko ( :D ) rekel tudi on nazaj njej.
Pomojem se tukej ni česa za bat.
Če te moti in če ga želiš prašat, ga prašaj kako te stvari pri njemu tečejo, ampak poskušaj brez vika in krika, ker če boš zagnala vik in krik, verjamem da ne boš dobila iskrenega odgovora ampak samo eno bedarijo izmišljeno v sili.
Jst mislim in upam, da to ni nič hujšega, vseeo pa je res najbolje da to razčistita med sabo.

Nevem pa kaj morte nekatee take scene delat glede tega, da je njo to zmorilo?!pač jo je zmotilo, ljudje smo si različni in vsakega moti nekaj drugega.
Roko na srce, če bi vaš tip naokoli pisaril take stvari skos in skos (pustimo to kaj vi delate, ker to je drugače) vam nebi bilo ravno finofajn.In ja vsaka stvar ima svoje meje, tako pri popuščanju, kot odrekanju :wink:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 18. Avg. 2008 16:50

Js bi mu itak neki rekla, ker nism taka, da bi bla tiho. Drugače pa ja se nimaš sekirat punca je iz New Yorka. In če te ima res rad, ne bo delal naumnosti kot takrat ko si samski.
Drugače pa te komentarji...niso vedno resnični. Poznam ljudi ki na inetrnetu čisto drugače pišejo kot si mislijo. Npr na GZ(nekateri ne vsi!!!) pišejo komentarje drugim samo zato, da dobijo več komentarjev in boljšo oceno. Pa čeprav ne mislijo tako kot napišejo. Mrš s takimi ej. ---MOJE osebno mnenje!
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 18. Avg. 2008 19:03

Kaj je sigurno samo to, da te moti kometar za punco iz NY al dvomiš vanj še na kakšen deug nači oz. iz katerega drugega vzroka ? Če je samo to pol se ne sikiraj in uživaj naprej, če pa dvomiš tudi drugače vanj pol pa je čas, da se odločiš al boš nehala dvomit in bla z nim al dvomla in bla z nim oz. bla brez njega.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 18. Avg. 2008 19:13

O mamma mia, a ti nobenmu ne rečeš (če ne drugač, pa v svoji betici), da je luštn, da dobr zgleda, da je simpatičn, da je nevemkajševse???? Grem stavt, da če že ne rečeš, pa vsaj pomislš na to. On je pa pač to povedu. Big deal ...
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 18. Avg. 2008 20:32

**Miška** napisal/-a:Punchee če te moti in ti ni prav, če se nisi dobr počutla ob temu, mu le povj. Nekaterim, kot vidiš, bi blo vseeno, če bi njihova boljša polovica drugim dajala takšne komentarje, no jaz sigurno nisem med njimi, mene bi to verjetno kr mal zmotlo in bi mu lepo povedala, da mi ni prov, kar je naredil..

Če se ne sekiramo zarad tega, še ne pomeni, da nam je vseeno. Ampak v zvezi ne moreš pričakovat, da bo partner gledu samo tebe, da bo hvalil samo tebe, da bo bolestno govoril samo o tebi... Ker če bi delal samo to, bi blo to že bolano...

Pohvale neki punci pa tudi ni za jemat tako k srcu... Pohvališ lahko iz vljudnosti, zaradi čiste resnice, zaradi boljšega počutja tistega drugega... Kar pa še ne pomeni, da bo vsaka njegova pohvala neki drugi ženski naredila nov prepad med vama.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 18. Avg. 2008 22:03

ja veš kaj mislim, da tu ni neke panike, pač povedu ji je, da je ona lušna sam to še nč ne pomeni, da ma kakršnakoli čustva in vse, sej tut vidiš d javno kaže, da je s tabo in d si ti njegova edina ljubezen.

sej to je samo mnenje, sej je res tak pač da ti ni prijetno, sam js kot objektivni opazovalec mislm, da nimaš hujšga razloga, lahk pa se pogovrita, ga prašaš pa ti bo pomoje isto povedu :)

to je isto, kot da bi mu prepovedala gledat druge ženske :) sej gleda jih, to je pač logično :)

preveč se ne sekiraj, če pa ti en bo dalu miru, ga pa povprašaj
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 19. Avg. 2008 9:22

Ne vem, meni se zdi, da so najbrž tudi tebi všeč kakšne znane osebnosti in mislim, da ni razlike med njimi in nami, povprečnimi. Oboji smo samo ljudje. Po moje te je samo razburilo, ker nisi tega pač pričakovala od njega, kot si sama rekla. Js vem, da tud drugi fantje mislijo za druge punce, da so lepe ali kaj podobnega. In verjemi, da bi tudi mene motilo, če bi našla isto kot ti. Ampak, če bi bolje razmislila pri sebi, najbrž res ni to taka reč. Seveda pogovor ni odveč. Povej mu vsaj zato, da ti bo lažje pri duši. :wink:
Worship me or walk away.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]