On bi me kar na suho ?!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tanF
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2011
Punce, zapomnite si samo to, da niste nikomur dolžne, da z vami dela nekaj kar vam ne paše. Če prvič ne pomaga in drugič tudi ne ga pa namesto tretjega opozorila grdo odrini ali pa klofni
Anyway, sex na "suho" oziroma brez predigre tudi meni in moji včasih zapaše, sploh ko ima ovulacijo in je takoj pripravljena za akcijo
Anyway, sex na "suho" oziroma brez predigre tudi meni in moji včasih zapaše, sploh ko ima ovulacijo in je takoj pripravljena za akcijo
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
prvič opozorilo in pogovor, če ne zaleže pa adijo. Če ti nekaj ne paše, potem to ne dovoliš in pika. Mislim, halooo, kako se nekatere nizko spuščate in dovolite da tipi hodijo po vam. Zato pa je toliko kretenov, ki "nategujejo" ženske po vrsti in jim nikol ne zmanjka kandidatk.
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Čuftika, stinjam se!
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Hahahah, celjanar, umiram ob tvojem postu
-
Chikitaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2012
celjanar napisal/-a:On te hoče na suho?
Torej mu naredi handjob na suho tak ko da bi mela šmirgl pa papir v roki pa ga potem vprašaj če mu je všeč.
hehe tut js se steinjam stabo!:))
kok te more pa pol to bolet?? kaj si ne more uzet vsaj 5 min predigre, haloo. kok časa pa pol sexata da mu pride? a se ti pol kj navlaži. u glavnem to je bolano, fant te ne spoštuje, pa si nj nabav pol eno umetno vagino pa nj njo natepava, ti si pa človek, razumš!! nevem kako mata drugač pošlihtan, ampak to so zame osnove, to pokaže da mu ti nisi kej dost pomembna samo njegove potrebe in on! totalno egoističn tip!!
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
resno se pogovori z njim in mu povej, da pač to ni način. in ja, men se tut zdi da se izzživlja nad tabo men je moj 1. isto delal, da sem ga potem zaradi tega pustila-on me ni hotel in je s takimi bedarijami ripravil mene do tega, ker pač on ni mel jajc za to
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Mene bolj zanima zakaj bi kdo to sploh počel, ker to res boli in je neprijetno.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slast - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2015
Uno dekle. napisal/-a:Pa men se tud zdi to super. En boleč quicki zjutraj na suho, da te vse pol boli, ampak vsakič ko te cez dan zaboli pomislis na barabo ki te je zjutraj nategnila.
ne želim bit nesramna ampak tko se ponavad začnejo zadeve ki se končajo tako da ti partner spuca šamar, ker si skuhala grahovo juho namest paradižnikovo za kosilo.
in bedno je to slišat, ampak nič veliko mu ne pomeniš.pejdi stran punca.
lol, true that.
- Isee
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 1. 2015
Tu obstaja ena bistvena razlika.
Obstaja kviki - ko ni vec sexualne strasti in ko je praznjenje jajc zgolj standardni dnevni postopek v zvezi. Ko gre pri vsem skupaj bolj za izvajanje moskih egoisticnih potreb, vzroki pa ticijo v posameznikovi osebnosti oz. v slabo kvalitetni zvezi.
Obsta pa Kviki - ki se zgodi spontano in je vzajemno naravnan. Ko zenske ze zaslutijo namero in so zaradi tega v trenutku se bolj zrajcane ter v vecjem pricakovanju finala kot moski
Vsaka posameznica pa tocno ve katerih kvikijev je delezna. Ce gre za prve, potem je mogoce dobro kaj sprementi v zvezi. Ce gre pa za druge... potem pa tako same vete koliko je ura, perverznice
Obstaja kviki - ko ni vec sexualne strasti in ko je praznjenje jajc zgolj standardni dnevni postopek v zvezi. Ko gre pri vsem skupaj bolj za izvajanje moskih egoisticnih potreb, vzroki pa ticijo v posameznikovi osebnosti oz. v slabo kvalitetni zvezi.
Obsta pa Kviki - ki se zgodi spontano in je vzajemno naravnan. Ko zenske ze zaslutijo namero in so zaradi tega v trenutku se bolj zrajcane ter v vecjem pricakovanju finala kot moski
Vsaka posameznica pa tocno ve katerih kvikijev je delezna. Ce gre za prve, potem je mogoce dobro kaj sprementi v zvezi. Ce gre pa za druge... potem pa tako same vete koliko je ura, perverznice
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov