On bi me kar na suho ?!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Dec. 2010 20:11

No, pač nekatere postanejo v trenutke mokre, druge pač ne... To je zadeva posameznice.
Razumem pa punco da ji na suho ne paše, mislim kateri paše, itak da je boleče pa še ponavadi peče. Če lubrikant ne bo pomagat po prejšnjem pogovoru, idi naprej. zagotovo boš najdla tipa katerem ne bo problem se potrudit in te zadovoljit.
Kar se zahtevnosti in pričakovanj tiče, če vsakič pričakujete ne vem kake masaže in 2 urne predigre, potem ne živite ravno v realnosti.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 27. Dec. 2010 20:14

Kaj on, ne opazi da si suha??

Ne toleriram taki sebicnezi, ki ne znajo prisluhnit partnerju, in gledajo samo svojo zadovoljstvo. Pa potem so celo jezni, ko jim poves, kaj te moti.

Glej, jasno in glasno mu povej, da ne uzivas in naj se potrudi, da ti bo lepo!
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 24. Jan. 2012 18:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 28. Dec. 2010 0:56

Se strinjam z Akvamarin ^^

Kak me taki tipi živcirajo, že če sam tule berem o njih :roll: Katastrofa.
Ne se mu tak pustit!!!
Resno, si samozavestna, samostojna, odločna ženska in nihče ne more delat tak s tabo! :wink:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 28. Dec. 2010 9:23

janeva napisal/-a:si samozavestna, samostojna, odločna ženska in nihče ne more delat tak s tabo! :wink:

zakaj pa mu pol uspeva? :cool:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 28. Dec. 2010 10:22

Fay napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Men je pa kul vsake toliko sam hitr ji dol hlace potegnit pa jo kr v kuhinji poseksat. Ne vem kaj bi blo s tem narobe... :D Drugac se skos v postelji seksa.

Sicer pa, kaj če bi se ti spustila na kolena in mu ga potegnila, nato pa ga poleži na posteljo, se mu spusti nad glavo in vrjemi, da bo polizo... :D

Zmagala si Fay... Se popolnoma strinjam s tabo! Tale predlog je dober. Če ti je pa tu ne poliže potem ti je ne bo pa nikoli.... :lol:
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 29. Dec. 2010 1:16

Mene bi to tako motilo, da ne bi zmogla biti več del takšne zveze. Če se partner ni pripravljen potruditi zate potem pa res ne vem... :roll:
jaz bi ga pustila.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 29. Dec. 2010 1:21

Sicer lubrikanti pomagajo ampak jaz se ga v tem primeru ne bi poslužila. Uporabila bi ga, če bi imela probleme z mokroto, ko bi se partner trudil okoli mene, oz. bi mi bilo do seksa, vendar bi zaradi tablet ali česa drugega imela probleme z "mokroto". Vendar, da to naredim totalno nevzburjena, samo zato, da me ne boli, ko me fant hoče kar tak "nabit" ( pa da si želim nekaj več nežnosti in pozornosti), potem je to meni čisto ponižanje. Tega si partnerji ne delajo med sabo. Kakor da njemu ne bi bilo jaz pa bi mu vmešala viagro v pijačo pa pol skakala po njem. Al kaj... nevem če je ravno dobra primerjava :razz: ampak veste kaj sem mislila... :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 29. Dec. 2010 12:38

Večinoma krivite tipa, jaz pa pravim, da je za situacijo kriva ženska.
Ko ima tip prvič idejo o seksu na suho in ti NE paše, ga opozoriš, da naj te drugič prej vzburi in privlečeš ven lubrikant. Ajde, vsak naredi kdaj napako.
Ko hoče drugič siliti noter brez zate rajcajoče predigre, daš kolena skupaj in rečeš odločen ne. Ni vlažnosti, ni seksa.
Ok, razumem, da pri nas puncah včasih malo traja, da se navlaži zadeva. Tud meni se pogosto ne da s tem ukvarjat pa kar lubrikant uporabim. Ampak o tem odločaš TI, ne ON. Torej če ti ne znaš reči ne in spraviti zadeve nazaj v normalen potek, se ne pritožuj na forumu, kok je on gldi gldi.
Because I can.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 29. Dec. 2010 13:27

Dioniz napisal/-a:
janeva napisal/-a:si samozavestna, samostojna, odločna ženska in nihče ne more delat tak s tabo! :wink:

zakaj pa mu pol uspeva? :cool:

Samo vzpodbudo sem ji napisala, da bi postala takšna...
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 29. Dec. 2010 13:36

Tananda napisal/-a:Večinoma krivite tipa, jaz pa pravim, da je za situacijo kriva ženska.
Ko ima tip prvič idejo o seksu na suho in ti NE paše, ga opozoriš, da naj te drugič prej vzburi in privlečeš ven lubrikant. Ajde, vsak naredi kdaj napako.
Ko hoče drugič siliti noter brez zate rajcajoče predigre, daš kolena skupaj in rečeš odločen ne. Ni vlažnosti, ni seksa.
Ok, razumem, da pri nas puncah včasih malo traja, da se navlaži zadeva. Tud meni se pogosto ne da s tem ukvarjat pa kar lubrikant uporabim. Ampak o tem odločaš TI, ne ON. Torej če ti ne znaš reči ne in spraviti zadeve nazaj v normalen potek, se ne pritožuj na forumu, kok je on gldi gldi.

Podpis!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 29. Dec. 2010 23:13

jst sm mela iste scene z bivšim, mojim prvim.
če ne bi kupla sama lubrikanta, bi umrla od bolečin.
on si je na meni samo praznil jajca.
tako ga še dandanes sovražim zaradi tega.

in potem ko sem ga končno dokončno pustila, mi še 1 leto ni dal miru in mi hotel vbit v glavo, da me nihče ne bo imel tako rad kot on. in isto mi je govorila mama, ki je hotela da sem na silo z njim.

travme, težke.
WhySoSerious
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a WhySoSerious » 29. Dec. 2010 23:21

Po eni strani pravš, da si mu povedala, da ti to ni fajn in sta se usen, po pa pravš, da mu mogoče kr ne bi 'dala'.

'Ne' bi mogla reč že taprvič k je on to ignoreru, da mu pač rata (če mu že prej ni blo) jasn, da si velka punca.

A pogovorila si se že z njim?
Pa ne mislm 2 sekunde predn ga utakne, k sta oba na ful zrajcana, ampak res taka civilizerana debata?

Dej probi, če še nisi, če ne pa ti pač tak seks do konca življenja najbrš ne bi odgovarjal ane?
marija19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 1. 2009
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a marija19 » 24. Jan. 2012 16:52

Če tip noče sprejeti kaj mi ne paše, potem ne bi bil več moj tip.
Samo to!!
*bejba*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a *bejba* » 24. Jan. 2012 22:12

prvič: no okej.
drugič: pogovor.
tretjič: ne dam.
četrtič: adijo.

če ti spoštuješ njega, potem lahko zahtevaš vsaj to, da te spoštuje tudi on.
(velja pa to tudi splošno; za vse ljudi in vsak odnos.!)
To look into the eyes of a wolf is to see your own soul - hope you like what you see.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 24. Jan. 2012 22:18

^^Mislim in srčno upam, da je avtorica te teme že davno rešila svoj problem ker je tema že več kot 2 leti stara. :)
Yada, yada, yada...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov