Odvisnost od seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Caspian
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Caspian » 26. Avg. 2005 22:41

Jo Punca k bi še moja kaj takega potegnila od mene kot si ti od svojga :(....
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 27. Avg. 2005 9:59

Imam obdobja ko si res želim seksat, so pa tudi časi ko mi do tega enostavno ni. Na srečo pa je več obdobij ko sem željna seksa.
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 27. Avg. 2005 12:13

Ko me vtrga sem grozna.Res samo cel čas mislim kje bi pa kako pa...tak da mam obdobje predvsem v toplem času leta pomlad, poletje
orhideja3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja3 » 27. Avg. 2005 19:54

jaz sem tud čisto obsedena-še dobro da mojemu tipu to ZELO paše
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Martin » 31. Avg. 2005 16:46

Jaz sem vedno za. Še takrat ko sem utrujen od dela oz. česarkoli libido premaga utrujenost in - akcija.

Se mi zdi, da če moški noče seksat, da je nekaj narobe v odnosu, da mu nekaj ne paše. Tu pride na vrsto pogovor.
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a alesko » 31. Avg. 2005 17:23

eh tuki si pa mim useku...js pa nism zmer za...pa itak se ful polenu :) drgac pa me love sex :)
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
*Lady*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lady* » 31. Avg. 2005 19:59

Se je že zgodil,da sm bla kr dost potrebna pa to :oops: ,samo sm pač tipu tko bolj v easy nakazala kok močno si ga želim... :wink: Pol pač ko sva bla oba za,sm bla pa divja!!!! :D :D :D
Ampak vrjamem,da,če oseba kar gori od poželenja,da potem tut vročekrvno takoj "skoči"!! :razz:
VseNaExs
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a VseNaExs » 01. Sep. 2005 10:58

Ko bi le imeli vsi/e zmeraj poželenje.... Naj omenim en citat, ki ga je spustil dr. Rugelj: "Rugelj pravi, da če moški ne more zadovoljiti ženske, potem je navaden impotenten drek, slabič, parazitsko bitje, ki je dobro samo še za
pognojiti zemljo."..... To ti je čista resnica....
Seveda pa v to skupino postavljam tudi ženske, ki imajo poželenja za 1 ali 2 krat na mesec, ali celo 1x na teden. Zalostno!!! :( :( :( , ampak preveč resnično...
The voice of an Angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a The voice of an Angel » 01. Sep. 2005 13:47

hm. odvisni od seksa, so ljudje, ki niso sposobni globljega čustvenega odnosa do ljubljene osebe. seks jim je v zabavo in šport. šele seks, ki ga veže ljubezen, strast, hrepenenje, poželenje in nepopisna želja po bližini ljubljene osebe, je tisto pravo ali pa recno LJUBEZEN z veliko začetnico. Pohota in strast je lahko, če ni vezana na določeno osebo prav klaverno živalska. drugo pa je, če si nekoga želimo spolno kot potrditev ljubezni in končno zadovoljitev. kaj mi pomeni hrepenenje, če pa ni utehe? lahko zdihujem do nebes in še čez---
pa še nekaj. meni osebno se je to začel dogajat, šele po 30 letu. resnično sem takrat postala bolj pohotna in zapeljiva, očem in duši poželjiva. ja. uživam v seksu posebno z ljubljeno osebo in včasih mi kar mede od strasti in poželenja. pa si rečem, da se moram brzdat, sama sebi. napaka. strasti je treba izživet, telo je treba uporabljat, pa ne glede na leta, kraj in ne vem kakšne ovire še. pa če vzamemo vse skupaj še kot edino misel, da se živi le enkrat je potem treba vedet tudi to. samo 10% izrabljamo svoje možgane, samo desetino lepe glasbe poslušamo, okušamo samo desetino vega lepega, bomo samo na nekaterih krajih...evo desetino. je kruta misel, da ne JAZ pa ne TI ne bi v biti ne izživela svojega lajfa v popolnosti.
kaj boste pa na to rekli?
ah, pohotna ženska dragi moški je nekaj najlepšega in ne jo zavrnit, ko njej najbolj paše. ŠE NE VESTE KAJ ZAMUJATE. NEKAJ LEPEGA...
samo to sem mela namen napisat.
sončica19
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2004
Kraj: Hrastnik

Neprebrana objavaNapisal/-a sončica19 » 02. Sep. 2005 7:32

men tut vedno, ampak res vedno paše sexat :knuddel: . jst bi tut po večkrat na dan, sam mojem lubiji je 1x na dan čist kul, pravi da nima potrebe pa večkratnem sexu na dan :( . jst sm tut sama pr seb mislila, da ni velik takih žensk, ki jim vedno paše, tko da sem zdej potolažena.

uživajte v spolnosti :zustimm: .
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 02. Sep. 2005 9:41

Jst mam obdobja k me fullll trga in se sploh ne nasitim ... :D ampak včasih pa paše sam tisto crkljanje ... :wink: Čeprou ok to paše tut po tem ... hehe :P
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 02. Sep. 2005 9:53

He he ... baje je skoraj tretina žensk, ki bi vsaj enkrat na dan. :D
Jest sm tud med njimi. :cool:
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
cevapcic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cevapcic » 29. Maj. 2007 9:41

Nov problem:
sam imam res XXXL potrebo po sexu. se bolj cudno je ker imam stalno partnerko, redno sexava, pa se vseeno mi je premalo. kr je polno zaposlena veckrat pac ne moreva, resno razmisljam o sex partnerki. stvar je pa delikatna, partnerke nocem prizadet, sem pa vpet v primez med nagon na eni strani in razum, ljubezen, zdravo pamet na drugi. imate kake podobne izkusnje? :oops:
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 29. Maj. 2007 9:44

davi purana...ali pa nabavi ančko... :wink:
Uporabniški avatar
Vegetius
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Vegetius » 29. Maj. 2007 10:10

cevapcic napisal/-a:sam imam res XXXXXL potrebo po sexu. se bolj cudno je ker imam stalno partnerko, redno sexava, pa se vseeno mi je premalo. kr je polno zaposlena veckrat pac ne moreva, resno razmisljam o sex partnerki.
stvar je pa delikatna, partnerke nocem prizadet, sem pa vpet v primez med nagon na eni strani in razum, ljubezen, zdravo pamet na drugi. imate kake podobne izkusnje? :oops:

Dobrodošel v mojem svetu :razz: Če te preveč muči, si lahko omisliš cybersex, ker tako ne boš varal partnerke in boš potešen :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]