Odvisnost od seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 21. Jul. 2008 15:04

MsN napisal/-a:DiamondLollipop, poskusi brez kt, mogoče bo bolje in je vredno videti kako in kaj :wink:

Saj bi, ampak bojim se, da bi se stanje moje kože poslabšalo zaradi prenehanja. Ker jas sem tabletke v glavnem začela jemat tudi zaradi kože :?
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 21. Jul. 2008 15:10

DiamondLollipop napisal/-a:
MsN napisal/-a:DiamondLollipop, poskusi brez kt, mogoče bo bolje in je vredno videti kako in kaj :wink:

Saj bi, ampak bojim se, da bi se stanje moje kože poslabšalo zaradi prenehanja. Ker jas sem tabletke v glavnem začela jemat tudi zaradi kože :?

Kožo uredi pri dermatologu, počutje in s tem povezano željo po spolnosti pa preizkusi s prenehanjem kt - kaj ti pomaga lepa koža, če spolno zakrniš kot mlado dekle? :wink:
Black Kitty

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Kitty » 21. Jul. 2008 19:32

Js sem tut ena takih, ko bi skos sexala. In resno mislim skos. Ta ogromna želja, potreba po sexu je že par let ista. Mogoče se je zadnje čase samo povečala (je pa tut res, da mi je moj Pinki, ki je bil parkrat na dan v uporabi, crknil)
Uporabniški avatar
Atena13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Atena13 » 21. Jul. 2008 22:12

Kakšne probleme imajo eni...pa to ne moreš verjet....meni pa prav nič ne manjka in nimam težav s tem priznanjem....prav ne manjka mi seks... fajn mi je, če se lahko sama spedenam, ne pa da me prime tip, ki nima nikakršnega občutka...pa tudi pogrešam ga ne. Če je z mano kaj narobe? Prav pa naj bo, who cares. I sure don't.

P.S:mogoče sem pa frigidna....a mi lahko kdo pomagaaaaaaaa? :D
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 12. 2006
Kraj: Dreams

Neprebrana objavaNapisal/-a IJO » 21. Jul. 2008 22:59

seks na eks in greš...kaj te briga ce si zasvojen al ne..
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 21. Jul. 2008 23:02

je lahko odvisen od sex-a... zanimivo. to je cloveska osnovna potreba, kot spanje, hrana, pijaca, obleka itd.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 22. Jul. 2008 9:48

odvisen od seksa, pomoje so veliko hujše posledice pri taki odvisnosti, ker se to smatra kot motnja ...
Pussy_ka_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Pussy_ka_ » 23. Jul. 2008 16:17

norolescentka napisal/-a:jest sm skoz nora na sex...finta pa je da sm ugotovila, d se zadnje case dugaja, d kolkr sprqasujem kolegice smo bol nore nanjga kot pa nasi tipi...tko da se z moje strani-a je kera to opazla??

:lol: zadnič smo se glih s kolegicamii menle da smo punce včasih bolj obsedene s sexom in potrebne kot fantje samo nekatere si upamo to priznat nekatere pa ne.. hm.. mi2 z mojim sexama včasih po 3,4x na dan ko nama je, včasih pa samo 2x.. je pa res da mojemo nikoli ni dovolj :oops:
baby_doll
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a baby_doll » 24. Jul. 2008 8:35

Kako je lahko kdo odvisnik od seksa razmišljam. Seksaš pač kolikor ti paše. Seks, najlepši šport?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 29. Jul. 2008 17:05

Men se tut skos seksa. :D
Njemu pa tut tako da vsaj pri tem ni težav. :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Jul. 2008 17:31

Sem *hox* in sem odvisna od sexa. :lach:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Jul. 2008 20:25

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 29. Jul. 2008 21:09

Ste že gledale kdaj kakšen film v katerem je bil romantičen prizor kako se dva gledata, naenkrat pa punca kar na lepem potegne fanta k sebi in ga poljubi in potem se začne akcija. Taki prizori so mi ful všeč , kr adrenalin mi gre po žilah.

Jaz pa razmišljam kaj če bi punce to v resnici počele ?

Naprimer da se dobiš po dolgem času z bivšim pa vidiš da ni prepričan , pa se gledata 5 sekund nepremično.

To bi js nardila , ampak si ne upam.

Mislite da se splača, je že katera to nardila *

* Film; A lot like love.
MonaLisa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MonaLisa » 29. Jul. 2008 21:09

Jooj, jest sm tud zadne čase čist fertik od potrebe!! Sva pa z mojim žou ločena za 3 tedne!!! Jest se pa še učit ne morem k me čist razganja! Upam da bo kmal bolš - da bova lahko :) Čeprov tud mojmu ni nevem kaj do tega. Sej tko 1x bi še, pol ga pa ponavad kr zmanjka :? No ja, drgač sm pa jst že od malga dost seksualno odprta al kako bi se temu reklo :D
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tonja » 31. Jul. 2008 9:32

Jz mende da sem. Če mi je bivši ded palamudo, da nebo z meno, ker čem preveč sexat, pole ajde, priznam, kriva sem :D .
Zdj pa nimam časa, ker delamo ko pr norcih (od jutra do večera, vse dneve), pa nisem nič obsedena z sexom, ampak sam fukotožna ku satan :rofl:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov