Odpustiti prevaro?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 191 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
gotovo ve. ampak kaj se pojmuje kot varanje je pomoje lahko odvisno tudi, v kakšni kulturi živiš (npr. kaj menijo američanke, kaj pa evropejke). to se bi morale oglasit še ostale forumašice, kdaj menijo, da ženska vara moškega.
no, sej tko sem mislila.....kdaj se njim samim zdi, da so varale.
pavza je kar malo spolzko področje. to je kot nekdo pojmuje.....ali je to prekinitev zveze (in torej lahko seksaš z drugimi), ali pa samo malo oddaljitve v zvezi (in torej se moraš obnašat tako, kot da si še vedno v zvezi.....nič spoznavanja in dejtanja, nič seksanja).
no, sej tko sem mislila.....kdaj se njim samim zdi, da so varale.
pavza je kar malo spolzko področje. to je kot nekdo pojmuje.....ali je to prekinitev zveze (in torej lahko seksaš z drugimi), ali pa samo malo oddaljitve v zvezi (in torej se moraš obnašat tako, kot da si še vedno v zvezi.....nič spoznavanja in dejtanja, nič seksanja).
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
he he če noče, da pride do pomote, je pomoje najboljše, da če partner ve, da je zveze že itak konec, da pač reče, da je konec in gresta narazen, pa vsak nej dela, kar mu paše. ali pa da se partnerja sporazumeta, kaj lahko delata med pavzo (kaj je dovoljeno).
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Horus
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Nesanica napisal/-a:ljubezen ne pomeni nujno ljubiti eno osebo in lahko imamo radi/ljubimo več oseb. A lahko prosim nehamo govoriti o eni usodni ljubezni - ki obstaja max par let ali pa je nekateri sploh nikoli ne doživijo.
Tako vsi poveličujete odnos med partnerjema - na koncu pa je zakon le veza dveh ki se spoštujeta, in se malce lažje prenašata 24 ur kot bi se pa z ostalimi in ker je v dvoje lažje preživeti kot sam - zakon narave pač.
Odličen post.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst tud ne....mene ima mami rada že 25 let Ampak ja, to je drugo. Bog ne daj, da bi se dva zakonca ljubila.....kaj bi potem nesanica počela? Zakon je itak ena farsa, žene se ne da ljubit, ljubezen do ljubice pa je večna Res nisi tega vedela?
Sicer pa....v enem stavku, da je možno ljubiti več oseb hkrati, v drugem pa, da ljubezni ali ni, ali pa traja samo par let
Ljubezni v zakonu pa ni spljoh, žena ni oseba, ki jo mož ljubi, je le ena ki jo spoštuje in ki mu ne gre toliko na živce, kot ostale......to bo to
Sicer pa....v enem stavku, da je možno ljubiti več oseb hkrati, v drugem pa, da ljubezni ali ni, ali pa traja samo par let
Ljubezni v zakonu pa ni spljoh, žena ni oseba, ki jo mož ljubi, je le ena ki jo spoštuje in ki mu ne gre toliko na živce, kot ostale......to bo to
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Prenašati nekoga 24 ur pa tudi ni preprosto. Če bi bilo, bi lahko kogarkoli prenašali cel dan. In v dvoje ni nič lažje preživeti kot recimo z dvema človekoma - spori se lahko pojavijo tako v prvem kot drugem primeru. Če še nekateri niste doživeli prave ljubezni, še ne pomeni da ne obstaja.
Kar se tiče tega, da lahko ljubimo več oseb... Ne bi rekla. Radi imamo lahko več oseb, to je res. Jaz imam rada družino, fanta, psa in mačko. Ljubim pa samo fanta. Ne predstavljam si, da bi lahko ljubila dve ali več oseb, niti še nisem slišala, da bi kdorkoli zmogel ljubiti več oseb hkrati. Eno je, če si v neko osebo zaljubljen in do nje gojiš še globlja čustva, drugo pa je, če te nekdo samo privlači in si v najboljšem primeru zaljubljen vanjo, kar pa je še vedno daleč od tega, da nekoga ljubiš.
Kar se tiče tega, da lahko ljubimo več oseb... Ne bi rekla. Radi imamo lahko več oseb, to je res. Jaz imam rada družino, fanta, psa in mačko. Ljubim pa samo fanta. Ne predstavljam si, da bi lahko ljubila dve ali več oseb, niti še nisem slišala, da bi kdorkoli zmogel ljubiti več oseb hkrati. Eno je, če si v neko osebo zaljubljen in do nje gojiš še globlja čustva, drugo pa je, če te nekdo samo privlači in si v najboljšem primeru zaljubljen vanjo, kar pa je še vedno daleč od tega, da nekoga ljubiš.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ideja je že lepa, res je, ampak... Povej to še enkrat, ko boš kakšno "večnost" dala skoz..rebelgirl napisal/-a:ljubezen je lahko večna... vsaj zame.
In jz se tud vedno bolj nagibam k mnenju, ki ga delita tudi Nesanica in Džeki, da pač na koncu pa je zakon le veza dveh ki se spoštujeta [*ter udobno/sproščeno/zabavno počutita en ob drugem] in se malce lažje prenašata 24 ur kot bi se pa z ostalimi in ker je v dvoje lažje preživeti kot sam...
- Horus
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Poliamoristi - seveda so, kot so tudi homoseksualci, ampak meni je enako nepredstavljivo ljubiti več oseb ali celo skupnost, kot mije nepredstavljivo ljubiti žensko. Tudi zoofilija obstaja, pa še ne pomeni, da se pojavlja pri vseh ljudeh, niti ni mogoča pri meni Izjeme pa so, s tem se strinjam.
Kar se pa ljubezni tiče - menim (in vidim pri določenih starejših ljudeh, ki pravijo, da še ljubijo svojega partnerja), da ni "večne ljubezni" same po sebi, če pa ljubezen, ki jo čutimo do nekoga, negujemo in dopolnjujemo, je pa z vsakim dnem večja. Prav tako menim, da ne obstaja maksimum, do kdaj lahko ljubimo, kot pravi nesanica. Ni maksimalno nekaj let, če jo gradimo naprej, je lahko večna
Kar se pa ljubezni tiče - menim (in vidim pri določenih starejših ljudeh, ki pravijo, da še ljubijo svojega partnerja), da ni "večne ljubezni" same po sebi, če pa ljubezen, ki jo čutimo do nekoga, negujemo in dopolnjujemo, je pa z vsakim dnem večja. Prav tako menim, da ne obstaja maksimum, do kdaj lahko ljubimo, kot pravi nesanica. Ni maksimalno nekaj let, če jo gradimo naprej, je lahko večna
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
te farse kot je "ljubezni ni", "zakona ni", " ljubiti se, je nemogoče", prihajajo iz ust ljudi, ki so ali nevoščljivi, ali pa težki pesimisti.
tudi uporabljati izraz "ljubim" za prijateljice, sine, hčere, babice, je meni zgrešen. ljubi se izključno intimnega partnerja.
vse ostale imaš lahko neizmerno rad in bi zanj storil vse, le ljubiti ga ni možno.
ne verjamem niti enemu samemu, ki trdi, da ljubi dve ženski, da ljubi žensko in moškega hkrati, da ljubi celo hordo. evo, dam roko v ogenj, da je vsakemu le ena top.
vedno imamo od treh ful dobrih prijateljic eno najrajši, učitelj ima tudi enega najrajši, jaz imam tudi izmed vseh cuckov, tetinega najrajši, pa vseeno rečem, da v splošnem imam "rada pse."
tudi uporabljati izraz "ljubim" za prijateljice, sine, hčere, babice, je meni zgrešen. ljubi se izključno intimnega partnerja.
vse ostale imaš lahko neizmerno rad in bi zanj storil vse, le ljubiti ga ni možno.
ne verjamem niti enemu samemu, ki trdi, da ljubi dve ženski, da ljubi žensko in moškega hkrati, da ljubi celo hordo. evo, dam roko v ogenj, da je vsakemu le ena top.
vedno imamo od treh ful dobrih prijateljic eno najrajši, učitelj ima tudi enega najrajši, jaz imam tudi izmed vseh cuckov, tetinega najrajši, pa vseeno rečem, da v splošnem imam "rada pse."
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Prvi neprebran prispevek • 191 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]