Odpustiti prevaro?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 191 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
serena86 napisal/-a:
nekatere raziskave kažejo, da moški varajo več kot ženske. ziher pa tudi ženske varajo (nekatere tudi precej).
Verjamem. Sej, zakaj bi ženska v zakonu seksala izven zakona? Kar je hotela, je dobila (vezo oz. poroko). Torej ne bo dajala "zastonj", razen če se ji ukaže priložnost za boljšo vezo oz, poroko. Pri moških ne gre tako
PS Večina žensk ne seksa niti z možem, kaj šele s sosedom
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
serena86 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2010
Horus napisal/-a:So tudi raziskave, ki kažejo, da ženske pri raziskavah več lažejo kot moški. In so tudi raziskave, ki kažejo, da ženske več varajo kot moški.
Sicer pa če moški več varajo kot ženske očitno obstaja ena skupinica zelo promiskuitetnih žensk, s katerimi vsi ti moški varajo? =]]
no, o tej raziskavi so govorili po tv (raziskava pa je bila anonimna. povedali so le rezultate). zakaj bi nekdo v anonimnem vprašalniku lagal, ne vem, ampak ok, očitno nekateri tudi to delajo.
ja, lahko da je tako (da da moški varajo z enimi in istimi ženskami). ali pa je enostavno žensk številčno več kot moških, zato, tudi, če jih vara enako število, jih vara manjši % kot moških.
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ženske varajo tolk kot tipi, če ne še bolj.Pač, po letih veze začnejo pogrešat določene stvari iz začetka veze in iščejo priboljške..ljubčke itd.
Ene so tudi preračunljive, poročijo enega, ker je varen in situiran, seksajo pa z raznimi jebači.Itd.
Ni si treba tako po otroško zakrivat oči pred realnostjo, češ ženske ne varajo.
Ene so tudi preračunljive, poročijo enega, ker je varen in situiran, seksajo pa z raznimi jebači.Itd.
Ni si treba tako po otroško zakrivat oči pred realnostjo, češ ženske ne varajo.
-
Sej ne, da ne varajo..... varajo. Samo si težko predstavljam žensko, ki je do svojga 25. leta seksala z dvema moškima, potem po poroki pa v enem letu z desetimi. Če prej ni mogla seksat "brez ljubezni", kako to, da v vezi pa lahko? Al je bullshit prvi del stavka, al pa drugi.
-
serena86 - Komunikatorka
ah, dej nehaj nekaj govort nekaj, kar sploh nismo rekle. tudi ženske varajo, vse bolj, nekatere so res....da ni za govort. ampak da varajo več kot moški.....s kje tebi to?
v zvezi varajo tako moški kot ženske, ker očitno pogrešajo še kaj drugega, kar jim partner ne nudi.
preračunljivi so tudi moški, ne skrbi.
če si sam imel smolo v ljubezni, ne zdej zato krivit cele ženske populacije!
v zvezi varajo tako moški kot ženske, ker očitno pogrešajo še kaj drugega, kar jim partner ne nudi.
preračunljivi so tudi moški, ne skrbi.
če si sam imel smolo v ljubezni, ne zdej zato krivit cele ženske populacije!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Sej ne, da ne varajo..... varajo. Samo si težko predstavljam žensko, ki je do svojga 25. leta seksala z dvema moškima, potem po poroki pa v enem letu z desetimi. Če prej ni mogla seksat "brez ljubezni", kako to, da v vezi pa lahko? Al je bullshit prvi del stavka, al pa drugi.
Joj.Ko da je možno čutiti ljubezen samo do ene osebe naenkrat.
serena86 napisal/-a:. tudi ženske varajo, vse bolj, nekatere so res....da ni za govort. ampak da varajo več kot moški.....s kje tebi to?
Iz raziskav.Tako kot tebi obratna trditev.Zdaj se pa umiri in se nehaj usajat vedno, ko nekdo napiše nekaj, kar tebi ne gre v račun.
-
A lahko? Ne vem, nisem je še čutila pri večih naenkrat. Že pri enem sem ponavadi imela težave (ne vem, mogoče sem jaz čudna, ampak najti nekoga, ki ga lahko ljubiš, se mi je zdelo preklemano težko).
-
serena86 - Komunikatorka
ne, na živce mi gre, ko kdo reče, da sm nekaj rekla, kar nism. tisto sm pa samo vprašala (ali je tudi to prepovedano po novem?), ker raziskave, na katere sm naletela, so pokazale, da varajo več moški. toliko za informacijo.....trenutno sem še relativno mirna, tako da se umiri ti.
ljubezen pa se ponavadi čuti samo do ene osebe (največ 2, če je človek zmeden, kdo mu je bolj všeč). drugo pa je samo privlačnost, ne ljubezen.
ljubezen pa se ponavadi čuti samo do ene osebe (največ 2, če je človek zmeden, kdo mu je bolj všeč). drugo pa je samo privlačnost, ne ljubezen.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ljubezen ne pomeni nujno ljubiti eno osebo in lahko imamo radi/ljubimo več oseb. A lahko prosim nehamo govoriti o eni usodni ljubezni - ki obstaja max par let ali pa je nekateri sploh nikoli ne doživijo.barbie_girl_85 napisal/-a:A lahko? Ne vem, nisem je še čutila pri večih naenkrat. Že pri enem sem ponavadi imela težave (ne vem, mogoče sem jaz čudna, ampak najti nekoga, ki ga lahko ljubiš, se mi je zdelo preklemano težko).
Tako vsi poveličujete odnos med partnerjema - na koncu pa je zakon le veza dveh ki se spoštujeta, in se malce lažje prenašata 24 ur kot bi se pa z ostalimi in ker je v dvoje lažje preživeti kot sam - zakon narave pač.
-
serena86 - Komunikatorka
res zanimivo. na hitro bi preletela tudi, če bi spisal moški. in če bi bil to kak psiholog, bi tudi njegovo mnenje vzela kot zelo verjetno, glede na to, da bi bil strokovnjak, tako da ne bi bilo nekih predsodkov.
zdaj je spet vprašanje, katere ženske je spraševala o tem, kdaj mislijo, da varajo partnerja. ker jaz se s temi razlogi ne strinjam. varanje je varanje. tisto, kar pojmujem kot varanje, ko to počne moški, je zame isto varanje, če to počne ženska. neke čustvene povezave ipd. so razlogi za obstoj zveze. če te povezave ne čutiš več, pač partnerja pustiš. če ga ne in seksaš z drugimi moškimi, je to še vedno varanje. to je samo eden od primerov.
zdaj je spet vprašanje, katere ženske je spraševala o tem, kdaj mislijo, da varajo partnerja. ker jaz se s temi razlogi ne strinjam. varanje je varanje. tisto, kar pojmujem kot varanje, ko to počne moški, je zame isto varanje, če to počne ženska. neke čustvene povezave ipd. so razlogi za obstoj zveze. če te povezave ne čutiš več, pač partnerja pustiš. če ga ne in seksaš z drugimi moškimi, je to še vedno varanje. to je samo eden od primerov.
-
serena86 - Komunikatorka
Nesanica napisal/-a:ljubezen ne pomeni nujno ljubiti eno osebo in lahko imamo radi/ljubimo več oseb. A lahko prosim nehamo govoriti o eni usodni ljubezni - ki obstaja max par let ali pa je nekateri sploh nikoli ne doživijo.barbie_girl_85 napisal/-a:A lahko? Ne vem, nisem je še čutila pri večih naenkrat. Že pri enem sem ponavadi imela težave (ne vem, mogoče sem jaz čudna, ampak najti nekoga, ki ga lahko ljubiš, se mi je zdelo preklemano težko).
Tako vsi poveličujete odnos med partnerjema - na koncu pa je zakon le veza dveh ki se spoštujeta, in se malce lažje prenašata 24 ur kot bi se pa z ostalimi in ker je v dvoje lažje preživeti kot sam - zakon narave pač.
saj nismo govorili o usodni ljubezni. pa nič nismo poveličevali. govorilo se je o ljubezni na splošno. imeti rad ali ljubiti pa sta zame 2 različna pojma.
če živiš s kom, s katerim se ne ujemaš, kot se bi moral, je lažje živeti sam, kot pa z njim.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 191 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov