Odpustiti prevaro?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Who give s a shit kako je razmišljal takrat? Ponavljam, pet let zveze ni malo, da bi rekel "eh sj ne vem, če bom s to žensko, mind as well fuck others", če bi jo prevaral nevem po kakem mescu zveze oziroma v štartu bi lahko uporabili to, da je drugače razmišljal. Pet let pač ni malo. In ne glede na to, kaj in kako je razmišljal takrat, pač prevaral jo je. In če njej nekaj pomeni zvestoba bo pač težko šla skozi to. Sicer pa ja, vidim, da mamo različne poglede, jz upam, da bo lahko moj tip svoj penis namenil samo meni in ga zadržal brez invazij v tuje vagine tudi malce več, kot devet let. Če bom zrd tega na koncu samcata, osamljena in uboga brez ljubezni, well who the fuck cares, pač mam neke svoje standarde glede zveze.
It was forever..but it didnt last long..
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:41, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hja..me prav bk, če kdo verjame al ne.
It was forever..but it didnt last long..
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Se pridružujem mnenju Evelyn. Očitno imamo zelo različne poglede na to, ali se odpusti in pozabi varanje, ali se ne. Jaz spadam med slednje. Mi pač ni vseeno in me ne zanima, če je bila njegova spodnja glava v nekem trenutku glasnejša od zgornje. Če ima občutek, da kaj zamuja medtem, ko je z mano in meni, da je katera tam spodaj drugačna od mene (hja, identična meni res ne more biti, kaj dosti drugačna pa tudi ne), pa naj gre na "pašnik" in si bo kot samski moški lahko komot privoščil "novitete", ki jih ponuja trg.
Ni panike, če ga je namakal PRED mano in ga bo (morda) ZA mano. Kar je bilo prej in kaj še bo me ne zanima. Ko je z mano tega pač ne bo počel, ker tudi jaz ne in sva o tem že imela diskusijo, celo na pobudo njega. Mu lahko zaupam, čeprav ziher ni nič, ampak ko imaš nekoga rad in ga poznaš v dno duše, pač ne boš dvomil in se nerviral po nepotrebnem, pač pa takrat, ko oz. če pride do česa takega.
Itak, kar ne veš ne boli. To je zgodba zase, ker itak ne veš za nič. Če pa izvem od drugih ali od njega osebno - tukaj pa res ne delam razlik, ker to, od katere osebe izvem to gnilo novico, ne spremeni popolnoma ničesar. V obeh primerih bi zaključila z njim na veke vekov, ker tukaj pri meni nobeden ne dobi popravnega izpita.
Tudi jaz sem raje (srečno) samska, kot nesrečno vezana, ker bi imela po takem dogodku nenehno pred očmi kaj je naredil. Moje zaupanje vanj bi se sesulo kot hišica iz kart, zato si pač ne predstavljam, da bi lahko nadaljevala tako zvezo, ker bi potem takem morala začeti znova graditi na zaupanju, kar pa je v večini primerov mission impossible.
In ne, res ne bi bila za nič prikrajšana, če bi (recimo) po parih letih ostala sama, četudi bi šlo za 9 let zveze, kar pa ni malo. Če bi bila za kaj "prikrajšana", bi bila za neprespane noči. Tako pa bi si raje prihranila živce za koga drugega, ki bi bil vreden tega.
Ni panike, če ga je namakal PRED mano in ga bo (morda) ZA mano. Kar je bilo prej in kaj še bo me ne zanima. Ko je z mano tega pač ne bo počel, ker tudi jaz ne in sva o tem že imela diskusijo, celo na pobudo njega. Mu lahko zaupam, čeprav ziher ni nič, ampak ko imaš nekoga rad in ga poznaš v dno duše, pač ne boš dvomil in se nerviral po nepotrebnem, pač pa takrat, ko oz. če pride do česa takega.
Itak, kar ne veš ne boli. To je zgodba zase, ker itak ne veš za nič. Če pa izvem od drugih ali od njega osebno - tukaj pa res ne delam razlik, ker to, od katere osebe izvem to gnilo novico, ne spremeni popolnoma ničesar. V obeh primerih bi zaključila z njim na veke vekov, ker tukaj pri meni nobeden ne dobi popravnega izpita.
Tudi jaz sem raje (srečno) samska, kot nesrečno vezana, ker bi imela po takem dogodku nenehno pred očmi kaj je naredil. Moje zaupanje vanj bi se sesulo kot hišica iz kart, zato si pač ne predstavljam, da bi lahko nadaljevala tako zvezo, ker bi potem takem morala začeti znova graditi na zaupanju, kar pa je v večini primerov mission impossible.
In ne, res ne bi bila za nič prikrajšana, če bi (recimo) po parih letih ostala sama, četudi bi šlo za 9 let zveze, kar pa ni malo. Če bi bila za kaj "prikrajšana", bi bila za neprespane noči. Tako pa bi si raje prihranila živce za koga drugega, ki bi bil vreden tega.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Alwaleed napisal/-a:Prišla si do točke, kjer imaš priložnost ugotoviti, da si nobene osebe, pa če jo še tako dobro poznaš, ne moreš popolnoma lastiti in imeti nadzora nad vsem, kar ta oseba počne.
kdo pa pravi, da ga hoče imeti pod nadzorom ali da si ga lasti?
če se par odloči, da bo vezi ena na ena, še to ne pomeni, da gre za sužnje-lastniško obliko partnerstva.
Vsekakor bi bilo potrebnih malo več info kot kdo ti je povedal in zakaj ravno zdaj ter v primeru, da ti to info ni povedal partner, koliko so to verodostojne info in kakšna je sploh vajina komunikacija ... skratka malo več info.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Ma sploh ne vem, zakaj pametujemo....je že Horus vse napisal...če greš lahko čez to, če mu boš lahko še naprej zaupala, ga ljubila.....potem ostani z njim, v kolikor ne, prekini vezo. Simple ko pasulj.
Samo, kaj si ti sposobna in kaj nisi, pa ne more vedeti nihče drug razen tebe.
Jst bi ga pustila, ker ne bi mogla naprej furat veze, kot da nič ni bilo. V vsakem prepiru bi mu to vrgla na nos, premišljevala o tem, dvomila....skratka, naredila bi si en drek od veze. Tako da bi ga raje pustila.
Samo, kaj si ti sposobna in kaj nisi, pa ne more vedeti nihče drug razen tebe.
Jst bi ga pustila, ker ne bi mogla naprej furat veze, kot da nič ni bilo. V vsakem prepiru bi mu to vrgla na nos, premišljevala o tem, dvomila....skratka, naredila bi si en drek od veze. Tako da bi ga raje pustila.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
puma napisal/-a:kdo pa pravi, da ga hoče imeti pod nadzorom ali da si ga lasti?
če se par odloči, da bo vezi ena na ena, še to ne pomeni, da gre za sužnje-lastniško obliko partnerstva.
sama ob prebiranju foruma dobivam občutek da ima večina sužnjelastniški odnos kjer je ena VELIKA napaka v devetih letih popolnoma nedopustna. sama nevem če bi sploh želela biti v zvezi s tipom za katerega bi vedela da sem mu pustila 9 let svojega življenja, ga imela rada in skrbela za njega in eno noč se mi strga zunaj in ga prevaram in on me skensla zarad ene noči. Hvala lepa za takšno ljubezen sem raje sama.
-
Vbistvu, če je bil dogovor o monogamni vezi, bi ga ti skenslala s trenutkom, ko bi razširila noge drugemu. Ni lepo potem nanj valiti krivdo, da te je skenslu potem, ko je za to zvedel....
-
puma - Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
jah ne vem ... mene ne bi bolelo toliko, da je sexal z drugo, kakor da ni iskrenosti v odnosu.
In če se partner zaljubi v drugo osebo ali jaz v drugega, potem se mi zdi ok, da si poveva kaj se komu dogaja in da komunicirava tud o tem, kar je na nek način 'tabu'.
In če ni iskrenosti potem tudi zaupanje se krha, ampak pogovor in razčiščevanje lahko marsikaj pojasnita.
Razumem tud tipa, ki ji ni takoj povedal, češ, da ji prihrani bolečine ampak če že takrat ni bil iskren, me res zanima, kako to da je sedaj (po tolikih letih) prišlo to ven.
In če se partner zaljubi v drugo osebo ali jaz v drugega, potem se mi zdi ok, da si poveva kaj se komu dogaja in da komunicirava tud o tem, kar je na nek način 'tabu'.
In če ni iskrenosti potem tudi zaupanje se krha, ampak pogovor in razčiščevanje lahko marsikaj pojasnita.
Razumem tud tipa, ki ji ni takoj povedal, češ, da ji prihrani bolečine ampak če že takrat ni bil iskren, me res zanima, kako to da je sedaj (po tolikih letih) prišlo to ven.
-
Kaj pa če bi seksal z drugo in bil iskren? Ti rekel...draga, zaneslo me je, malo sem spil, in sem te prevaral.
To bi šlo? Bi ga naslednji vikend pustila s prijatelji žurat in se ga napit?
Kaj pa, ko bi bil že drugič "iskren"? Pa tretjič?
EDIT: Če me moj kdaj prevara, prosim Boga, da ga ne prime, da bi bil iskren....naj to lepo zakrije in zakamuflira, pa bo mir. Iskrenost bi mi tuki sam še probleme naredila
ker predstavljat si, da me prevara, potem mi ma pa še jajca to povedat......grrrrrrrrrr.....bolje, da se ne zgodi
EDIT: Če me moj kdaj prevara, prosim Boga, da ga ne prime, da bi bil iskren....naj to lepo zakrije in zakamuflira, pa bo mir. Iskrenost bi mi tuki sam še probleme naredila
ker predstavljat si, da me prevara, potem mi ma pa še jajca to povedat......grrrrrrrrrr.....bolje, da se ne zgodi
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 16. Sep. 2010 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
What barbie said.
Če mu lahko še naprej brezpogojno zaupaš, furaj zvezo naprej. Če se ti zdi, da se boš zdaj vsak dan spraševala, kje je in kaj počne z drugimi ženskami ali pa da ne boš mogla zadržat maščevalnih zlobnih opominov, pol je brezveze.
In 4 leta nimajo veze, dejstvo je, da je izdal tvoje zaupanje. Najhuj je, ko folk začne jokat, da sta že x let skupaj in da tega ne moreš kar prekinit. Lahko. Zame ni razlike, če sta skupaj 2 meseca ali 20 let.
Če mu lahko še naprej brezpogojno zaupaš, furaj zvezo naprej. Če se ti zdi, da se boš zdaj vsak dan spraševala, kje je in kaj počne z drugimi ženskami ali pa da ne boš mogla zadržat maščevalnih zlobnih opominov, pol je brezveze.
In 4 leta nimajo veze, dejstvo je, da je izdal tvoje zaupanje. Najhuj je, ko folk začne jokat, da sta že x let skupaj in da tega ne moreš kar prekinit. Lahko. Zame ni razlike, če sta skupaj 2 meseca ali 20 let.
Because I can.
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
barbie_girl_85 napisal/-a:Ma sploh ne vem, zakaj pametujemo....je že Horus vse napisal...
Vsak pač pove kako gleda na to in kakšno pot bi ubral sam, saj ne gre za debato, kjer peščica pove svoje mnenje in ker je bilo vse bistveno že napisano, se debata tukaj zaključi.
Na vsake toliko, ko se nekdo ponovi, pa se spet najde nekdo, ki pove nekaj drugega in vlečemo novo nit debate.
Nesanica napisal/-a:sama ob prebiranju foruma dobivam občutek da ima večina sužnjelastniški odnos kjer je ena VELIKA napaka v devetih letih popolnoma nedopustna. sama nevem če bi sploh želela biti v zvezi s tipom za katerega bi vedela da sem mu pustila 9 let svojega življenja, ga imela rada in skrbela za njega in eno noč se mi strga zunaj in ga prevaram in on me skensla zarad ene noči. Hvala lepa za takšno ljubezen sem raje sama.
Če praviš, da gre za veliko napako v zvezi, s čimer se sama osebno strinjam, zakaj potem praviš, da ne gre za pravo ljubezen, če te partner zapusti zaradi tako velike napake? Malce kontradiktorno se izražaš, se ti ne zdi? Niti mi ni jasno, zakaj lahko človeku, ki ga imaš rad 9 let in skrbiš zanj (povzemam tvoje besede) narediš kaj takega kot je noč preživeta z drugo osebo? Ne vidim logike tukaj.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
puma - Cosmopolitanka
barbie_girl_85 napisal/-a:Kaj pa če bi seksal z drugo in bil iskren? Ti rekel...draga, zaneslo me je, malo sem spil, in sem te prevaral.
heh ... čemu taka sexualna dramatičnost
tipi, ki me privlačijo in ki si jih zberem so moški in ne dečki, ki jih skozi lajf vodi penis
malo moških ali žensk lahk prenese totalno iskrenost v razumerju, zato prično vse skrivati,fantazije, občutke, zaljubljenost, 'spodrsljaj' in ko jih to tako dolgo najeda, da povedo, potem se jih kaznuje ... v čem je potem poanta iskrenosti? In zanimivo, kako si drugače predstavljamo ljubezen
-
puma - Cosmopolitanka
Tananda napisal/-a:Najhuj je, ko folk začne jokat, da sta že x let skupaj in da tega ne moreš kar prekinit. Lahko. Zame ni razlike, če sta skupaj 2 meseca ali 20 let.
heh ... si sploh bila kdaj v vezi 10 let ali 5 let ? ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov