Odpustiti prevaro?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
serena86
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a serena86 » 21. Sep. 2010 20:03

strinjam se z barbie in claire.
sumim, da take fraze (ljubezni ni itd.) uporabljajo tisti, ki so bili v ljubezni razočarani ail tako močno prizadeti, da potem ali v ljubezen res ne verjame več, ali pa se le tolažijo s tem, da sej tudi ostali so samo naivni, ker v to verjamejo, v resnici pa niti oni ne bodo večno uživali v ljubezni. (kot lisica, ki je hotela doseči grozdje, ampak ker je bilo previsoko zanjo, se je zgovarjala, da je itak gotovo kislo)
Če človek nima cilja, mu je vsaka pot prava.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Sep. 2010 21:13

barbie_girl_85 napisal/-a:Sicer pa....v enem stavku, da je možno ljubiti več oseb hkrati, v drugem pa, da ljubezni ali ni, ali pa traja samo par let :roll:

preveri še enkrat - govorim o usodni ljubezni - eni in edini ki jo vsi poveličujete. Ta traja max 5 let (to je že zelo dolga doba) ker temu se reče zaljubljenost tj. nepoznavanje partnerjevih napak.
Mi boš povedala čez 20 let če je tvoj še vedno tako idealen in eden in edini in da v dvajsetih letih nisi popolnoma nič podobnega ljubezni čutila do nobenega drugega moškega. Upam da boš rekla da si imela prav in zavrgla mojo teorijo da ne moreš biti zaljubljen dlje kot 5 let.

serena86 napisal/-a:sumim, da take fraze (ljubezni ni itd.) uporabljajo tisti, ki so bili v ljubezni razočarani ail tako močno prizadeti, da potem ali v ljubezen res ne verjame več, ali pa se le tolažijo s tem, da sej tudi ostali so samo naivni, ker v to verjamejo, v resnici pa niti oni ne bodo večno uživali v ljubezni.

Jz verjamem v ljubezen in verjamem da lahko traja večno... Verjamem da lahko traja večno tudi do več oseb - česar večina ni sposobna sprejeti. Tako da sama se ne tolažim z zgoraj navedenim, ampak realno ne verjamem da si lahko zaljubljen večno.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2010 21:20

^^ a smo zdaj spet pri zaljubljenost ni enako ljubiti???
lepo si se izmazala. :)

ljubiti tudi napake partnerja je ravno čar ljubezni. enim nam pač ni do "otepanja" vsakodnevnih malenkostnih težavic v odnosu s tem, da smo nekomu le ljubice. hočemo svojega moškega zase in tudi naš moški hoče nas le zase. ni to tak velik no go, kot si ti misliš.

in zjasni se. verjameš ali ne verjameš v to, da je možno nekoga ljubiti vedno?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2010 21:23

Horus napisal/-a:Well ta ženska je psihologinja z dvojnim magisterijem, tako da nekaj o znanstvenem vzorčenju verjetno že ve ;)

Well, tudi socialne delavke imajo probleme doma, tudi vzgojiteljica v vrtcu ni sposobna svojega froca brzdati, tudi kaka zdravnica kadi,...
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 21. Sep. 2010 21:27

claire napisal/-a:ljubiti tudi napake partnerja je ravno čar ljubezni. enim nam pač ni do "otepanja" vsakodnevnih malenkostnih težavic v odnosu s tem, da smo nekomu le ljubice. hočemo svojega moškega zase in tudi naš moški hoče nas le zase. ni to tak velik no go, kot si ti misliš.

in zjasni se. verjameš ali ne verjameš v to, da je možno nekoga ljubiti vedno?

Verjamem da je nekoga možno ljubiti za vedno in verjamem da je možno ljubiti več oseb za vedno. Saj ravno v tem je poanta. Ne verjame pa da si lahko zaljubljen za vedno. Ko preneha zaljubljenost nastopijo drugi t.j. varanje - pa ne pri vseh da ne bo pomote. Ravno to kar hočem povedati je da varanje ne pomeni da zato manj ljubiš partnerja - pomeni samo da je doba zaljubljenosti minila.

Claire verjemi da ti privoščim in glede na prebrano verjamem da se ne bosta varala ker sta to očitno označila pod jasen NO GO in če te tip ne bo želel izgubiti bo dovolj pameten da te ne bo prevaral - vendar to še ne pomeni da si ne bo zaželel druge ženske oz. ti drugega moškega le da se bosta raje odpovedala telesnemu užitku v želji po tem da ne bi prizadela partnerja. Govorim o obdobju 20 let ali več peden začneš odkimavati.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Sep. 2010 21:34

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 21. Sep. 2010 21:55

Nesanica napisal/-a: Ne verjame pa da si lahko zaljubljen za vedno.

:eek: :eek: :eek: Spet je nekdo odkril toplo vodo :D Zaljubljenost me je že zdavnaj minila, preden sva dočakala 5. obletnico. Tako da hvala za info, govorila sem o ljubezni, ne o zaljubljenosti.

moj ni bil idealen na začetku veze, niti zdaj, niti bo čez 20. let, tako da ti ne bom rabila odgovarjati takrat, ker odgovor poznam že zdaj :P

In ja, seveda si kdaj zaželim drugega moškega (dvomim pa, da bi to "željo" izpeljala, in si ga vzela). Sem si jemala dosti prej, tako da mi je jasno, da se telesnemu užitku, kljub temu, da se odpovem seksu z določenim moškim, ne rabim "odpovedat", kot temu ti praviš.

Raziskava, ki jo je podal Horus, se mi zdi pa (OMG, spet bo katastrofa) kar realna. Pravzaprav sem podobno opazila tudi v RL - kako se moški hvalijo z ljubicami, ženske pa ne, čeprav imajo ljubimce. To skrivajo pred sabo, kaj šele pred drugimi.
Zanimivo je, da sem v življenju naletela na kar dosti moških primerkov, ki so se pohvalili z sms-om od ljubice, nekateri so jo "nehote" omenjali v pogovoru, spet tretji so jo pripeljali na zabavo....pri ženskah tega ni. Imam dobro prijateljico, za katero vem, da vara moža (videla na lastne oči), vendar mi tega še ni priznala. Tko da....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 25. Sep. 2010 8:52

rebelgirl, imaš zs.
Uporabniški avatar
senjorina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a senjorina » 25. Sep. 2010 9:46

Horus napisal/-a:
senjorina napisal/-a:Ne predstavljam si, da bi lahko ljubila dve ali več oseb, niti še nisem slišala, da bi kdorkoli zmogel ljubiti več oseb hkrati.

Pozanimaj se o poliamoristih pa bo. Ampak verjetno bo potem tvoj reflexni odziv da pa ti ziher ne ljubijo vseh svojih partnerjev :P

Ok, ampak jaz sem govorila zase in za meni bližnje ljudi. Če je pa kaj takega dejansko možno pri kom... pa sploh ne vem kaj komentirati na to. :?
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a modra_kapica » 25. Sep. 2010 9:56

jaz bi mu na tvojem mestu povedala, da me je prizadelo. Če ti bo naprimer rekel, da je tega že dolgo, mu lahko rečeš da tega ne moreš kar tako pozabiti in če ti lahko razloži zakaj je to storil. Lahko ga vprašaš kako bi bilo njemu, če bi ti isto storila njemu.
:wink:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 25. Sep. 2010 11:09

Ja evo ideja.....prevari ga se ti, pa si bosta kvit :D

No ja....ceprav pomoje on ze krepko vodi....ne sam 1:0

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov