Odnos moških do spolnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Ja pa sej je možnost, da se vpletejo čustva tud če ni seksa.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^jao
Prodajalec: si že vozil Ferrarija
Logitech: ne
Prodajalec: Pa bi šel na brezplačno testno vožnjo?
Logitech: adijo
Prodajalec: si že vozil Ferrarija
Logitech: ne
Prodajalec: Pa bi šel na brezplačno testno vožnjo?
Logitech: adijo
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^
Odebeljen tekst dobra beseda, ni kej
Ostalo pa, tako imam tudi jaz razmišljanje. Toliko je dobrih žensk, zakaj mu nebi privoščila kakšne?
Jaz nimam čisto nič proti odprti zvezi in če sem iskrena, bi prav rada kdaj potelovadila še s katerim drugim biggrin in ne bi me sploh motilo, če bi tudi moj fant malo potelovadil. Je toliko lepih žensk, tako da bi mu prav privoščila, da še kakšo drugo "obdela", ne samo mene....
Odebeljen tekst dobra beseda, ni kej
Ostalo pa, tako imam tudi jaz razmišljanje. Toliko je dobrih žensk, zakaj mu nebi privoščila kakšne?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
Logitech napisal/-a:Odnos moških do spolnosti? Sem že imel sledeč primer:
Ona: "Kako ti je ime?"
Jaz: "Logitech":
Ona: "Pa si že kdaj seksal?"
Jaz: "Ne."
Ona: "Pa bi se dal dol z mano? Bi izgubil nedolžnost z mano?"...
Sem jo samo skenslal.
dej kontakt
hej norci
- *Lani*
- Debatorica
- Na forumu od: 1. 12. 2011
katy. napisal/-a:Ne štekam fore odprte zveze.. a mi lahko to kdo razloži prosim?
Imam odprto zvezo, trenutno bi nekateri sicer rekli, da v teoriji in ne v praksi, ampak jo za moje pojme vseeno imam in to zato ker so mi odprte zveze daleč najbolj romantične. Ne bi mi pač bilo všeč, če bi imela partnerja, ki bi imel veselje do opredeljevanja in predalčkanja ali nujo po ustanavljanju in prekinjanju uradnih dogovorov, ki se tičejo odnosov, ker sama nisem tak človek, ki bi ga to veselilo. Mi tudi ne bi bilo preveč romantično ali všeč, če bi imela partnerja, ki bi si me hotel prilastiti, ki mi ne bi hotel ponuditi čim več možnosti in svobode, ki mi ne bi želel največ veselja, tudi če ga ne bi vsega našla pri njemu, ali ki bi domneval, da nisem zmožna ljubiti več kot enega človeka naenkrat, ali na več kot en način, ali da, če imam še nekoga rada, to nujno pomeni da ljubezen do partnerja ni pristna.
Tudi jaz ne mislim, da je partner zmožen izključno enega načina ljubezni, do izključno ene osebe, in si tudi ne želim svojega partnerja s takimi domnevami omejevati ali si ga prilastiti, ampak si želim, da bi se počutil čim bolj svobodnega, da bi imel čim več možnosti, da bi imel čim več lepih izkušenj, tudi če ne bi bile vse z mano, in da bi, tudi če bi si za nekaj časa ali tudi za vedno izbral biti izključno z mano, bil z mano zato ker si točno tako želi in ne zato ker čuti nekakšno obveznost zaradi dogovora. In mislim, da je večini nekako naravno, da partnerju želijo veliko lepih prijateljstev, in da gre pri meni dejansko le malo dalj in mu iz istega razloga želim tudi veliko lepih partnerstev, če si jih tudi sam želi. Nekako nemogoče mi je ločiti prijateljstvo od partnerstva in določiti točno zakaj naj bi me eno izpolnjevalo z veseljem za partnerja, drugo pa z ljubosumnostjo. Mene v obeh primerih veseli ideja, da ima partner še en lep odnos v življenju.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
To, da se partnerja ne ovira pri nobeni stvari, ni nič posebnega. Zaradi ne oviranja, za moje pojme, zveza ni odprta, ampak nekej nujnega...
Ostalo, kakšen odnos mata pa vidva z drugimi.... Men ni OK, ampak če vam tko paše, pol bo že v redu.
Ostalo, kakšen odnos mata pa vidva z drugimi.... Men ni OK, ampak če vam tko paše, pol bo že v redu.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
- *Lani*
- Debatorica
Ni problema. Mene so vedno najbolj privlačile odprte zveze, tebe pa predvidevam, da vedno zaprte, in mi je tudi luštno, da ima vsaka od naju drugačne preference, dokler se lahko o tem lepo pogovarjava in se ne obsojava ali si določava kako naj bi druga doživljala ljubezen in kakšne odnose naj bi imela. Meni tudi niso zaprte zveze intuitivne, a mi je lahko zanimivo ugotavljat zakaj so lahko komu drugemu intuitivna izbira.
-
kar meni sicer ne deluje odprta zveza, amoak OK, vsak ima svoje poglede.
se pa strinjam s Trouble.
se pa strinjam s Trouble.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
*Lani* napisal/-a:Imam odprto zvezo, trenutno bi nekateri sicer rekli, da v teoriji in ne v praksi, ampak jo za moje pojme vseeno imam in to zato ker so mi odprte zveze daleč najbolj romantične. Ne bi mi pač bilo všeč, če bi imela partnerja, ki bi imel veselje do opredeljevanja in predalčkanja ali nujo po ustanavljanju in prekinjanju uradnih dogovorov, ki se tičejo ....................................................................................................
To pomeni, da ima lahko tvoj partner ob strani še eno(ali več takšnih) "zvezo", kjer osebo ljubi, ima spolne odnose z njo in si ustvarja del življenja s to osebo(recimo, da se odloči živet s to osebo nekaj časa, pa se vrne k tebi ipd..) ? Ima lahko celo otroka s to drugo osebo?
It was forever..but it didnt last long..
- *Lani*
- Debatorica
White_Widow napisal/-a:kar meni sicer ne deluje odprta zveza, amoak OK, vsak ima svoje poglede.
Meni je odprta zveza to, da nimava s partnerjem dogovorjeno, da si zapirava možnosti hoditi, spati ali delati karkoli drugega z drugimi osebami. Kako pa ti dojemaš odprto zvezo?
..Evelyn.. napisal/-a:To pomeni, da ima lahko tvoj partner ob strani še eno(ali več takšnih) "zvezo", kjer osebo ljubi, ima spolne odnose z njo in si ustvarja del življenja s to osebo(recimo, da se odloči živet s to osebo nekaj časa, pa se vrne k tebi ipd..) ? Ima lahko celo otroka s to drugo osebo?
Mene ne bi motilo, če bi imel partner še kakšno odprto zvezo in tudi otroka kot posledico te druge odprte zveze, če bi ga to privlačilo, ampak moram tu omeniti to, da je eden izmed pogledov, ki si ga s partnerjem deliva, ta, da naju niti najmanj ne mika imeti otroka ali kakršnokoli družinsko življenje v prihodnosti, in bi torej partner moral izredno spremeniti osebnost in prioritete, da bi ga to začelo privlačiti. Ne vem, če bi me v takem primeru še vedno mikalo biti z njim, ker bi imel tako drugačne poglede od mojih in od teh, v katere sem se prvotno zaljubila. In tudi ne vem, če bi on ob otroku in družinskem življenju imel čas in energijo za še eno odprto zvezo na tak način kot sem je vajena. Ne pravim, da bi bilo nemogoče, da bi še vedno bilo tako lepo kot mi je zdaj, ampak mi ta otrok tu zraven res zveni, kot da bi partnerju morali presaditi osebnost, da bi ga imel, in si potem malo težko predstavljam, da bi še bila z njim.
-
no ok, zdej si drugač napisala. me je prej zmotlo tisto oviranje...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov