Odnos moških do spolnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

inaj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a inaj » 24. Mar. 2012 16:26

^^ Se popolnoma strinjam s tabo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Mar. 2012 16:52

maniac napisal/-a:Mogoče sem naivna, ampak verjamem, da obstajajo tudi moški, ki ne bi podrli ravno vsake, ki se ponuja.
Zakaj je to sploh problem?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 24. Mar. 2012 16:56

Kaj v njenem stavku pa namiguje na to, da gre za problem?

Drugače se pa strinjam s Tamalo mrho. Res je veliko takih, ki bi kaj poskušali. Delam v takem okolju, kjer ti ta človeška "kuga" res da pomisleke, da ni že vsak takšen, ker tudi najbolj mirni in predani ljudje (do določenega trenutka, se razume) to predstavo porušijo, ko vidiš ali izveš nekaj, česar si ne bi mislil nikoli o tej osebi :? Pa se nimam za naivno osebo, ker sem previdna pri odnosih, a vseeno me je že marsikateri bližnji znanec/znanka presenetila s svojimi dejanji.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a maniac » 24. Mar. 2012 18:27

Mahagonij napisal/-a:
maniac napisal/-a:Mogoče sem naivna, ampak verjamem, da obstajajo tudi moški, ki ne bi podrli ravno vsake, ki se ponuja.
Zakaj je to sploh problem?

Če gre za samske moške ali moške v odprtih zvezah, to sploh ni problem. Postane pa problem v resnih, monogamnih zvezah, če so moški res take živali, da se nobeni ne morejo upret :wink:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 24. Mar. 2012 21:41

Legally_blond napisal/-a:Kaj v njenem stavku pa namiguje na to, da gre za problem?
Mogoce sm naivna itd... cel ton... ne vem, a je treba posebi razlagat.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 25. Mar. 2012 9:21

Akvamarin napisal/-a:^^ti si bil se hujsa varijanta moskega. Pitaj boga kolk punc si prizadel samo zato ker si se ti hotel zabavati. Tiste tvoje zveze za 3 mesece in prekinitve, samo zato ker ti je ratalo dolgcas, so bile pravo nategovanje.

Ce si se hotel tolk zabavati in si se pocutil nedozorelo in labilno, zakaj nisi iskal ku*be ali zenske, ki nocejo neke obveznosti?

Verjetno zato, ker je žensk, ki nočejo obveznosti precej manj, kot žensk, ki hočejo obveznosti.

Ženske se kar naprej čudijo, zakaj jim plejerji lažejo. Ja, LOL, zakaj neki, katera pa da na foro "ej, ti si mi ful huda, kaj če bi se midva par mesecev na izi dol dajala"..
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 25. Mar. 2012 13:16

sirova štručka napisal/-a:
White_Widow napisal/-a:mene moj ne more prevarat, ker mava odprto vezo, če smo glih pri tem..

juhu :lol:

če je ne bi imela, bi te varal, zdaj pa mu ni treba skrivati tega, kar bi bilo sicer varanje, tko da je slaba tolažba tole.

ti si kar predstavljaj po svoje, za tako vezo sem dala pobudo jaz. On je bil zelo proti varanju, in je še vedno!

nevem, eni res samo iščete, kje se boste lahko drugmu smejali in utapljali svoje komplekse. In si narobe predstavljate stvari. Mislim, a se moreš res v usakega vtaknit?

Vem, da me nebi prevaral, ker bi me raje prej pustil.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 25. Mar. 2012 14:17

Ne štekam fore odprte zveze.. a mi lahko to kdo razloži prosim?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 25. Mar. 2012 14:21

Verjetno tudi, če ti razložim, neboš štekala.
Tako kot jaz ne štekam fore monogame veze. Pa mi je bilo že n-krat razloženo.
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 25. Mar. 2012 14:25

Najbrž ne bom nikoli štekala ne, kr mi res ni jasno zakaj bi imela odprto zvezo, če nekoga ljubim in si itak želim samo njega. Brez obojestranske ljubezni pa so zveze itak kr nekaj na splošno :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 25. Mar. 2012 14:31

Jaz stvari, ki jih imam rada, rada delim z drugimi (ne se obesit na ebsedo "stvar", češ moški pa ni stvar..)

pa spet, ne si predstavljat to posvoje, da zdej se pa take stvari dogajajo vsakodnevno ali pa pogosto..kdaj pa kdaj

aja, pa midva se ljubiva, ostalo je samo zabava, užitek..
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 25. Mar. 2012 18:42

White_Widow napisal/-a:Jaz stvari, ki jih imam rada, rada delim z drugimi

:?:

Potem imaš fuckbuddya?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 25. Mar. 2012 18:53

Zgoraj je napisala, da se ljubita, seks je pa pač užitek in zabava.. Ne vem kako ne dojemate, da vaša zveza ni ena in edina prava zveza.. Če jima paše, halo. To ne pomeni, da se nimata rada, samo drugačen pogled na zvezo in ljubezen imata, kot je trenutno prevladujoč...
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 25. Mar. 2012 18:54

Se res noben več ne zna slovensko izražat? :D

Misliš, če je on moj kolega za sex? Veliko več od tega...

..Evelyn.. je dobro napisala. Mislim, jaz bi dala za njega roko v ogenj, prav tako on zame, kar pa ne morem reči za ostale, s katerimi sva seksala. Tam niso prisotna čustva, gre zgolj in le za užitek ter zabavo. Še zmeraj pa je sex z njim najboljši, in čisto drugačen od sexa z ostalimi.
Uporabniški avatar
pika.poka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a pika.poka » 27. Mar. 2012 10:54

Jaz nimam čisto nič proti odprti zvezi in če sem iskrena, bi prav rada kdaj potelovadila še s katerim drugim :D in ne bi me sploh motilo, če bi tudi moj fant malo potelovadil. Je toliko lepih žensk, tako da bi mu prav privoščila, da še kakšo drugo "obdela", ne samo mene.... vidim pa tukaj problem nekje drugje... in sicer, čim se malo bolj intimno z nekom povežeš, četudi gre le za sex, obstaja verjetnost da se mimogrede vpletejo čustva zraven. I to pol hitro vodi do propada zveze, vsekakor... :roll:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov