Odnos moških do spolnosti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Kaj v njenem stavku pa namiguje na to, da gre za problem?
Drugače se pa strinjam s Tamalo mrho. Res je veliko takih, ki bi kaj poskušali. Delam v takem okolju, kjer ti ta človeška "kuga" res da pomisleke, da ni že vsak takšen, ker tudi najbolj mirni in predani ljudje (do določenega trenutka, se razume) to predstavo porušijo, ko vidiš ali izveš nekaj, česar si ne bi mislil nikoli o tej osebi Pa se nimam za naivno osebo, ker sem previdna pri odnosih, a vseeno me je že marsikateri bližnji znanec/znanka presenetila s svojimi dejanji.
Drugače se pa strinjam s Tamalo mrho. Res je veliko takih, ki bi kaj poskušali. Delam v takem okolju, kjer ti ta človeška "kuga" res da pomisleke, da ni že vsak takšen, ker tudi najbolj mirni in predani ljudje (do določenega trenutka, se razume) to predstavo porušijo, ko vidiš ali izveš nekaj, česar si ne bi mislil nikoli o tej osebi Pa se nimam za naivno osebo, ker sem previdna pri odnosih, a vseeno me je že marsikateri bližnji znanec/znanka presenetila s svojimi dejanji.
- maniac
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 9. 2006
Mahagonij napisal/-a:Zakaj je to sploh problem?maniac napisal/-a:Mogoče sem naivna, ampak verjamem, da obstajajo tudi moški, ki ne bi podrli ravno vsake, ki se ponuja.
Če gre za samske moške ali moške v odprtih zvezah, to sploh ni problem. Postane pa problem v resnih, monogamnih zvezah, če so moški res take živali, da se nobeni ne morejo upret
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Akvamarin napisal/-a:^^ti si bil se hujsa varijanta moskega. Pitaj boga kolk punc si prizadel samo zato ker si se ti hotel zabavati. Tiste tvoje zveze za 3 mesece in prekinitve, samo zato ker ti je ratalo dolgcas, so bile pravo nategovanje.
Ce si se hotel tolk zabavati in si se pocutil nedozorelo in labilno, zakaj nisi iskal ku*be ali zenske, ki nocejo neke obveznosti?
Verjetno zato, ker je žensk, ki nočejo obveznosti precej manj, kot žensk, ki hočejo obveznosti.
Ženske se kar naprej čudijo, zakaj jim plejerji lažejo. Ja, LOL, zakaj neki, katera pa da na foro "ej, ti si mi ful huda, kaj če bi se midva par mesecev na izi dol dajala"..
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:White_Widow napisal/-a:mene moj ne more prevarat, ker mava odprto vezo, če smo glih pri tem..
juhu
če je ne bi imela, bi te varal, zdaj pa mu ni treba skrivati tega, kar bi bilo sicer varanje, tko da je slaba tolažba tole.
ti si kar predstavljaj po svoje, za tako vezo sem dala pobudo jaz. On je bil zelo proti varanju, in je še vedno!
nevem, eni res samo iščete, kje se boste lahko drugmu smejali in utapljali svoje komplekse. In si narobe predstavljate stvari. Mislim, a se moreš res v usakega vtaknit?
Vem, da me nebi prevaral, ker bi me raje prej pustil.
-
Verjetno tudi, če ti razložim, neboš štekala.
Tako kot jaz ne štekam fore monogame veze. Pa mi je bilo že n-krat razloženo.
Tako kot jaz ne štekam fore monogame veze. Pa mi je bilo že n-krat razloženo.
-
Jaz stvari, ki jih imam rada, rada delim z drugimi (ne se obesit na ebsedo "stvar", češ moški pa ni stvar..)
pa spet, ne si predstavljat to posvoje, da zdej se pa take stvari dogajajo vsakodnevno ali pa pogosto..kdaj pa kdaj
aja, pa midva se ljubiva, ostalo je samo zabava, užitek..
pa spet, ne si predstavljat to posvoje, da zdej se pa take stvari dogajajo vsakodnevno ali pa pogosto..kdaj pa kdaj
aja, pa midva se ljubiva, ostalo je samo zabava, užitek..
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
White_Widow napisal/-a:Jaz stvari, ki jih imam rada, rada delim z drugimi
Potem imaš fuckbuddya?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Zgoraj je napisala, da se ljubita, seks je pa pač užitek in zabava.. Ne vem kako ne dojemate, da vaša zveza ni ena in edina prava zveza.. Če jima paše, halo. To ne pomeni, da se nimata rada, samo drugačen pogled na zvezo in ljubezen imata, kot je trenutno prevladujoč...
It was forever..but it didnt last long..
-
Se res noben več ne zna slovensko izražat?
Misliš, če je on moj kolega za sex? Veliko več od tega...
..Evelyn.. je dobro napisala. Mislim, jaz bi dala za njega roko v ogenj, prav tako on zame, kar pa ne morem reči za ostale, s katerimi sva seksala. Tam niso prisotna čustva, gre zgolj in le za užitek ter zabavo. Še zmeraj pa je sex z njim najboljši, in čisto drugačen od sexa z ostalimi.
Misliš, če je on moj kolega za sex? Veliko več od tega...
..Evelyn.. je dobro napisala. Mislim, jaz bi dala za njega roko v ogenj, prav tako on zame, kar pa ne morem reči za ostale, s katerimi sva seksala. Tam niso prisotna čustva, gre zgolj in le za užitek ter zabavo. Še zmeraj pa je sex z njim najboljši, in čisto drugačen od sexa z ostalimi.
-
pika.poka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2012
Jaz nimam čisto nič proti odprti zvezi in če sem iskrena, bi prav rada kdaj potelovadila še s katerim drugim in ne bi me sploh motilo, če bi tudi moj fant malo potelovadil. Je toliko lepih žensk, tako da bi mu prav privoščila, da še kakšo drugo "obdela", ne samo mene.... vidim pa tukaj problem nekje drugje... in sicer, čim se malo bolj intimno z nekom povežeš, četudi gre le za sex, obstaja verjetnost da se mimogrede vpletejo čustva zraven. I to pol hitro vodi do propada zveze, vsekakor...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov