Odnos moških do spolnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

mahaja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a mahaja » 21. Mar. 2012 15:02

s0nckic4 napisal/-a:to da imaš občutek da lahko nekoga odpelješ domov in dejansko odpeljati nekoga domov ni enako. veliko zasedenih flirta in si s tem pač nabijo ego in potem se zdi, kot da so zainteresirani pa dejansko ne bi šli varat partnerja. želijo samo tisti občutek, da lahko, če bi hoteli in se na tem mestu za njih igra konča.

Pri meni do ničesar več ne pride, ker nisem ravno punca, ki bi hodila s fanti iz zabav domov. Pa s tem "kogar hočem" nisem mislila na čisto vsakega fanta, ki ga srečam, ampak na zelo veliko. Drugače pa mislim da si tudi punce na podoben način nabijajo ego. S fanti za eno noč, ki pa verjetno kaj več nebi imeli z njimi (mogoče še kakšno noč). Uf, očitno te prevare še nisem čisto prebolela :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 21. Mar. 2012 15:39

pravi moški ne vara. vidiš samo kretene, ne pravih moških ;)
hej norci :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Mar. 2012 15:41

jaz se enostavno moram strinjat, da se da veliko večino tipov "odpeljat domov". :D
to pomeni, da bi varali, brez da bi 2x pomislili, to so tipi, ki imajo po par let že resne ženske, to so tipi, ki bi šli tudi s kakšno njeno kolegico, če bi se le ne izvedelo,...
v bistvu. moram kar pošteno premisliti, če poznam kak par, da za varanja ne vem (okrog sebe). kaj šele, kar ne vem! ok. 1 par. + jaz. that's it.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Mar. 2012 16:12

Saj ženske niso nič boljše... samo bolj fine se delajo in boljše skrivajo, si pa isto znajo bildati ego z raznimi malimi flirti.Isto bi rekla za tipe, prej si bildajo ego s tem, da bi nekaj lahko naredili, kot pa da grejo dejansko z vsako.Navsezadnje si lahko prepričan samo zase, da ne varaš.
Zato je pa tu zaupanje. Varanje je zame sicer stvar vrednot in načel, ne pa lastnost spola.
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 21. Mar. 2012 23:32

mahaja napisal/-a:ampak ker imam občutek da si lahko domov odpeljem kogar hočem (čeprav sem zasedena in tega sploh ne iščem), kljub temu da nisem neka lepotica, ampak čisto povprečna punca. In se mi zdi to malo bolno.
Tvoj obcutek je kr pravi. Zakaj bi bilo to bolno pa ne vem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 22. Mar. 2012 0:00

mahaja napisal/-a:Se vam zdi da bi fantje skoraj z vsako skočili v posteljo?

Ja, se mi zdi.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 22. Mar. 2012 7:22

mahaja napisal/-a: imam občutek da si lahko domov odpeljem kogar hočem

Občutek te vara, mene si ne moreš.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 22. Mar. 2012 10:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:05, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 22. Mar. 2012 11:57

sej se najdejo izjeme. ampak res redke izjeme. ki ji težko spraviš v posteljo. oz. dosti težje. ampak nič ni nemogoče. nazadnje vsi klecnejo.
shezabell
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a shezabell » 23. Mar. 2012 18:28

claire napisal/-a:v bistvu. moram kar pošteno premisliti, če poznam kak par, da za varanja ne vem (okrog sebe). kaj šele, kar ne vem! ok. 1 par. + jaz. that's it.

a to v smislu da poznaš samo en par in svojo zvezo je ni varanja? :D si res upaš trdit..
ker me je izučil, da kolikor nekoga misliš da poznaš, toliko ga ne... ker nikol neveš kaj je v človekovi glavi in v kakšnih okoliščinah se znajde. T
ako da jaz za nobena tipa ne bi dala roko v ogenj, tut za bivšega V 5 letni zvezo k je res biu srček in pošten, nevem če vse vem :D
La Dolce Vita. <3
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Mar. 2012 18:47

S skoraj vsako najbrž ne, z veliko pa že ... To velja za take, ki jim ena ni dovolj. Obstajajo pa prav tako t.i. resni moški, kateri bi pa svojo prevarali z vsaj eno žensko, ki mu je všeč in ne bi ostal samo pri dobivanju z njo na pijačah - that`s for sure, tudi takih ni malo. Vsak, ki se dobiva na pijači ali gre kam z žensko, s katero se ne pogovarja vsakdanjih stvari kot s kakšno znanko/kolegico/sodelavko, ima namen s to žensko imeti kaj več od klepeta ob pijači, če je tudi z njene strani interes. :wink: Eno je, da flirta z neko žensko, ko je zunaj z družbo in se z njo več ne sliši oz. vidi, drugo pa je, da se z neko žensko dobiva. V tem primeru se ve, da se ne dobiva zato, ker si želi imeti eno fajn prijateljico za pogovor, pač pa si želi z njo tudi seksati.
Moje opažanje je, da se da zmešati (če je punca postavna in vsaj malo simpatična) marsikaterega moškega, pa če deluje še tako predan svoji zvezi ali družini. To se zdaj verjetno bere kot da je moja misija zmešati vezanega moškega oz. moške :D, a sem hotela povedati samo to, da ženska ne rabi dosti delati na tem, pa moški kaj hitro kloni pred lepo mladenko.

Tudi jaz ne dam več za nobenega roko v ogenj, pa naj deluje še tako pristen in zvest. Glede na to, s kako preračunljivimi tipi sem na takšen ali drugačen način že imela opravka in bi si zanje najmanj mislila, da imajo več žensk, se raje ugriznem v jezik kot da še za koga rečem, da ni mogoče, da bi kdo koga varal.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Mar. 2012 19:45

v moji okolici je takih, ki še nikoli niso varali, približno 0,1%..no, mogoče so celo oni, kaj pa veš
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Mar. 2012 19:53

shezabell napisal/-a:jaz za nobena tipa ne bi dala roko v ogenj,

škoda zate, kaj naj ti rečem. :D če ne bi dala za tipa roke v ogenj ga ne bi imela. simple as that.

jaz sem 100% prepričana, da me fant nikoli ne bo prevaral, pa če se ti na glavo postaviš v kot sobe. ker ima srce na pravem mestu. teorija, da nikoli ne moreš biti 100% prepričan mi je pa itak mimo kar se mene tiče. to, da se varajo vsi po vrsti se mene ne tiče. (sploh pa punce niso nobena izjema. je kar 50-50).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 23. Mar. 2012 19:59

^^ mene pa zanima, kako si lahko tok prepričana v to?
ker dosti jih je tko mislilo, so ble 120%, pa se je zgodilo..sej ne pravim, da te bo prevaral, samo zanima me
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 23. Mar. 2012 20:11

Ja, a ti pa v svojega nisi prepričana? Kaj to pomeni, da dvomiš? Da nikoli nisi ziher, če je res s kolegi, kadar ni s teboj? Da mu ne verjameš popolnoma, ko pove, da mami msg piše?

Jaz se s claire strinjam, če tipu ne zaupaš, nimaš kaj delat z njim, ker se ti lahko samo zmeša. Zaupanje je pa pač absolutna kategorija - ne moreš zaupat 80%. Ko ti reče, da gre na pivo z Andrejem, mu lahko verjameš, lahko mu pa ne verjameš. Napol verjet je isto kot ne verjet.

Če te prevara? Jebiga, te pač prevara.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]