Odnos moških do spolnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Apr. 2012 21:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Apr. 2012 21:11

White_Widow napisal/-a:kaj pa ti je tukaj tako groznega? mislim, zakaj ste "proti" takim zvezam?

grozno mi je zgolj zato, ker si sama sebe v takšni "zvezi" nikakor ne morem predstavljati. ni da mi noben drug tip na svetu ne bi bil fizično všeč, ampak ne bi prenesla, da se me dotika na intimni način.

nisem "proti", samo štekam ne. ker torej ne razumem kaj point zveze v kateri si dejansko ama ništa nič ne delita le ti in tvoj partner. in ker je v mojem svetu med igranjem šaha in sexom velika razlika razlika, ravno tako kot je v mojem svetu razlika med mojim najboljšim prijateljem in fantom (kar nekateri tudi enačijo, oziroma imajo teorija moj fant=moj best frend).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 11. Apr. 2012 23:07

sirova štručka napisal/-a:Kofe - ampak zadovoljen s svojim življenjem pa nisi, navkljub temu, da živiš po svojem prepričanju. Potem se je za vprašat, če le ni malo (fejst) zgrešeno.
Glede na spisano življenje dojemaš samo fizično, na mentalni ravni si pa hudo osiromašen. In dokler bo tako, se ne boš mogel počutit izpopolnjenega.

Hmmm no ja. Zadovoljen trenutno še kar sem. Imam kake druge bolj pomembne probleme kakor te ljubezenske stvari.

Sicer pa nevem. Folk me ima rad, babnice tudi hitro navežem stik ter komunikacija mi res gre ampak si ne predstavljam, da bi se šel neke resne zveze, pa rutinsko izkazovanje pozornosti nekomu, pa stalno eni pocukrani sms-i in klici.

Skratka naveličam se hitro. In z ženskami operiram na bolj avanturističen način.

Je tako zame bolje in za njih, itak vsaka ve, da se nič resnega ne bo izcimilo.

Zadnje čase mi pa še do fuka ni bogve kaj. Zanimivo. :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 11. Apr. 2012 23:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 12. Apr. 2012 7:42

claire napisal/-a:nisem "proti", samo štekam ne. ker torej ne razumem kaj point zveze v kateri si dejansko ama ništa nič ne delita le ti in tvoj partner.

Zdaj pa pišeš, kot da je edini smisel zveze medsebojni dogovor o ekskluzivni pravici do seksa s partnerjem.

Za moje pojme je ta ekskluzivnost zgolj dogovor med partnerjema, ki obstaja, ali pa pač tudi ne.

Podobno ste napadali tudi Alwaleeda in mu skušali dopovedovati, da on sploh nima zveze, ne, nič ni važno, da je poročen, da on živi skupaj z ženo in imata skupno življenje, edini temelj zveze kao je, da seksaš samo s partnerjem ( uradno ).

Če bi ta teorija držala, potem itak velik del kao klasičnih zvez sploh niso zveze, saj je varanja na svetu, da prek teče. In ja, odprta zveza je veliko bolj poštena, kot varanje, pa lahko rečete, kar hočete.

Skratka, pravila življenja v zvezi so stvar dogovora med partnerjema, logično, vkolikor ne gre za nasilje, psihično, ali fizično.
Kofe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2011
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Kofe » 12. Apr. 2012 8:28

sirova štručka napisal/-a:o ženskah pišeš kot o kosu mesa, že na dveh faksih zabluzil, totalno nemotiviran tip, ne veš kaj bi sam s seboj, sploh ne rabim drugega vedet, da ti loh povem, da si ena izgubljena duša.
Sej očitno si še mladič, čeprav je kr hudo, če si v teh letih tako zgubljen in emocionalno na psu. Malo si prisluhni.

Ah za nekaj imam motivacijo. Treniram nogomet in to mi pomeni največ. In to profesionalno. Če nebi tega imel poj bi bil pa v dreku.

Sem se odločil, da se bom šolat začel čez kako leto, zdej se bom popolnoma posvetil nogometu.

Sicer pa jebiga an, vsi smo le kos mesa. :wink:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2012 9:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 12. Apr. 2012 10:57

claire, torej te me prijateljem in fantom loči samo sex? žalostno.
jaz in moj imava marsikaj, kar je le najino, kar si deliva le midva in nihče drug. in ja, moj fant je tudi moj zelo dober prijatelj, čeprav imam še enega najboljšega prijatelja, ki deluje na čisto drug način kot moj partner
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Apr. 2012 13:28

Džeki napisal/-a: Zdaj pa pišeš, kot da je edini smisel zveze medsebojni dogovor o ekskluzivni pravici do seksa s partnerjem.

Za moje pojme je ta ekskluzivnost zgolj dogovor med partnerjema, ki obstaja, ali pa pač tudi ne.

ne da je to edini smisel, le v zvezi (upam da vsi govorimo o intimni zvezi) vseeno predstavlja sex en veeelik del. to, da se partnerja dogovorita, da sexa ne bo, zame preprosto ni zveza.

Džeki napisal/-a: Podobno ste napadali tudi Alwaleeda in mu skušali dopovedovati, da on sploh nima zveze, ne, nič ni važno, da je poročen, da on živi skupaj z ženo in imata skupno življenje, edini temelj zveze kao je, da seksaš samo s partnerjem ( uradno ).

Če bi ta teorija držala, potem itak velik del kao klasičnih zvez sploh niso zveze, saj je varanja na svetu, da prek teče. In ja, odprta zveza je veliko bolj poštena, kot varanje, pa lahko rečete, kar hočete.

čaki. zdaj eno so odprte zveze, kot je npr. tale od WW, kjer ona verjame, da jo njen moški ljubi ali jo vsaj ljubi bolj od svojih ljubic s čimer se strinja, ji zadostuje njegova ustna potrditev, verjetno tudi dejanja štejejo.

spet drugo so pa zveze v katerih moški varajo in tak moški ne ljubi svoje ženske.

zveza, ki je odprta le zato, da se ne more govoriti o varanju je sfaljena. zveza, kjer se pa partnerja ljubita in vseeno dopuščata možnost sexa z drugimi, je pa nekaj drugega. je bolj stvar ideologije in "pošlihtane" glave ter predvsem osebne želje, potrebe, lastne sreče in zadovoljstva.

ne, odprta zveza ni nič bolj poštena pa lahko rečeš, kar hočeš. :D pošten mora biti vsak v sebi. najprej do sebe, nato pa do partnerja.[/quote]

vseeno lahko tudi s tvojimi besedami...

Džeki napisal/-a: Skratka, pravila življenja v zvezi so stvar dogovora med partnerjema, logično, vkolikor ne gre za nasilje, psihično, ali fizično.

White_Widow napisal/-a:claire, torej te me prijateljem in fantom loči samo sex? žalostno.

a daj ne serji. daj me citiraj prosim. (žalostno da tenis enačiš s sexom, ja?)

jebi ga. moja tamala je moj intimni organ. ne delim ga z vsemi. nočem da se ga vsak dotika, nočem drugih tičev not. ker s tem organom bom spočela otroka (nekoč), ki bo moj in od mojega partnerja. tule ven bom rodila. z razlogom ne hodim naga po svetu, kakorkoli smo se vsi rodili nagi in isti, še vedno je meni sex na prvem mestu strast, ki je do človeka, ki ga poznam 2 uri ne morem čutiti. (prosim pusti razne savne in podobne pizdarije).
medtem ko moje roke, dlani, noge in kolena lahko vidi vsak. pogojno se teh delov lahko dotikajo moji bližnji prijatelji. s pomočjo teh delov telesa igram odbojko, smučam in tečem. to lahko počnem tudi s prijatelji.

ja, tudi moj fant je moj dober prijatelj, je podpomenka, ne sopomenka, saj to se strinjava. bejž prebrat še enkrat tisti moj post. ko ga trikrat prebereš mi scitiraj del iz katerega si razbrala svojo repliko. (glej zgoraj).
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 12. Apr. 2012 14:44

kaj se razburjaš? saj te nihče ni napadel, niti ti nič nočem, ker konec koncev, me sploh ne zanimaš
ampak..
ker torej ne razumem kaj point zveze v kateri si dejansko ama ništa nič ne delita le ti in tvoj partner.

...s tem praviš, da si ti in tvoj partner, za razliko od tvojih kolegov, delita le sex. nevem zate, ampak jaz si z mojim delim mnogo drugih stvari, ki so zame intimnejše od sexa. in o teh stvareh ne mislim niti govorit po forumu.
in ne, ne enačim sexa s tenisom, spregledala si moje bistvo.
midva se ljubiva, to si dokazujeva vsak dan. kar pa ostal mislijo, mi pa tako rečeno, dol visi.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 12. Apr. 2012 15:37

White_Widow napisal/-a: konec koncev, me sploh ne zanimaš
ampak..

ja, vidimo.

in še zadnjih 6 besed tvojega zadnjega posta.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 12. Apr. 2012 15:43

ja, ker mislit, se pravi NIČ VEDET. in taki me res ne zanimajo, ker samo posplošujejo stvari, a sanja se jim ne, kako pa kaj. ampak kar trdijo svoje. ma bv
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 12. Apr. 2012 17:52

Sicer ne vem a si to že povedala oz. te je kdo že to tu vprašal, ker nisem šla vsega brati, toda kako si pa prihodnost predstavljata? Bosta imela svojo družino, otroke ter še vedno živela tako naprej, da bosta z drugimi seksala?
Uporabniški avatar
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 10. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamara stylish » 12. Apr. 2012 21:01

Jaz pa na seks gledam iz bolj čustvene plati in nimam take potrebe, da bi morala seksat z vsakim mal lepšim moškim. Itak je zame moj najlepši in zna najbolje porihtat.

Pa tut, ČE... bi imela open relationship... sem prevelik egoist, da bi se sprijaznila s tem, da se on seksa okoli. Bi se požrla po moje...
Ma kaj mi bo pol zveza. Sej, če bi želela sam seks ne rabim fanta.

Pač zame je too nekaj s čim izkažem tudi ljubezen-in zato tut ne seksam z vsakim, ki ga najdem v lokalu itd.

Je pa res, da pa nisem proti skupinskemu seksu in ne bi imela tega za narobe :D al karkol... pač kot popestritev.
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 12. Apr. 2012 22:20

claire napisal/-a:ne, odprta zveza ni nič bolj poštena pa lahko rečeš, kar hočeš. :D pošten mora biti vsak v sebi. najprej do sebe, nato pa do partnerja.

jebi ga. moja tamala je moj intimni organ. ne delim ga z vsemi. nočem da se ga vsak dotika, nočem drugih tičev not. ker s tem organom bom spočela otroka (nekoč), ki bo moj in od mojega partnerja. tule ven bom rodila. z razlogom ne hodim naga po svetu, kakorkoli smo se vsi rodili nagi in isti, še vedno je meni sex na prvem mestu strast, ki je do človeka, ki ga poznam 2 uri ne morem čutiti. (prosim pusti razne savne in podobne pizdarije).
medtem ko moje roke, dlani, noge in kolena lahko vidi vsak. pogojno se teh delov lahko dotikajo moji bližnji prijatelji. s pomočjo teh delov telesa igram odbojko, smučam in tečem. to lahko počnem tudi s prijatelji.

ja, tudi moj fant je moj dober prijatelj

Like :gut:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov