Odnos do mod; dokaj nevtralen, se mi ne zdijo privlacna al da bi meni dajala kak uzitek, vkljucis malo v sex oz oralni sex, meni se tudi ni zdelo, da bi bila kaka hudo erogena cona pri fantu...
bikica_1 napisal/-a:so pa jajca za nas vsekekor uporabna. in to ne samo v samoobrambi, ampak tudi, če hočemo svojega tipa naučiti kako lekcijo. naj te iskreno vprašam: bi si bolj zapomnil, če bi ti punca logično dokazovala, da se moških ne boji, ali si si bolj zapomnil boleča jajca? če je odgovor drugi, potem ti mora biti jasno, zakaj je to naredila. moški si verjetno ničesar bolj ne zapomni, kakor brce v jajca. to so mi potrdili različni tipi.
sploh zanimivo, kar si rekla ti, hayley: da si svojega tipa brcnila v jajca iz jeze. a misliš, da je stvar tako drugačna kot pri meni? mene pač razkuri, če me kdo smatra, kot da nisem zmožna samoobrambe. si ga ponižala? ti je bilo (vsaj malo všeč), ko je fasal?
saarijarvi napisal/-a:sploh zanimivo, kar si rekla ti, hayley: da si svojega tipa brcnila v jajca iz jeze. a misliš, da je stvar tako drugačna kot pri meni? mene pač razkuri, če me kdo smatra, kot da nisem zmožna samoobrambe. si ga ponižala? ti je bilo (vsaj malo všeč), ko je fasal?
modelka.. to je moteno, mi je zelo zal. V kaksnih zvezah ste se znasle, da vam je vsec obcutek, ce lastnega partnerja vsaj malo ponizate? Halo? ...
bikica_1 napisal/-a: nadalje pa tudi: oblomov - reči moškemu, da so njegova jajca nekoliko grda, je morda hujši udarec za njegov ego kot koleno tja noter. samo v razmislek.jaz jih svojemu občasno vsaj zmasiram, ne da bi čutila do tega odpor. ne le takrat, ko ga bolijo. ti verjetno tega nisi zmožna.
![]()