Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2022 18:27

OT ampak ne vem, kaj imaš s temi študentkami in denarjem, jaz sem kot študentka še toliko manj razmišljala o denarju in tem, koliko denarja ima kakšen moški, najbrž zato, ker nisem bila popolnoma finančno samostojna in nisem vedela, kako težko ga je zaslužiti, pa še vse štud. ugodnosti glede bivanja, prevozov, prehrane... Tako, da js nisem bila čisto z nobenim tipom z denarjem, ne gledala za takimi kot študentka, in tudi s fantom s katerim sva bila skupaj večino mojih štud. let, sva bila isto stara in imela vse finance okrog 50: 50....

Glede jst, vprašanje če je sploh kaj kar je napisal res, ali si samo izmišljuje. Kdo se sploh poroči dandanes pred 25, sploh od moških? Edino v primeru, da imaš (samo) srednjo šolo in ne greš na faks se mogoče kaj prej.
Čeprav nekatere medicinke iz kakšnih bolj konsrvativnih družin, sem tudi slišala da se poročajo že zelo zgodaj v začetku 20ih al celo pred faksom, ampka ni pa to lih povprečje.

No ali pa res v kakšnih malih krajih po Slo. je druga statistika, mislim da je ena sošolka na faksu iz Horjula 1x pravila, da je pri njih 24 že pozno za imeti otroke. :D
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 27. Dec. 2022 19:08

Hayley res je zmotil sm se s 25 leti...nimam samo osnovnosolske izobrazbe mam tud faks...da varam pa neve...isto kot.ti nebi vedla ce bi se spoznala...kot.jst nebi vedu da si ti lahka...ker mi nebi tega povedala...in jst in ti bi bla srecna ane...cce bi mi2 skuoaj funkcionirala.dobr...

Mmm ne privlacim jih z denarjem.na zalost zalsuzim manj kot 2000 eur.. oz.imam placo 1550 osnovno neto plus fodatki pa letno nagrado v visini 3k eur...daaalec od bogatga sm :/

Pa nimam velkega pa.mi kr rata Hayley bit z zenskami sekaat tud s porocenimi ki imajo doma moze z vecjimi...fak kdo bi si mislu?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2022 19:21

Jaz se drugače pogovarjam s svojim fantom o vseh spolnih izkušnjah oz on ve za moje število spolnih partnerjev, ničesar ne skrivam pred njim. Glede na to da sem 29, je verjetno logično da nekaj spolnih izkušenj sem pa že imela, lahko bi bilo drugače če bi bila 23 ali manj.

In z vsemi s katerimi sem bila, sem jim to povedala oz se o tem pogovarjala, nikoli nisem pred nikomer nič skrivala ali bog ne daj, lagala. Če že kaj, sem pa iskrena in direktna, poleg tega da sem lahka.

Mislim glede na število niti ne mislim, da bi potrebovala kaj skrivat..

Poleg tega sem bivšega pustila oz/ in sem mu povedala da mi je nekdo drug všeč, preden sem s tistim drugim kaj imela. In to je bil razlog, da sva šla narazen. Tudi v obdobju ko niti nisva bila zares skupaj in sva se samo dobivala po tem, ko sva že zaključila oz bila v nekih obdobjih off in on.

Ne vem sicer kaj se je za hvalit, da seksaš s poročeno, vsaj s kakšno hudo in mlado bi se bilo za hvalit, ki ni tako pokvarjena, da moža vara in je ne seksa nekdo drug istočasno.

Moj vsaj lahko ve, da sedaj seksam samo z njim in odkar sva imela prvi poljub se dobivam in imam vse kar je intimnega samo z njim.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 27. Dec. 2022 19:36

hayley napisal/-a:OT ampak ne vem, kaj imaš s temi študentkami in denarjem

Ti bi po mojem morala še kaj več vedeti o meni :oops: :roll:

Določene mlade študentke ali pa "študentke" znajo kar dobro izkoristiti svoj mladosten videz in svojo energijo, ki je v teh letih imajo kar precej. Saj ti si gledala Sanjskega moškega, jaz nisem, kolk stare so bile ženske v njem?

Pa če pustimo serijo. Že na Instagramu vidiš, da si nekatere punce 18-25 kar veliko stvari privoščijo o katerih si ti kot pridna študentka samo sanjala in sanjaš še sedaj. :wink:

Nekatere so (lahko) iz "bogatih" družin, vse pa verjetno ne. Ampak nenazadnje. Če imaš doma dovolj keša, se ti lahk jeb* za videz. Vsaj meni bi se (v tistih letih) :)

Ampak ja. Kakšna feministka me sovraži. Verjetno tudi tukaj. Ampak mene po videzu in seksualno pač te ženske, ki se znajdejo, privlačijo.

Jaz sem bil priden študent in večina študentk je verjetno še vedno pridnih. Bi pa rekel, da tale scena "sugar baby vs. sugar daddy", ali pa da moški v letih kot je jstsmjst in več "varajo" tudi s študentkami... da to pri nas narašča :rolleyes:

Zdaj vse lepo in prav do neke mere. Pač problem je, da taki kot jaz smo zaradi tega zafrustrirani. Ker roko na srce. Ženske pri mojih letih so/ste že večinoma zafrustrirane, kakor bi tudi kdo meni očital (pa niti ne pravim, da nisem :) ). Za tisto, ki je dlje časa samska, lahko hitro ugotoviš zakaj je tako, v družino pa tudi ni tako preprosto iti.

One mlajše pa so plen (se opravičujem izrazu) za tiste tajkune, ki tudi takim kot jaz dajejo kruh.

Vseeno pa vse skupaj ne rešuje ničesar in samo poglablja problem. Vsak si mora najti svoj seksualni mir ali širše gledano srečno partnersko življenje. Partnerja ob katerem se počuti dobro in ob katerem se lahko razvija. Tale seks za (proti)uslugo ali pa varanja jstsmjst so samo stranpoti.

Vsakič, ko je priložnost za kaj takega se je treba vprašati, ali me to vodi k cilju ali stran od cilja.

Za mene konkretno. Kaj bom z žensko, ki jo bom zabaval samo toliko časa, dokler bo imela od mene korist? In to vem že vnaprej.

Je pa vseeno pri meni past. Jaz hvala Bogu niti nimam šans, da bi poročene navaljevale name (verjetno, če bi se mi ponudila priložnost, bi jo tolikokrat vprašal, če ji je do tega, da bi že sama stran šla :wink: :D ). Tako da znam si poiskati lepo punco za protiuslugo, druga opcija je pa, da nimam nič in čakam boljše čase. Kar u bistvu večino časa počnem. V temi in brez vsakršne (učinkovite) strategije čakam na boljše čase :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2022 19:46

Ja une v sanjskem moškem ni nobena nič zahtevnega ali konkretnega študirala, samo nek marketing ali pa velnes. Kakšna je bila pa tudi smao manekenka in ni nič šla študirat (zmagovalka). So bolj za promocijo tja šle.

Eno, ki je pa končala farmacijo in je imela 27 jo je pa hitro izločil, ker je bila preveč pametna zanj. :D

Ne, jst vara z neko poročeno, mislim, da je celo nekje omenil da je tudi ona v 30ih ali isti letnik kot on oz. jaz tako predvidevam oz imam takšno intuicijo,

Ker kakšna bolj neizkušena študentka sploh se zavedala ne bi, da ima on majhnega ali povprečnega, ker si še ni jih dovolj ogledala. :lach: :lach: :lach: :D

Ej sploh ne sledim tem instagramerkam pa temu kaj vse imajo. Ampak ja js bi tudi mela dost keša pa zastonj stvari. Drugače poznam samo Lepo Afno od influencerk, ona najbrž veliko zasluži, samo tudi tako mlada več ni, je starejša od mene. Kdo so sploh te mlajše influncerke pa sploh ne poznam, ne spremljam teh tematik.

Jaz sploh instragrama nimam.

Po moje res denar zaslužijo z Only fansom ali kakšnim delom v temu podobnih smereh, z instagramom res peščica zasluži dovolj, ki ima največ sledilcev, kar jih po moje v Slo ni toliko. Ena, ki je bila v sanjskem moškem in ima 30k sledilcev, vem da naj bi živela v Lj s cimri, če bi imela toliko več denarja najbrž ne bi imela cimrov.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 27. Dec. 2022 20:16

Ma ne razumeš. Če se poleti na Instagramu 20-letnice vse slikajo na jahtah... verjetno je marsikatero med njimi kak šugar dedi povabil na svojo jahto...

Saj na koncu te ženske... marsikatera se ne znajde v lajfu. Alkohol, droga, drage stvari... in na koncu ji(m) nič ne ostane (življenje s cimrami torej).

Ampak ja, ta svet gre v maloro. Jaz moram razmisliti kje lahko najdem žensko, ki ne da toliko na videz... in ugotoviti ali bo taka ženska, z drugimi kvalitetami kot videzom, meni sploh všeč... pol bo pa zvedla kakšno "puberteto" sem imel v srednjih letih, pa me bo zarad tega odpikala :twisted: :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 27. Dec. 2022 20:26

Jaz nimam instagrama in teh slik ne vidim. :D

Moje prijateljice so 4 od 6ih poročene in z otrocmi, tako da sploh ne poznam ljudi, ki bi bili influencerji ali karkoli podobnega.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 27. Dec. 2022 21:09

Težko rečeš, da je ena mlada kelnarca al pa študentka, ki se slika v dragih avtomobilih al pa na jahti, s kakimi 1k do 5k followerji, influencerka... dobro vprašanje je kje jih jaz najdem :) (še sam najbolj ne vem :roll: )
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 28. Dec. 2022 5:39

[quote="hayley"]Ja une v sanjskem moškem ni nobena nič zahtevnega ali konkretnega študirala, samo nek marketing ali pa velnes. Kakšna je bila pa tudi smao manekenka in ni nič šla študirat (zmagovalka). So bolj za promocijo tja šle.

Eno, ki je pa končala farmacijo in je imela 27 jo je pa hitro izločil, ker je bila preveč pametna zanj. :D

Ne, jst vara z neko poročeno, mislim, da je celo nekje omenil da je tudi ona v 30ih ali isti letnik kot on oz. jaz tako predvidevam oz imam takšno intuicijo,

Ker kakšna bolj neizkušena študentka sploh se zavedala ne bi, da ima on majhnega ali povprečnega, ker si še ni jih dovolj ogledala. :lach: :lach: :lach: :D

Caki ne razumem tega kar si napisala?
Ta ki je poročena je bla z 8imi od tega so mel trije 18cm ali vec trenutno ima njen moz 18cm...študentke so pa vse tok kirbice da so pri 23 24 lerih ze vidle 10+ kurcov...tvoja trditev bi veljala ce bi se pisalo leto 1996 npr...sam zal je vec in vec punc takih kot ti ki imajo 12.tipov pri 30 letih in govorijo sej to ni tok velik...
Pa zeee dolg nism bil z nobeno studentko...vecinoma so porocene alpa samske starejse 33 let eno mam 37 let...
Tko da pa se neki kaj je narobe s povprecnim?..tudi ti si povprecnega izgleda isto kot jaz in ne razumem zakaj pises take bedarije?
P.s. a nisi ti tud mal kes picka glede na to da si s fuul starejsim zdravnikom v zvezi?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 28. Dec. 2022 8:01

Eh kakšni bolani tipi. Če imajo takšni ljudje res otroke, bog pomagi. Ali so današnji tridesetletniki toliko odrasli. Čeprav deluješ bolj kot osnovnošolec ali srednješolec ki neki trola po netu.

Ne bom niti odopisovala na tak nizek nivo, po pisanju deluje bolj Da imaš komaj osnovno šolo narejeno, ne faks.

Infotra vprašal, koliko ima plačo, sošolci ga pa zafrkavajo, da če nima vsaj 17 cm pomeni, da ga ženske ne bodo hotele.
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 28. Dec. 2022 20:08

hayley napisal/-a:Eh kakšni bolani tipi. Če imajo takšni ljudje res otroke, bog pomagi. Ali so današnji tridesetletniki toliko odrasli. Čeprav deluješ bolj kot osnovnošolec ali srednješolec ki neki trola po netu.

Ne bom niti odopisovala na tak nizek nivo, po pisanju deluje bolj Da imaš komaj osnovno šolo narejeno, ne faks.

Infotra vprašal, koliko ima plačo, sošolci ga pa zafrkavajo, da če nima vsaj 17 cm pomeni, da ga ženske ne bodo hotele.

U pa se neki jst mogoce res varam sam ti tud varas ne fizicno ampak custveno glede na to da mas custva do bivsega pa do gospoda K...a tvoj zdravnik ve to? K si tok odprta pa mu vse poves ...si mu povedala da mas custva se z 2 tipoma...da razmisljas ful o bivsem in da te boli ker ti ne vraca...tega?
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 29. Dec. 2022 11:05

Če že imam, imam samo do enega... do tadrugega, s katerim sem se dobivala vsega skupaj samo 1 leto (K) nimam nekih ljubezenskih/ globokih čustev. Sicer temu drugemu, s katerim sem bila eno leto sem očitno všeč še vedno in se ponuja, da bi želel biti nazaj skupaj z mano, če prekinem s sedanjim, ampak nisem za to, da bi prekinila oz. me vabi tudi na skupno potovanje tudi, če bi bila še skupaj s sedanjim.
Gre (tudi) bolj za občutke krivde, k ise vlečejo že zelo dolgo... In ja, sem se pogovarjala tudi o tem, sicer bolj na začetku najinega dobivanja in on tudi ve, da hodim ravno zaradi tega tudi na terapijo, zdaj že eno celo leto.
Sej ta čustva sem imela preden sem njega spoznala, sem mu povedala vse kako je, pa očitno je še vedno hotel biti raje z mano ,kot katero drugo (iz tindra).
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Dec. 2022 20:11

čak, jstsmjst je dejansko poročen in z dvema otrokoma? đizs :/ uboga družinca.
hej norci :)
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 30. Dec. 2022 6:45

slovenc79 napisal/-a:čak, jstsmjst je dejansko poročen in z dvema otrokoma? đizs :/ uboga družinca.

Lol zakaj uboga družinica? 99% časa preživim doma z njimi se ukvarjam pomagam...kaj mislis da me kr ni za 3 sni da grem...yeah right...glede na to kok drugi očetje pomagajo itd in kaj delajo pijejo hodjo vn ipd...am jat v zgornji polovici med boljsimi ;)

Kaj pa ti si porocen imas otroke ker po letniku 79 bi ze ke mogu met?
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 30. Dec. 2022 15:05

uboga zato, ker očitno živijo v laži. in ker bo velik šok, ko bo vse prišlo na dan. da o tvoji primitivni osebnosti, načinu razmišljanja sploh ne govorim.. boljše bi bilo, če bi bil odsoten, kot da tako tokisčnost prenašaš na otroke.

nisem letnik 79. biti poročen in starš ni nikoli nobenemu treba bit, če pa si že poročen bi pa mogu vsaj spoštovati svojo družino, tako da kar se tiče dolžnosti, najprej pri sebi razčisti.
hej norci :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov