Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
z izgledom, nasmehom, smislom za humor, ko sem prave volje, nekatere s postavo, čeprav ni nič posebnega, včasih slišim pohvale. kdaj pa tudi z obleko, čeprav ne vem, ali dejansko zaradi obleke ali samozavestjo, ki jo imam, ko sem dobro oblečen.
se mi pa zdi da to ugotovit je kot poskusit postavit šivanko pokonci res nikoli ne veš ali boš z nečem nekoga ful odbil ali ful privlačil, včasih je ravno kontra logiki.
najbolj se mi zdi pomembno, da privlačiš take, ki privlačijo tebe, in to nekako prikazat na sebi z takimi in drugačnimi znaki, s katerimi si jim opazen. zunanjost, obleka je en tak univerzalen način izražanja tega, tako da si planiram kakšne fajn stvari kupim
ponavljam
se mi pa zdi da to ugotovit je kot poskusit postavit šivanko pokonci res nikoli ne veš ali boš z nečem nekoga ful odbil ali ful privlačil, včasih je ravno kontra logiki.
najbolj se mi zdi pomembno, da privlačiš take, ki privlačijo tebe, in to nekako prikazat na sebi z takimi in drugačnimi znaki, s katerimi si jim opazen. zunanjost, obleka je en tak univerzalen način izražanja tega, tako da si planiram kakšne fajn stvari kupim
ponavljam
hej norci
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm partnerja ali mimoidoče?
Mislim tko naključne ljudi bi rekla da pač z videzom, dosti tudi delam z ljudmi raznoraznih generacij in tisti ta starejši ali kaj jaz vem 40+ so vsi zadovoljni že če imajo opravko z eno mlado žensko (+ prijazno, simpatično..), se pravi starost..
Na tindru bi pa rekla da do neke mere videz, do neke mere pač zajamem krog tipov, ki jim je všeč da imam bolj naraven videz, nisem napol naga, nimam tatujev.. tako so mi pač rekli eden ali več njih. Za eno sliko sta mi vsaj 2 ali 3 rekla da imam res dobre noge tam, pa sama sploh pomislna ne bi, mislim da sem na uni sliki imela ene 3 kg več kot zdaj in sem se počutila da imam malo debele noge..
Mojemu zadnjemu pa lahko rečem, da so mu všeč (nanaša se name tudi in kaj mu je všeč na splošno) ..vitke punce, nežne, ženstvene, da imajo neko eleganco( po njegovih besedah no), malo bolj introvertirane oz ne preglasne... Da sem jaz na začetku malo silila vanj, dajala pobudo, da nisme bila neka pasivna, ali vzvišena.. Pa všeč mu je da imam zelo oz precej bledo kožo - ok vsakemu svoje
Ponavljam
Mislim tko naključne ljudi bi rekla da pač z videzom, dosti tudi delam z ljudmi raznoraznih generacij in tisti ta starejši ali kaj jaz vem 40+ so vsi zadovoljni že če imajo opravko z eno mlado žensko (+ prijazno, simpatično..), se pravi starost..
Na tindru bi pa rekla da do neke mere videz, do neke mere pač zajamem krog tipov, ki jim je všeč da imam bolj naraven videz, nisem napol naga, nimam tatujev.. tako so mi pač rekli eden ali več njih. Za eno sliko sta mi vsaj 2 ali 3 rekla da imam res dobre noge tam, pa sama sploh pomislna ne bi, mislim da sem na uni sliki imela ene 3 kg več kot zdaj in sem se počutila da imam malo debele noge..
Mojemu zadnjemu pa lahko rečem, da so mu všeč (nanaša se name tudi in kaj mu je všeč na splošno) ..vitke punce, nežne, ženstvene, da imajo neko eleganco( po njegovih besedah no), malo bolj introvertirane oz ne preglasne... Da sem jaz na začetku malo silila vanj, dajala pobudo, da nisme bila neka pasivna, ali vzvišena.. Pa všeč mu je da imam zelo oz precej bledo kožo - ok vsakemu svoje
Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
- WaltZucher
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 11. 2022
čuftika napisal/-a:Ni mi nič posebnega, bolj ne kot ja
Prakticirala sm ga z zelo obdarjenim partnerjem plus brez lubrikanta, morda zato... fantasy skirmish miniature game hja, bli smo mladi, neumni in neizkušeni
Kaj je nujno za noro dober sex?
JE zelo pomemben head game
-
hayley - Cosmopsiho
Najmlajši -1 od mene, oz ko sva prvič sem bila jaz 23 in on 21(malo pred njegovim 22 rojstnim), najstarejši 13 več od mene(ko sva začela sem bila jaz 28, on 40, ko sva končala jaz 29, on 41, vmes pa še jaz 28, on 41.)
ti je pomembno št. spolnih partnerjev pri nasprotnem spolu?
ti je pomembno št. spolnih partnerjev pri nasprotnem spolu?
-
hayley - Cosmopsiho
Nidi postavil vpr. oz nič napisal, ampak kaj pa je sploh komu veliko?
Meni za tipe recimo me ne zanima prav posebno, koliko so imeli št, razen če je bolj ekstremna, kaj ja z vem, za moške se mi zdi veliko čez 50 na splošno..
Za mojga zdajšnjega vem, da naj bi spal s 30-40, ne ve niti sam točno števila, se pravi ima cifro ene 3x višjo od mene.
Ponavljam vpr.
Meni za tipe recimo me ne zanima prav posebno, koliko so imeli št, razen če je bolj ekstremna, kaj ja z vem, za moške se mi zdi veliko čez 50 na splošno..
Za mojga zdajšnjega vem, da naj bi spal s 30-40, ne ve niti sam točno števila, se pravi ima cifro ene 3x višjo od mene.
Ponavljam vpr.
-
hayley - Cosmopsiho
To je zelo subjektivno, jaz ne vem kaj je malo, ne kaj je dosti za nekoga, če tako napiše...
Meni se pravi to kar ima moj, do ene 40 mi je še čisto ok, ali pa nekje do 50, tudi še kaj več lahko... Za spodnio cifro, če je tip star do okrog 30, mi je ok tudi če še ni seksal, z enim takim sem bila. Če je okrog 40 in še ni seksal je pa malo čudno...
Meni se pravi to kar ima moj, do ene 40 mi je še čisto ok, ali pa nekje do 50, tudi še kaj več lahko... Za spodnio cifro, če je tip star do okrog 30, mi je ok tudi če še ni seksal, z enim takim sem bila. Če je okrog 40 in še ni seksal je pa malo čudno...
- jstsmjst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 9. 2015
Realno je malo odbijajoce...zadnjic smo bli ma zabavi in sm bil jst in se en moj kolega k sva to zensko fukala in zravn je bil se njen tip zdj s kerim ma otroka...itak ne ve da sva mi2 bla z njo...alpa pred parimi leti na sm bil na poroki od frendica in na poroki smo bli med gosti 4 al 5 s kerimi je bla uno ogabno...prou ne predstavlam si situacije da sm nekje na pijaci in tm okol mene 3 4 tipi k so fukal mojo...pac ogabno
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Lol jst, mogoce si pa ti problem, ker ga ocitno povsod tiscis.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]