Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 12. Nov. 2022 18:41

z izgledom, nasmehom, smislom za humor, ko sem prave volje, nekatere s postavo, čeprav ni nič posebnega, včasih slišim pohvale. kdaj pa tudi z obleko, čeprav ne vem, ali dejansko zaradi obleke ali samozavestjo, ki jo imam, ko sem dobro oblečen.
se mi pa zdi da to ugotovit je kot poskusit postavit šivanko pokonci :P res nikoli ne veš ali boš z nečem nekoga ful odbil ali ful privlačil, včasih je ravno kontra logiki.

najbolj se mi zdi pomembno, da privlačiš take, ki privlačijo tebe, in to nekako prikazat na sebi z takimi in drugačnimi znaki, s katerimi si jim opazen. zunanjost, obleka je en tak univerzalen način izražanja tega, tako da si planiram kakšne fajn stvari kupim :)

ponavljam :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 12. Nov. 2022 18:46

Hm partnerja ali mimoidoče?

Mislim tko naključne ljudi bi rekla da pač z videzom, dosti tudi delam z ljudmi raznoraznih generacij in tisti ta starejši ali kaj jaz vem 40+ so vsi zadovoljni že če imajo opravko z eno mlado žensko (+ prijazno, simpatično..), se pravi starost..

Na tindru bi pa rekla da do neke mere videz, do neke mere pač zajamem krog tipov, ki jim je všeč da imam bolj naraven videz, nisem napol naga, nimam tatujev.. tako so mi pač rekli eden ali več njih. Za eno sliko sta mi vsaj 2 ali 3 rekla da imam res dobre noge tam, pa sama sploh pomislna ne bi, mislim da sem na uni sliki imela ene 3 kg več kot zdaj in sem se počutila da imam malo debele noge..

Mojemu zadnjemu pa lahko rečem, da so mu všeč (nanaša se name tudi in kaj mu je všeč na splošno) ..vitke punce, nežne, ženstvene, da imajo neko eleganco( po njegovih besedah no), malo bolj introvertirane oz ne preglasne... Da sem jaz na začetku malo silila vanj, dajala pobudo, da nisme bila neka pasivna, ali vzvišena.. Pa všeč mu je da imam zelo oz precej bledo kožo - ok vsakemu svoje

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 9. 2015

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 14. Nov. 2022 15:38

Z obrazom oči ...sem temnejše polti.nekatere majo to rade..mogoče tudi z razgledanostjo...energijo...to je to

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 16. Nov. 2022 18:39

po moje ne bo noben več odgovarjal..
kaj je bila najstarejša oseba s katero si spal in najmlajša oz koliko lezt razlike ste bili, lahko tudi za mečkanje?
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 17. Nov. 2022 8:57

Ko sem bil star 21 sem seksu z 29 letnico
Ko sem bil star 24 let z 18 letnico...to so najvecje razlike v letih 8+ in 6- :)

Ponavljam
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 17. Nov. 2022 17:49

10 let starejša, 39 let.

ponavljam
hej norci :)
WaltZucher
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2022

Neprebrana objavaNapisal/-a WaltZucher » 24. Nov. 2022 10:26

čuftika napisal/-a:Ni mi nič posebnega, bolj ne kot ja ;)
Prakticirala sm ga z zelo obdarjenim partnerjem plus brez lubrikanta, morda zato... fantasy skirmish miniature game hja, bli smo mladi, neumni in neizkušeni :D

Kaj je nujno za noro dober sex?

JE zelo pomemben head game
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 03. Dec. 2022 15:25

Najmlajši -1 od mene, oz ko sva prvič sem bila jaz 23 in on 21(malo pred njegovim 22 rojstnim), najstarejši 13 več od mene(ko sva začela sem bila jaz 28, on 40, ko sva končala jaz 29, on 41, vmes pa še jaz 28, on 41.)

ti je pomembno št. spolnih partnerjev pri nasprotnem spolu?
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 18. Dec. 2022 10:01

Zelo, ne bi mogu bit z zensko katera je fukala s skor vsakim in je lahka ...to mi je najbolj odbijajoče..
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2022 12:26

Nidi postavil vpr. oz nič napisal, ampak kaj pa je sploh komu veliko?

Meni za tipe recimo me ne zanima prav posebno, koliko so imeli št, razen če je bolj ekstremna, kaj ja z vem, za moške se mi zdi veliko čez 50 na splošno..

Za mojga zdajšnjega vem, da naj bi spal s 30-40, ne ve niti sam točno števila, se pravi ima cifro ene 3x višjo od mene.

Ponavljam vpr.
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Dec. 2022 14:11

Mi je pomembno za "statistiko" :twisted:

Ce je malo, je verjetno "zavrta", ce je prevec, bo verjetno hitro se sexala s kom ko bo sansa. Vseeno bi raje bil z eno ki je sproscena glede sexa

Ponavljam
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a hayley » 18. Dec. 2022 15:27

To je zelo subjektivno, jaz ne vem kaj je malo, ne kaj je dosti za nekoga, če tako napiše...

Meni se pravi to kar ima moj, do ene 40 mi je še čisto ok, ali pa nekje do 50, tudi še kaj več lahko... Za spodnio cifro, če je tip star do okrog 30, mi je ok tudi če še ni seksal, z enim takim sem bila. Če je okrog 40 in še ni seksal je pa malo čudno...
jstsmjst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a jstsmjst » 18. Dec. 2022 17:47

Realno je malo odbijajoce...zadnjic smo bli ma zabavi in sm bil jst in se en moj kolega k sva to zensko fukala in zravn je bil se njen tip zdj s kerim ma otroka...itak ne ve da sva mi2 bla z njo...alpa pred parimi leti na sm bil na poroki od frendica in na poroki smo bli med gosti 4 al 5 s kerimi je bla uno ogabno...prou ne predstavlam si situacije da sm nekje na pijaci in tm okol mene 3 4 tipi k so fukal mojo...pac ogabno
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 18. Dec. 2022 20:53

No kaj pa vem dostojanstvo

Glavno da več ne morejo sexat z njo
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 19. Dec. 2022 5:56

Lol jst, mogoce si pa ti problem, ker ga ocitno povsod tiscis.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]