Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Rad jo vržem na posteljo, jo poljubljam, grem na vrat in pod lasmi...nadaljujem po ključnici, vmes jo grabim...ampak še ne slečem, poljubljam pod obleko, ali jo odmikam. Nadaljujem po trebuhu. Slečem hlače, če je krilo privzdignem...rad začnem od zgoraj dol, izogibam se še medenice in vročega dela. Grem po notranji strani stegen do meč, roke niso pri miru, in opravljajo ločen biznis. Potem začnem s slačenjem zgornjega dela, in se spravim na grizljanje bradavic, poljubljanje podlakti, če ji sede se spravim tudi na hrbtenico. Potem zadevo nadaljujem spet spodaj, kjer je vse primerno ogreto, najprej jo grabim samo preko hlačk, potem to spravim dol, in se spravim izzivanja okoli, potem velikih ustnic, sesam, dam med gumbek med zobe da postane nabrekel, vso gibanje je natančno in enakomerno, kot metronom..na tej točki že hoče biznis, prste prišparam za potem, so preveč easy način dosega cilja, in začnemo desant. To je bolj kratka verzija, daljša je bolj detajlna in pozorna, vse je nekako nežno in grobo.
Pri tebi?
Pri tebi?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
nisem pristaš dolge predigre ker sem preveč neučakana.
Načeloma izgleda tako da se zčne z poljubi, nato mu odpnem zadrgo in ga začnem obdelovati z usti on pa mene s prstki. Če se mi ne mudi preveč začne tudi on mene obdelovati z ustnicami, drugače pa me najprej poseksa, nato obdeluje z ustnicami in nato spet poseksa in potem jz njega itd...
Nasplošno je zame seks ena dolga predigra in vse kar spada v predigro izmenjujem med seksom.
Kaj je naredila zadnja oseba da si v trenutku pomislil-a da bi seksal z njim/njo?

Nasplošno je zame seks ena dolga predigra in vse kar spada v predigro izmenjujem med seksom.
Kaj je naredila zadnja oseba da si v trenutku pomislil-a da bi seksal z njim/njo?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nope.
---------------------------
Najbolj nora fantazija ki si jo uresničila?
---------------------------
Najbolj nora fantazija ki si jo uresničila?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Jih imam se lepo stevilo na bucket listu.. zaenkrat samo to, da sem bila s tipom, ki se koncno ni bal 'zgrabiti', stisniti, pocukati, tudi ugrizniti itd.. Vcasih ti pac zapase rough in na k**ac mi gre, ko ga spodbujas, pa se vedno dela s tabo, kot da si iz cukra.
Najvecji no-go move pri seksu/bluzenju?

Najvecji no-go move pri seksu/bluzenju?
-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm zdaj mi skor nič takega ne pade na pamet..ja 69 mi čisto ne potegne,sicer pa me bolj odbija pasivnost,zadržanost,če je kak move,da mi ne paše,že znam to povedat..
Edit: ena stvar mi še ne paše,ki niti nima toliko veze v seksualnem smislu,v misjonarcu kdaj dajo preveč svoje teže name,namesto da bi bol sloneli na rokah al neki in takrat me ful moti in boli, ker mi s težo preveč pritiskajo na trebuh,posebi na želodec..(ne vem če je razumljivo kaj sm mislna ma ajde..)
ponavljam
Edit: ena stvar mi še ne paše,ki niti nima toliko veze v seksualnem smislu,v misjonarcu kdaj dajo preveč svoje teže name,namesto da bi bol sloneli na rokah al neki in takrat me ful moti in boli, ker mi s težo preveč pritiskajo na trebuh,posebi na želodec..(ne vem če je razumljivo kaj sm mislna ma ajde..)
ponavljam
Zadnjič spremenil hayley, dne 02. Apr. 2016 18:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Karkoli z usesi.. Pusti moje uho, fak, ne grizljaj, ne pihaj, in for heaven's sake, ne porivaj mi jezika vanj
a je bil to kdaj kak cosmo nasvet, za katerega ne vem?
Ko lezita na postelji in on med meckanjem da nogo cez tebe oz nekako 'spleza' nate..
just don't, v teh momentih se hocem pocutiti zenstveno in to smatram kot svoje delo, nocem nekega kekca, ki pleza name.. Dalec od tega, da bi bila drobckana, ampak kot ena gora, ki jo moras osvojiti se tudi nocem pocutiti
ponavljam

Ko lezita na postelji in on med meckanjem da nogo cez tebe oz nekako 'spleza' nate..

ponavljam
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
* da me ne zna dobro stiskat za ritko - tu imam rada kar močno stiskanje/ščipanje/grizenje itd.
* da me preveč grobo ščipa za bradavičke ... auč, boli. Še posebej naslednji dan.
* da ima prepočasen tempo in se vidi, da mu primanjkuje kondicije.
* da uporablja preveč sline pri žvaljenju.
* da nič ne govori med sexom. Malo je treba ... ne preveč.
* da preveč naslanja svojo težo nase med sexom (mislim, da je ena že napisala) ... saj sploh ne moreš normalno dihat.
* kakršnikoli problemi z erekcijo.
saj vem, da utrujenost/alkohol tu igrata vlogo, samo me vseeno odbije. 
* da me zadovoljuje s prsti premalo časa ali pa da uporablja samo enega.
*preolga predigra ali pa predolgo ukvarjanje samo z eno stvarjo
* fetiši na ušesa/stopala ... no thanks. Sicer se hvala bogu še noben ni spravljal na moja ušesa, sem pa imela bivšega, ki je bil nor na moja stopala in ja, sem se prilagodila, ampak nikakor pa ne tega vzljubila.
* neodprtost, zadržki
* da se vidi, da je egoist in gleda samo na svoj užitek (verjetno največji turn off od vseh)
* pretirana poraščenost
* res majhen/tanek penis
* da zapostavlja kakšen del mojega telesa, pa naj si bodo to joški, rit, klitoris itd.
Okej, sem napisala veliko, nisem se mogla odločiti samo za eno stvar.
------------------------------
Naštej nekaj stvari, ki te najhitreje vzburijo.

* da me preveč grobo ščipa za bradavičke ... auč, boli. Še posebej naslednji dan.
* da ima prepočasen tempo in se vidi, da mu primanjkuje kondicije.
* da uporablja preveč sline pri žvaljenju.
* da nič ne govori med sexom. Malo je treba ... ne preveč.

* da preveč naslanja svojo težo nase med sexom (mislim, da je ena že napisala) ... saj sploh ne moreš normalno dihat.

* kakršnikoli problemi z erekcijo.

* da me zadovoljuje s prsti premalo časa ali pa da uporablja samo enega.

*preolga predigra ali pa predolgo ukvarjanje samo z eno stvarjo
* fetiši na ušesa/stopala ... no thanks. Sicer se hvala bogu še noben ni spravljal na moja ušesa, sem pa imela bivšega, ki je bil nor na moja stopala in ja, sem se prilagodila, ampak nikakor pa ne tega vzljubila.

* neodprtost, zadržki
* da se vidi, da je egoist in gleda samo na svoj užitek (verjetno največji turn off od vseh)
* pretirana poraščenost
* res majhen/tanek penis

* da zapostavlja kakšen del mojega telesa, pa naj si bodo to joški, rit, klitoris itd.

Okej, sem napisala veliko, nisem se mogla odločiti samo za eno stvar.
------------------------------
Naštej nekaj stvari, ki te najhitreje vzburijo.
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
-
Dober sleeve oz tatuji nasplosno
ponavljam
ponavljam
-
Ash. - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Ne bi rekla. Večina stvari je takšnih, ki so rešljive že samo, če tipa opozorim, npr. ''daj me malo bolj stiskaj za ritko/uporabljaj več prstov itd.''
Res hude zahteve.
Me pa zmotijo, ampak če tip posluša moje želje, ni noben problem.
čeprav je bilo vprašanje ''navečji no-go'', jaz sem bolj pisala, kaj vse me zmoti, tako da mogoče moj seznam res ni bil najboljši odgovor na vprašanje.
Tako da če bi še enkrat odgovarjala, bi rekla preprosto: egoizem - gledanje samo na lastni užitek.
Res hude zahteve.

čeprav je bilo vprašanje ''navečji no-go'', jaz sem bolj pisala, kaj vse me zmoti, tako da mogoče moj seznam res ni bil najboljši odgovor na vprašanje.
Tako da če bi še enkrat odgovarjala, bi rekla preprosto: egoizem - gledanje samo na lastni užitek.

But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]