Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

OdgovorNapisal/-a capo di banda » 01. Jan. 2016 19:30

Definitivno ko žensko krč zagrabi, mislim resno krč dobiš med seksom :mad: eni so res biseri in ponavadi je to pri ženska ko ležijo kot mrtveci in ni nobenega dela iz njihove strani. Mislim če ti je pa težko malo guzico potrest malo prevzet pobudo pri kakšnem položaju in samo čakat da jo ti obdelaš in na koncu ker visi predolgo v isti pozi kot kip pa še krč dobi...Resnično tema, ne priporočam nobenemu moškemu izkušnje z krči ker je po eni strani smešno po drugi pa žalostno, potem bolje da gre do sex shopa si kup stojkota si ga da notri, pa bo v sede lepo šlo brez vsakega dela :wall:
(pa 1x se lahko vsakemu zgodi pač napaka, samo enim pa tolikokrat da ne veš več a je hendikepirana ali kaj ? )

ponavljam
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

OdgovorNapisal/-a MarijaNana » 01. Jan. 2016 21:20

^^ A si kdaj pomislil, da je ženska mrtva pri seksu, ker si preprosto slab ljubimec in je ne privlačiš ter ne prebudiš v njej nobene strasti? Sicer pa prvič slišim da bi koga kar tako zgrabil krč med seksom ... Kako dolgo pa rabiš, da zaključiš? :mrgreen:

Aja, turn off: v bistvu ne vem ... Mogoče če je dan napet in tudi seks ni tako sproščen kot sicer.

Kje najraje seksaš? (Sorry, če je že bilo, nisem cele teme brala.)
Uporabniški avatar
capo di banda
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 1. 2015

OdgovorNapisal/-a capo di banda » 04. Jan. 2016 23:30

>>Kaj spet sem ti jaz problem ali kaj? Lahko bi zmolili eno za tvojega fanta, ker svaka čast decu da to prenaša :priest:. Odgovoru sem na vprašanje, in pišem za določene punce, ne splošno tako da ne vem zakaj se počutiš ogrožena-napadena?
Ne vem kakšen renome imaš ti in z kolikimi različnimi si že, samo jaz sem že kar v številkah in verjami da vidiš vsega in še več. Tudi o tem ko tako rade govorite o moških premoženjih in razlikah, samo ne boš verjela pri ženskah to še tako bolj varira in ja dobra p"čka je zlata vredna. Maš tudi nekatere ki majo tako izrazito sramno kost povdarjeno-odebeljeno ali kaj jaz vem, da je sex prav trd in ne prijeten, pa vse do "lepih" in mehkih "žemljic". Tako, da drugič ko se veselo komentira po premoženju drugih, misleč da pri vas so lahko samo prsi manjše in edino to "slabša stvar" še zdaleč temu ni tako, tudi pri vašem mednožju so razlike strahotne. In isto je z samim sexom nekatere se bodo vživele, nekatere so pa željne sexa pa potem cele mrtve, cele zakrčene in na koncu seveda pride krč (noga,trebuh)( in potem smešne minute tresenje tega uda, v glavnem te mine zato sem dal to za moj turn off). glede dolžine, pa kako dolgo pa čisto koliko odgovarja punci, se valda tudi malo zadržiš, kaj tvoj vedno v minuti pa pol že konča.... No potem je lahko to en od razlogov zakaj si tako nastrojena-tečna na forumu, očitno vama ne štima draga princeska.<<

Pozimi, najraje v stanovanju na toplem.

ponavljam.

EDIT : (05. Jan. 2016 17:25)-(odgovarjam tuki marija, ker mi ni za nov odgovor, ker ne vem odgovora na vprašanje)

Teb še kar ni jasno v kakšnih krčih se govori, pa noben ti ne pravi o menstrualnih krčih, ampak o krčih ki jih dobiš med ležanjem na istem mestu, nekaj umes med mravlinci in krči pri preobremenitev v športu. In ja meni je to pač turn off če je to med sexom, že zaradi tega ker je vse skupaj čudno in te pač mine. Sem pa že gor navedu da enim se to kar ponavlja in moreš bit res "čuden" da namesto da malo pomigaš, ležiš in na koncu dobiš leženine in krče. In ja to je pač moj odgovor moj turn off in stojim za mojim odgovorom brez dlake na jeziku, zakaj te to moti ne vem, vem pa da dialogi s tabo so brez konca in ne mislim niti začeti spet z temi dialogi, tako da se predam sem pošast za punce, kdaj kakšno še usekam,ubil sem jih pa že ene par... No upam da si se nasitila z tem kar si hotela slišati, tako da move on. Ni pa to nobena bolečina na kar spet daješ nek poudarek(ker kaj je to sem ti gor napisal), ampak če med enim sexom doživiš to 3x in naslednji dan spet, potem je pač turn off. Ne mislim si metat peska v oči, s tako punco pač nebi bil tako kot vi jamrate o slabi tehniki.
Zadnjič spremenil capo di banda, dne 05. Jan. 2016 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 31. 8. 2012

OdgovorNapisal/-a hayley » 05. Jan. 2016 6:39

hm..v postelji

ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
MarijaNana
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 6. 2015

OdgovorNapisal/-a MarijaNana » 05. Jan. 2016 15:54

OT: CDB, glede na to, da me zmerjaš v neštetih svojih postih, ne da bi jaz sploh komunicirala s teboj: ja, si mi ''problem''. Na živce mi greš in mislim, da si ena primitivna rit, ki vselej za vsak problem okrivi nekoga drugega in ima zmožnost (samo)refleksije na ravni amebe. Tako recimo ob tem, da nekdo ob seksu s teboj doživi krče, popizdevaš, ker 'o moj bog, kako si pa drzne imet krč' ... pa celo večkrat! In to je tebi ''turn off''. Bolečina nekoga drugega je tebi 'turn off' ... bolečina, ki jo nekdo doživi ob očitno zanič seksu s teboj. Mislim ... res moraš bit gnida od osebe, da si zmožen na to situacijo pogledat s te perspektive. Na tvoj monolog o ''žemljah'': mogoče imaš pa samo premajhno hrenovko.

Sorr, sorry ... na pralnem stroju.

Še enkrat, ne da se mi novega vprašanja postavljat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

OdgovorNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Jan. 2016 16:17

Dajte vi s temi žemljicami in hrenovkami od*ebati v kakšno špecerijo, ali pa si naredite svojo lastno temo.

Jaz sem za posteljo, ne maram biti omejen s prostorom za manevriranje. Kavč je kul, miza če je prav visoka, tla z dobro preprogo, plaža s primernim peskom da me ne bolijo kolena, šotor je kul.

--------------------------------------

Največja fantazija, ki bi si jo še upala poskusiti?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Nesanica » 05. Jan. 2016 23:01

seks na potniškem letalu... Čakam primerega sopotnika. :D :D

ponavljam.
Uporabniški avatar
suzanne windlow
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 10. 2013
Kraj: Simulator

OdgovorNapisal/-a suzanne windlow » 07. Jan. 2016 6:00

Jaz tudi, s kopilotom ali stevardeso. V prostorih za počitek posadke na medcelinskih poletih.
yes, I am avatar
Uporabniški avatar
Cryselle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 8. 2015

OdgovorNapisal/-a Cryselle » 07. Jan. 2016 19:48

Manjka vprašanje...

Zadnje dirty talk sporočilo, ki si ga napisala? ;D
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a Nesanica » 14. Jan. 2016 20:38

ni dirty talk je pa zadnje flirt sporočilo: sem čutila nekaj drugega. V bistvu sem to začutila zelo konkretno. :oops:

pa tvoje?
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Jan. 2016 20:46

Midva sva bolj slaba kolega, če te moram jaz držati za vrat, in ti poriniti roko v hlačke ,ti se pa potem zibaš na njej. Tvoj kolega.

------------------------------

si že poskusila trojčka, in če, katerega?
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a Nesanica » 14. Jan. 2016 20:50

samo jaz + on +vibrator :D

ponavljam
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a Led Zeppelin » 14. Jan. 2016 21:00

Če je to trojček, potem sva imela istega Nesanica.
Op.p. vibrator ni bil v meni :lol: .

-----------------------------------------------

dve tvoji najljubši frizurici na tebi?
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 8. 2009

OdgovorNapisal/-a Ash. » 15. Jan. 2016 19:51

Fully shaved.

Si že kdaj vztrajal/a v zvezi samo zaradi dobrega sexa?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a Nesanica » 15. Jan. 2016 21:15

LZ vsak si po svoje razlaga trojček... Glede vibratorja pa - ne moreš vedeti da ti ni všeč če ne probaš. Meni je zelo všeč. :oops: :D :D :D

odgovor:
DA... zelo dolgo, tako da sčasoma ni bil več seks, ampak še vse drugo. Še vedno je zame, ne samo moški, ki me daleč najbolje poseksa, pač pa tudi oseba, ki jo cenim in od katere sem se ogromno naučila. In upam da bo vedno del mojega lajfa.

Bi lahko bil-a v zvezi s tipom/žensko, kjer je vse odlično, razen seksa.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]