Odgovori in vprašaj ― tokrat bolj sočno
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Kakšno nestrpno vprašanje. Ofak. Ja, bi.
Whatever za vprašanje.
Whatever za vprašanje.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Ofak, drzi se teme, ali pa ne sodeluj.
Zelo tezko. Ze po defaultu padam bolj na 'severnjake', tako po videzu kot po kulturi. Ne spomnim se, da bi me kdaj privlacil kak latino/temnopolti/azijec, itd. Se pa to zna spremenit v prihodnosti, kdo ve kaj me pici
Kar se pa denarja tice.. Ni mi vseeno. Vsekakor bom vesela, ce bo bodoci dec sposoben poskrbeti sam zase in imeti nek normalen siht, isto pa bom pricakovala od sebe. Sploh, ko se bo razmisljalo o druzini.. Ker predobro vem kako je, ce se moras nonstop vleci ven iz dre*a. Na-a, prvo stalca, pol pa kravca.
P.s. razen seveda, ce se po nakljucju res nesmrtno zaljubim v nekoga, ki ne ustreza zgornjem opisu.. A kolikor se poznam, se to ne bo zgodilo.
P.p.s. nikakor vseh severnjakov ne mecem v isti kulturni kos, da ne bo kdo slucajno zaznal kaj politicno nekorektnega.
Ponavljam
Zelo tezko. Ze po defaultu padam bolj na 'severnjake', tako po videzu kot po kulturi. Ne spomnim se, da bi me kdaj privlacil kak latino/temnopolti/azijec, itd. Se pa to zna spremenit v prihodnosti, kdo ve kaj me pici

P.s. razen seveda, ce se po nakljucju res nesmrtno zaljubim v nekoga, ki ne ustreza zgornjem opisu.. A kolikor se poznam, se to ne bo zgodilo.
P.p.s. nikakor vseh severnjakov ne mecem v isti kulturni kos, da ne bo kdo slucajno zaznal kaj politicno nekorektnega.
Ponavljam
-
exterminate - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2015
Ne bi bil problem. Seveda bi pričakovala, da ko se enkrat "udomači" pač tudi on dobi neko delo in prispeva. Se pa tudi meni zdi to ne ravno zelo verjetna situacija.
Kaj se oblečeš, ko se želiš počutiti seksi? (oprava za ven med ljudi, ne samo "posteljne krpice", v tistem jasno da se počutimo seksi
)
Kaj se oblečeš, ko se želiš počutiti seksi? (oprava za ven med ljudi, ne samo "posteljne krpice", v tistem jasno da se počutimo seksi

-
hayley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 31. 8. 2012
Hm ubistvu nič posebnega, ponavadi dam malo več mejkapa in to je to. Mogoče kšna majčka v rdeči/bordo barvi ker se fajn počutim v tej barvi,gležnjarji s peto in šminka v rdeči ali temno rdečevijola barvi. Kakšno črno krilo z najlonkami/žabami mogoče tudi bi pršlo v poštev samo to ful poredko nosim..
ponavljam
ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Sem moški, karkoli bi probal narediti da bi bil bolj sexy, bi takoj izpadlo manj sexy
.
si že imela lezbično izkušnjo (poljubljanje ne šteje)?

si že imela lezbično izkušnjo (poljubljanje ne šteje)?
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Hm.. enkrat sem nosila srajco iz flanela 
Kako dolgo sta se z dosedanjimi partnerji v povprecju 'sparal/a', preden sta skocila med perje? Oz se ti zdi pomembno, da pred tem mine dolocen cas?

Kako dolgo sta se z dosedanjimi partnerji v povprecju 'sparal/a', preden sta skocila med perje? Oz se ti zdi pomembno, da pred tem mine dolocen cas?
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
odvisno, kaj je namen parčkanja. če sta skupaj zaradi nekih potreb, užitkov in da nimata načrtov za prihodnost, je brezveze čakat (razen če sta pod vplivom družbe, da je treba tok in tok časa počakat, preden gresta seksat). če pa imata kakšne dolgoročne cilje drug z drugim, si bosta pa vzela čas za spoznavanje, da se postopoma gradi na odnosu, ki pride do intimnosti, ko oba tako čutita.
ponavljam
ponavljam
hej norci 

- MarijaNana
- Debatorica
- Na forumu od: 27. 6. 2015
Bila sva prijatelja skoraj eno leto, potem sva ''prestavila'' najin odnos na FWB, potem se je iz tega razvila zveza - zdaj traja že pet let. Ne zdi se mi pomembno, kdaj par prvič seksa.
Ponavljam.
Ponavljam.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
se mi sploh ne zdi pomembno in to počnem po občutku.
Se mi je zgodilo, da sem spoznala tipa, za isti dan sva se zvečer zmenila za dejt, spala skupaj isti večer in bila v zvezi potem še pol leta. Še živela sem nekaj mesecev pri njem. Bilo je zelo brzinsko.
Načeloma pa ne odlašam predolgo, ker mi je všeč da vem v kaj se spuščam in če je vredno truda.
prakticiraš ONS?
Se mi je zgodilo, da sem spoznala tipa, za isti dan sva se zvečer zmenila za dejt, spala skupaj isti večer in bila v zvezi potem še pol leta. Še živela sem nekaj mesecev pri njem. Bilo je zelo brzinsko.
Načeloma pa ne odlašam predolgo, ker mi je všeč da vem v kaj se spuščam in če je vredno truda.

prakticiraš ONS?
-
Se je ze zgodilo, ne morem pa reci, da prakticiram. Uh, je ze kar dolgo od tega.
ti?
ti?
-
Se je že zgodilo, je pa težko da se mi zgodi, ker sem težek človek, in se me mora človek malo bolj navaditi. Moja karizma ni ravno hitre narave
.
BDSM, če, do kje in kaj?

BDSM, če, do kje in kaj?
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
prakticirala sem samo klasiko: spankanje, vezanje, grobost. Ampak to so zelo blage oblike.
bi do konca oz dokler zdržim, nisem pa še v takšni obliki.
ponavljam. Dodajam podvprašanje: se vidiš v vlogi podrejene osebe ali masterja/domine.
bi do konca oz dokler zdržim, nisem pa še v takšni obliki.
ponavljam. Dodajam podvprašanje: se vidiš v vlogi podrejene osebe ali masterja/domine.

-
Masterja, do nivoja poniževanja.
totalen turn off med seksom?
totalen turn off med seksom?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]