hayley napisal/-a:OT ampak ne vem, kaj imaš s temi študentkami in denarjem
Ti bi po mojem morala še kaj več vedeti o meni
Določene mlade študentke ali pa "študentke" znajo kar dobro izkoristiti svoj mladosten videz in svojo energijo, ki je v teh letih imajo kar precej. Saj ti si gledala Sanjskega moškega, jaz nisem, kolk stare so bile ženske v njem?
Pa če pustimo serijo. Že na Instagramu vidiš, da si nekatere punce 18-25 kar veliko stvari privoščijo o katerih si ti kot pridna študentka samo sanjala in sanjaš še sedaj.
Nekatere so (lahko) iz "bogatih" družin, vse pa verjetno ne. Ampak nenazadnje. Če imaš doma dovolj keša, se ti lahk jeb* za videz. Vsaj meni bi se (v tistih letih)
Ampak ja. Kakšna feministka me sovraži. Verjetno tudi tukaj. Ampak mene po videzu in seksualno pač te ženske, ki se znajdejo, privlačijo.
Jaz sem bil priden študent in večina študentk je verjetno še vedno pridnih. Bi pa rekel, da tale scena "sugar baby vs. sugar daddy", ali pa da moški v letih kot je jstsmjst in več "varajo" tudi s študentkami... da to pri nas narašča
Zdaj vse lepo in prav do neke mere. Pač problem je, da taki kot jaz smo zaradi tega zafrustrirani. Ker roko na srce. Ženske pri mojih letih so/ste že večinoma zafrustrirane, kakor bi tudi kdo meni očital (pa niti ne pravim, da nisem

). Za tisto, ki je dlje časa samska, lahko hitro ugotoviš zakaj je tako, v družino pa tudi ni tako preprosto iti.
One mlajše pa so plen (se opravičujem izrazu) za tiste tajkune, ki tudi takim kot jaz dajejo kruh.
Vseeno pa vse skupaj ne rešuje ničesar in samo poglablja problem. Vsak si mora najti svoj seksualni mir ali širše gledano srečno partnersko življenje. Partnerja ob katerem se počuti dobro in ob katerem se lahko razvija. Tale seks za (proti)uslugo ali pa varanja jstsmjst so samo stranpoti.
Vsakič, ko je priložnost za kaj takega se je treba vprašati, ali me to vodi k cilju ali stran od cilja.
Za mene konkretno. Kaj bom z žensko, ki jo bom zabaval samo toliko časa, dokler bo imela od mene korist? In to vem že vnaprej.
Je pa vseeno pri meni past. Jaz hvala Bogu niti nimam šans, da bi poročene navaljevale name (verjetno, če bi se mi ponudila priložnost, bi jo tolikokrat vprašal, če ji je do tega, da bi že sama stran šla

). Tako da znam si poiskati lepo punco za protiuslugo, druga opcija je pa, da nimam nič in čakam boljše čase. Kar u bistvu večino časa počnem. V temi in brez vsakršne (učinkovite) strategije čakam na boljše čase

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)