Obrezovanje otrok: za ali proti?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 355 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja pa še ena huge razlika je, moški imajo po obrezovanju možnost dosega orgazma in užitkov v spolnosti, ženske ne.
http://technorati.com/videos/youtube.co ... spMEMD8OeE ker žalosten video.
http://technorati.com/videos/youtube.co ... IggOkXKz9o
pa če ena "čudovita" slika prikaza mutilacije ženskih genitalij na tri različne načine:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... _Types.jpg
pa če ena "čudovita" slika prikaza mutilacije ženskih genitalij na tri različne načine:
It was forever..but it didnt last long..
- dodoman
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 5. 2010
evo spet...kar me najbolj razgreje je to nakladanje, kako je punčkam ponekod hudo zato, da iščete izgovor, zakaj je kul pohabljat fantke pri nas.
veš zakaj govorim o obrezovanju fantkov v tej temi?
ker se nihče ne zavzema zanje toliko kot se za punčke po svetu!
Obrezovanje punčk je ilegalizirano po vseh državah(3/4 prej naštetih držav je ilegaliziralo to sranje), razen po nerazvitih.
če pa se dogaja med 4. stenami je to identično posilstvu in še vedno kaznivo dejanje.
v kolikor obrežeš deklico v avstraliji greš v zapor za 40 let.
Prav tako obstaja več vrst obrezovanj punčk.
tisto, k ve rade uporabljate kot argument je tko imenovano faraonsko obrezovanje in obsega zgolj 10% ženskih obrezovanj. Pri temu zašijejo vagino..dogaja se zgolj v afriških plemenih, celo v egiptu so prepovedali.
Najpogostejše obrezovanje je z odrezom dela ščegiča, pri čemer ženska še vedno doživi orgazem(znanstveno dokazano).
Skratka..nehajte zdaj s ženskim obrezovanjem, ker je ilegalizirano po večini držav po svetu, medtem ko je obrez fantkov dovoljen povsod po svetu.
in to je tisti problem ob katerega se dregamo tukaj...da je legalno pohabljat fanke v naši državi, medtem ko je prepovedano punčke.
in ..Evelyn....zakaj nisi potočila solz, ko sm pokazal pohabljanje fantka?
ti jz odgovorim nato: zato ker si ženska..
za žensko je žensko pohabljanje hujše, medtem ko je moškim moško.
veš zakaj govorim o obrezovanju fantkov v tej temi?
ker se nihče ne zavzema zanje toliko kot se za punčke po svetu!
Obrezovanje punčk je ilegalizirano po vseh državah(3/4 prej naštetih držav je ilegaliziralo to sranje), razen po nerazvitih.
če pa se dogaja med 4. stenami je to identično posilstvu in še vedno kaznivo dejanje.
v kolikor obrežeš deklico v avstraliji greš v zapor za 40 let.
Prav tako obstaja več vrst obrezovanj punčk.
tisto, k ve rade uporabljate kot argument je tko imenovano faraonsko obrezovanje in obsega zgolj 10% ženskih obrezovanj. Pri temu zašijejo vagino..dogaja se zgolj v afriških plemenih, celo v egiptu so prepovedali.
Najpogostejše obrezovanje je z odrezom dela ščegiča, pri čemer ženska še vedno doživi orgazem(znanstveno dokazano).
Skratka..nehajte zdaj s ženskim obrezovanjem, ker je ilegalizirano po večini držav po svetu, medtem ko je obrez fantkov dovoljen povsod po svetu.
in to je tisti problem ob katerega se dregamo tukaj...da je legalno pohabljat fanke v naši državi, medtem ko je prepovedano punčke.
in ..Evelyn....zakaj nisi potočila solz, ko sm pokazal pohabljanje fantka?
ti jz odgovorim nato: zato ker si ženska..
za žensko je žensko pohabljanje hujše, medtem ko je moškim moško.
če že nimate pametnih argumentov ne rabte jokcat adminom, da sm zlobn:)
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hey! Dont fucking bullshit me. Nihče ni rekel, da je kul pohabljat fantke pri nas in smo zaradi tega nalimale posnetke deklic ampak smo nalimale informacije in posnetke samo zato, da se bo vedelo, da se to počne tudi deklicam!!!!!! Btw Afrika je druga največja celina na svetu, kjer se to dogaja pa nima absolutno nobene veze to, da so nerazviti, še vedno se dogaja!! In ja, sem nalimala tri načine obrezovanja, vsi so grozni in iskreno hujši od obrezovanja dečkov.(če že siliš ven nasprotovanje ane, ni čudno, da so te na Divi spičile dol >:/ )
In solzice nism potočila niti za moške, niti za ženske, tak da again, stop with the bullshit, če smo omenile, da se to dogaja tudi ženskam, TO NI IZGOVOR, DA JE KUL ČE SE TO DOGAJA DEČKOM. NI KUL ZA NBENGA!
Btw, tema je "obrezovanje otrok", torej ne bomo prenehale z obrezovanjem deklic, ker ni specifirano, da je tema namenjena samo dečkom. Sicer pa ti številke v podatkih sirove povedo, da ne glede na to, da je ponekod ilegalno, so številke še vedno ogromne.
In solzice nism potočila niti za moške, niti za ženske, tak da again, stop with the bullshit, če smo omenile, da se to dogaja tudi ženskam, TO NI IZGOVOR, DA JE KUL ČE SE TO DOGAJA DEČKOM. NI KUL ZA NBENGA!
Btw, tema je "obrezovanje otrok", torej ne bomo prenehale z obrezovanjem deklic, ker ni specifirano, da je tema namenjena samo dečkom. Sicer pa ti številke v podatkih sirove povedo, da ne glede na to, da je ponekod ilegalno, so številke še vedno ogromne.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
KiLLyKa napisal/-a:+ ima kdo kak podatek kolk pogosto to v ZDA počnejo? Ker sem prebrala par punc iz Amerike, da bodo dale otroke obrezat, da se ne bodo punce delale norce iz njih ko bo prišlo do seksa
Kolikor je blo men razloženo, se je to pred, kaj pa vem, neki več kot 20 leti ful množično počel, ravno kao zarad higiene, zdej verjetno res kej manj, ampak - mojmu ni blo nč hudega. Kašne travme neki - a temu boste verjel? Ker, sej vemo, tud Američani so si zmisl'l tožt McDonald's, ker je bla kava prevroča..al pa navodila v smislu "te električne žage ne približujte genitalijam"..ma nemoj.dodoman napisal/-a:aja killyka...pozabil sem ti odgovorit za ZDA.
tam nekako vlada sistem: če rodiš otroka, ga hočejo čimprej obrezat, zato, da bo "normalen".
pri njih je tko kot muslimanih neobrezan fant nekaj "čudnega".
Celo zdravnik ko obreže reče: zdaj je pa normalen.
odraslih tam je obrezanih do 90%, vendar naj bi cifra upadala in naj bi trenutno znašala okoli 60% novorojenčkev.
Sicer pa, sej ne vem kaj si res mislit o tem..verjamem, da dokler je otrok še tolk majhen ima starš vso pravico (tudi dolžnosti, valda, ampak to ni tema) nad njem in dokler je izvajano "humano" (kar pa ni situacija z deklicami ponekod), ok, pa naj, če tko mislijo..
-
*chiela* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sem absolutno proti obrezovanju fantov iz nezdravstvenih razlogov, ampak dodoman, tvoja agresivnost postaja nekoliko moteča. Na Divi te nisem uspela ujet (očitno so te po hitrem postopku zradirali), sem pa prebrala tvoj odgovor na med.over.net. Čisto prav, da te moderator briše, ker imaš zelo nespoštljiv ton (škoda, ker imaš point glede argumentov proti obrezovanju ).
PS: sklepam, da si ti obrezan in zelo jezen na svoje starše, al zakaj si se odločil za to "kampanjo"?
tineh..vi ste tipičn velik nakladač, ki nima pojma o higieni, še manj pa zdravju.
nakladate o raku, pa stavim, da neveste kateri rak naj bi to bil.
ta rak, ki ga tako sveto omenjate je en od 3 butastih mitov, ki je prišel direktno iz zda v 70-ih.
3 veliki miti so: obrez preprečuje aids, rak, higiena.
aids se je obdržal v afriškem zdravstvu, rak v ameriškem( in očitno tudi vašm nesposobnem).
higienski pa tam, kjer ne poznajo vode...torej bosni.
sicer pa na daleč zavoham, da ste verjetno sam bosanec in obrezan..zato tko zagovarjate to pohabljanje.
PS: sklepam, da si ti obrezan in zelo jezen na svoje starše, al zakaj si se odločil za to "kampanjo"?
- dodoman
- Komunikatorka
travme so bile dokazane znanstveno in ni to iz riti potegjeno.
in purple rain..eno je to kaj bo teb razloženo, drugo je resnica..v slovenij namreč redko kater sploh ve od kje je obrezovanje prišlo, kaj šele, da bi dejansko se jim sanjalo zakaj to kdo počne.
V sloveniji se obrezuje otroke ko spi, travme pa so posledica, ko je otrok buden in čuti grozne bolečine(zda).
za kampanjo sem se odločil, ker imam neko humanost v sebi..bi jo kdaj priporočil tudi tebi *chiela*.
ta urolog, k si kopirala moj citat prepričuje ženske, da če obrežejo otroka, bojo preprečle raka..
in ko sem pisal argumente proti temu jih je brisal..zato sem popizdil na koncu.
in purple rain..eno je to kaj bo teb razloženo, drugo je resnica..v slovenij namreč redko kater sploh ve od kje je obrezovanje prišlo, kaj šele, da bi dejansko se jim sanjalo zakaj to kdo počne.
V sloveniji se obrezuje otroke ko spi, travme pa so posledica, ko je otrok buden in čuti grozne bolečine(zda).
za kampanjo sem se odločil, ker imam neko humanost v sebi..bi jo kdaj priporočil tudi tebi *chiela*.
ta urolog, k si kopirala moj citat prepričuje ženske, da če obrežejo otroka, bojo preprečle raka..
in ko sem pisal argumente proti temu jih je brisal..zato sem popizdil na koncu.
Zadnjič spremenil dodoman, dne 03. Jul. 2010 23:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Ja pa še ena huge razlika je, moški imajo po obrezovanju možnost dosega orgazma in užitkov v spolnosti, ženske ne.
Sem zbrala pogum in tole pogledala... Sem čisto brez besed. Groza res
- dodoman
- Komunikatorka
ker se posmehuješ človeku za katerega sklepaš, da je obrezan in zdaj trpi?
no saj d ti pokvarim veselje..nism obrezan, je pa bil moj mlajši brat, ker moja mati ni vedela, da ga bodo.
no saj d ti pokvarim veselje..nism obrezan, je pa bil moj mlajši brat, ker moja mati ni vedela, da ga bodo.
- dodoman
- Komunikatorka
haley napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ja pa še ena huge razlika je, moški imajo po obrezovanju možnost dosega orgazma in užitkov v spolnosti, ženske ne.
Sem zbrala pogum in tole pogledala... Sem čisto brez besed. Groza res
si pogledala tudi obrezovanje fantka, ki naj bi bil medicinski?
ti zagotavljam, da je ravno tako grozljivo.
in vse punce še to..
to k gledate punce obrezovanje z rjastim orodje...
to delajo podobno tudi fantom tam..
jaz sem podal posnetek medicinske verzije obreza, ker je le ta bolj human kao.
glede afrike je bil tud dokumentarc kak obrežejo mlade fante..
lepo grejo na samo v gore itd. potem pa en kvazi "strokovnjak", ki to ni.
pride z nožkem..in lepo reže...
potem ta fant preživi več tednov sam v tisti goščavi in se "zdravi".
nesme piti vode, jsti niti nič, ker bi uriniranje povzročlo infekcijo in smrt.
prav tako nesme iskati zdravniške pomoči, ke dobi infekcijo oz. gangreno, ker ga potem njegovo ljudstvo ne sprejme medse.
gre pa se vse skupaj zgolj za prehod iz "fantka" v "moškega".
- dodoman
- Komunikatorka
*chiela* napisal/-a:Od kje ti ideja, da se ti posmeujem? Samo zanimalo me je, zakaj si tako zagret .
zagret sem, ker se nihče drug noče zavzet za otroke, čeprav to sranje otrokom, počnejo ravno vaši sosedje..
vse organizacije se zavzemajo za preprečit obrez deklic..prepovedi so(res da se izvaja pohabljanje ilegalno ampk bistvo je, da je prepoved vsaj s strani države), skoraj nobena stran pa se ne zavzema za fantke, prav tako ni ilegalizacije niti s strani države, kaj šele da bi kje se preganjalo to.
Prvi neprebran prispevek • 355 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov