Občasen sex izven zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Akvamarin napisal/-a:Nocem si niti primerjati s puncami ki v lajfu so dosegle samo toliko, da so se pofukale, pa si ne znajo niti kosilo skuhat, lejo nutella in piskote vsak dan, o sexu pa ti govorijo ure in ure!
Hahahaha .
O sexu lahko govorim ure in ure, kosilo skuham božansko, imam svoj vrt na katerem gojim zelenjavo, treniram, berem knjige za osebno rast, se zavzemam za pravice živali in ljudi, redno študiram itd.
Tako, da se res ne moreš primerjati s temi puncami , ker sem bila ena izmed teh punc oz. če se spremeni moj stan, bom spet ena, ki ne bo čakala princa na belem konju
A goal without a plan is just a wish.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
sj nč ni mišlen da bi sam fukala celo življenje pa ne mela resne zveze nobene Akvamarin. sam ko pa končaš eno zvezo pa ti ni do nič resnega.. kaj boš ? stradala sexa ker pač ni tapravega moškega ? ne vem no jaz bi težko zdržala.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Oprosti nisem vedla, da ce nisi za sex brez obveznosti, da si potem ozkogled in da gledas na svet crno belo???? Aha, potem ste vsi ostali sirokogledi ker tudi ishajate od sebe in svojih iskusenj???
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 13. Avg. 2011 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Elle.* - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2009
Akvamarin napisal/-a:Ful malo je deljansko napisalo o svojih realnih motivih, kaj se skriva v ozadju da se spoh odlocijo za sex brez obveznosti, naj napisejo, ali tako prebolevajo bivse zveze, ali jim to dviga ego, se pocutijo zazeljeno, naberejo energijo...marsikaj???
Ok, here's mine. Nikoli se nisem spustila v to zato, da bi prebolela bivšega/simpatijo/whatever. Največkrat je bilo samo zaradi potrebnosti, čeprav pa nikoli z enim, ki mi ne bi bil všeč/mi ne bi odgovarjal. Z večino (v bistvu jih sploh ni bilo veliko) si sploh nisem želela kaj več kot seks, do enega sem pa nekaj čutila ko sva se spustila v ff, pa sem potem to hitro prekinila, da se ne bi še bolj opekla. Ne, ne dviguje mi ega, itak pa da se potem počutim zaželjeno, sploh če se nekdo trudi. In po seksu sem vedno še dolgo časa dobre volje. Prav pozna se mi ko je "suša". Tako da ja, tut naberem pozitivno energijo, sem potešena. Te še kaj zanima?
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem opazu, da nasprotniki seksa izven veze vedno iščejo neke globoke, podzavestne vzroke, neka izkrivljena čustva in travmatske pripetljaje osebe, ki to prakticira.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Mah pač vsaka ve kaj ji paše, kaj si želi in tak naprej. Tko da brezveze si je v oke skakat, tistim keri paše sex brez obveznosti zarad mene, kr veselo na delo Jz vem da ne morem sexat z enim, ki ga ne poznam in ki mu ne zaupam, dolgo pa rabim da človeku začnem zaupat, v enem večeru je prekratek čas zame, tko da ONS odpade...
In tko kot je rekla ena, sej ni nobena umetnost najdit tipa za sex, če si punca in vsaj povprečno zgledaš. Niti je kaka višja znanost pof**** se s prvim, ki pride mimo. Tut meni to ni izziv, niti želja, niti kaj, niti potreba. Pa če bi mi bila že grozna potreba, pa da sm samska, sej obstaja tut samozadovoljevanje če se ne motim Sej ni isto kot sex, samo za prehodno obdobje se da potrpet. Ne pa lazenje po tipu, ki ga spoznaš tisti večer ter za katerega ne veš če redno skrbi za svojo osebno higijeno ter ali je že prebolel vse SPB ali še slučajno ima kako. Se opravičujem, meni že misel na takega tipa unija in mi gre na bruhanje mislit tam na enega prešvicanega, pijanega , zadetega...
bleh, to očitno ni zame.
In tko kot je rekla ena, sej ni nobena umetnost najdit tipa za sex, če si punca in vsaj povprečno zgledaš. Niti je kaka višja znanost pof**** se s prvim, ki pride mimo. Tut meni to ni izziv, niti želja, niti kaj, niti potreba. Pa če bi mi bila že grozna potreba, pa da sm samska, sej obstaja tut samozadovoljevanje če se ne motim Sej ni isto kot sex, samo za prehodno obdobje se da potrpet. Ne pa lazenje po tipu, ki ga spoznaš tisti večer ter za katerega ne veš če redno skrbi za svojo osebno higijeno ter ali je že prebolel vse SPB ali še slučajno ima kako. Se opravičujem, meni že misel na takega tipa unija in mi gre na bruhanje mislit tam na enega prešvicanega, pijanega , zadetega...
bleh, to očitno ni zame.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]