Občasen sex izven zveze
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Procky
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2010
ja sej po moji logiki se FF lahko razvije samo iz ONS, vse druge variante so bolj ali manj obsojene na propad. Nisem jst mislu, da prideš do ženske pa rečeš: ej a bi bla ti moja FF . Je pa tko, da ženska že po ONS razume, da jo maš za kurbo, če ji rečeš, a bi ti bla moja FF ... bodmo mal življenski prosm!
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
procky, to se popolnoma strinjam s tabo. tudi dosti razmerij se razvije iz ons-ja lahko. ampak če veš, da si oseba, ki se hitro naveže, potem pač ostaneš pri ons. v razmerje se pa spravljaš na drugačen način.
Vsak raj ima svojo kačo.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Procky napisal/-a:ja sej po moji logiki se FF lahko razvije samo iz ONS, vse druge variante so bolj ali manj obsojene na propad. Nisem jst mislu, da prideš do ženske pa rečeš: ej a bi bla ti moja FF . Je pa tko, da ženska že po ONS razume, da jo maš za kurbo, če ji rečeš, a bi ti bla moja FF ... bodmo mal življenski prosm!
ne štekamkje je probelm. prmen je zgledal tko da sma se poznala že od prej, na žuru pa so pač hormoni naredil svoje in sem tisto noč prespala pr njemu. seks je bil izjemen in valda da sva si zaželela še... in sva se pač dobivala. nikol nisva opredeljevala da zdej bova pa ff.
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
Akvamarin napisal/-a:
Jaz osebno spostujem to, da se ena oseba, ne glede na to ali je moski ali zenska, zaveda, da je postelja intimna stvar in da tu ni prostora za vsakogar!
sej za to pa ponavadi tak sex ni v domači postelji
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Procky napisal/-a:ja sej po moji logiki se FF lahko razvije samo iz ONS, vse druge variante so bolj ali manj obsojene na propad. Nisem jst mislu, da prideš do ženske pa rečeš: ej a bi bla ti moja FF . Je pa tko, da ženska že po ONS razume, da jo maš za kurbo, če ji rečeš, a bi ti bla moja FF ... bodmo mal življenski prosm!
Ne vem, v krogih, v katerih se jaz gibljem, je čist normalno, da se dva samska, ki sta si všeč, poseksata.Tega niti ne skrivajo, čemu bi le.Pravzaprav recimo niti jaz in moja družba v živo ne uporabljamo pojmov ONS in f-frenda, to uporabljam na forumu, da vemo, o čem se pogovarjamo.Mi rečemo "seksala sta", ali pa "ma nista parček, jima je pa lušno skupaj". Nobenih velikih skrivnosti, osebno vem za vsaj 10 žensk, da imajo "f -frende", ni nobene velike skrivnosti okoli tega.Se mi zdi, da eni vidite strahove, kjer jih ni.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Tonja napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:Jaz osebno ne potpiram sex brez obveznosti! To, da si najdes kao stalnega jebaca, pa oba se kao strinajata in zmenita, da nimata obveznosti...pa potem ga vidis nasljednji dan kako se sprehaja z drugo?!? In kaj potem?!
Zakaj se bi človek tolažil, če vidi FF z drugo? Ni razčiščeno, da je to FF in da je popolnoma logično, da bo imel druge ženske in ženska druge moške???
Ali ženske dejansko govorite, da se strinjate z f*kom brez obveznosti, pričakujete pa, da bo iz tega slej ko prej prišlo do zveze???
Sorry, bullshit!
se strinjam s Tonjo.
vsak pomoje zase najboljse ve, kaj mu pase. In do kje lahko gre....ce je sposoben furat sex z nekom brez dolocenih custev (ljubezni, ljubosumja ipd) ali ne. Ce pac tega ne ves, probas 1x, in vidis kako se zadeve razvijejo....
Ce torej ugotovis da to ni zate, se pac tega ne gres. Simpl.
- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
Akvamarin napisal/-a:Ostali ki pravite, da lepo locujete sex in emocije, vso sreco, samo prosim sporocite ali dozivite orgazem???
Da. Večkrat.Zaporedoma.
Samo v glavi je treba popucat. Pa vse gre.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Drobtinica, patchouli, Jewel... +1
Sicer pa vseskup je irelevantno - če ti je FF nesprejemljiva oblika odnosa med moškim in žensko se pač tega ne it. Če vidiš žensko, ki to počne kot kurbo je tudi to tvoj problem. Če se ti zdi, da to počnejo čustveno fuckedup ljudje, še ne pomeni, da je res.
Sicer pa vseskup je irelevantno - če ti je FF nesprejemljiva oblika odnosa med moškim in žensko se pač tega ne it. Če vidiš žensko, ki to počne kot kurbo je tudi to tvoj problem. Če se ti zdi, da to počnejo čustveno fuckedup ljudje, še ne pomeni, da je res.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Horus, glede tvoje razlage, lahko ti recem, da je to cisto zanikanje nastalih custvenih reakcij, kar posledicno vodi v potlacevanje custev,pri katerem gre za potiskanje dogodkov in konfliktov iz zavesti. Posameznik noce prepoznati zunanje realnosti oziroma spoznanje o njej odklanja in potiska v nezavedno sfero. S tem so dogodki navidez pozabljeni, niso pa odstranjeni; nasprotno, oni se vedno na nek nacin delujejo v nasi podzavesti, katera cez nekaj casa postane pravo skladisce misli, spominov in obcutkov. Ti dogodki se naprej vplivajo na obnasanje, s tem da sedaj delujejo iz podzavesti in postanejo zarisce stevilnih podzavestnih problemov in kompleksov. Podzavestnih problemov in konfliktov pa ne moremo resiti, ker nimamo zavestnega vpogleda nanje. Posamesnik namesto da bi dogodek, ki povzroča custveno reakcijo obravnaval na zavestni ravni, ga preprosro ignorira, in to ne vodi do resitev.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Drobtinica napisal/-a:Akvamarin napisal/-a:Ostali ki pravite, da lepo locujete sex in emocije, vso sreco, samo prosim sporocite ali dozivite orgazem???
Da. Večkrat.Zaporedoma.
Samo v glavi je treba popucat. Pa vse gre.
Točno tako. In kot so že ostale rekle ... če tebi ne uspe, pač nisi za to, kar pa še ne pomeni, da ostale nismo.
Every rose has its thorn
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
*SunFlower* in ostali, se ne gre zato da meni ne uspe seksat brez obveznosti, ne vem pravzaprav komu ne bi uspelo da se prime za prvi penis, ki ga sreca, rasiri noge in se pofuka! Fora je v tem, da je to najlazje za narest, in mi ni izziv! Tezje je kontrolrat svoje nagone! Nocem si niti primerjati s puncami ki v lajfu so dosegle samo toliko, da so se pofukale, pa si ne znajo niti kosilo skuhat, lejo nutella in piskote vsak dan, o sexu pa ti govorijo ure in ure!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov