Občasen sex izven zveze

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 01. Okt. 2010 13:15

Akvamarin, joj kako ti nakladaš ...

Jaz se tega sicer še nisem šla, ker so se mi vse zveze razvile v stalne ali nič, ampak se mi zdi, da če bi zdaj postala samska, da bi se kar hitro spustila v kako ff-zvezo. Zame so čustva in seks vsaj delno ločena zadeva; verjamem, da lahko super seksaš z nekom, s katerim sicer nista preveč kompatibilna. Jaz bi torej poskrbela, da bo meni fino, ne pa skrbela o tem, a je to zadovoljstvo celostno in popolno. :lol: Načeloma je ff zveza izključno seksualna, ampak seveda se mešanje emocij vanjo dogaja. Za to so pa krivi ljudje, ki take zveze niso sposobni speljat oz. vanjo vstopajo z nerealnimi pričakovanji, ne pa koncept sam.
Every rose has its thorn
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Okt. 2010 14:18

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:44, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 01. Okt. 2010 14:41

nebuloze-block 3.0 works fine, i know.

Prav tako imajo taisti posti tendenco, da se ob prebiranju iz wannabe resnega argumentiranja spreminjajo v burlesko.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 01. Okt. 2010 15:08

Akvamarin napisal/-a:Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status

Bog se usmili žensk, ki svoj status gradijo na tem, da imajo nekoga, ki jih drži za roko.
Pametne ženske si gradijo lastno identiteto - preko izobrazbe, kariere, hobijev, kroga prijateljev,... To je pametno, ne pa lovljenje tipa na seks.
Uporabniški avatar
girl92
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a girl92 » 01. Okt. 2010 15:48

nimam nč proti, sam js tega ne bi prakticirala k bi se pomoje preveč navezala.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Okt. 2010 16:01

Ok, predpostavka, da pri ONS ali f-frendovstvu ni čustev, je fail.Pri vsakem seksu se sprošča koktejl občutkov, ki jih je težko opisati.Tudi strast je čustvo.Si upate trditi, da obstaja seks brez strasti?

Gre pač zato, da se pri resni zvezi ponavadi predpostavlja ekskluziva do uporabe spolnih organov partnerja, pri f-frendovstvu ali ONS-ju pa seveda ne.To je vsa razlika.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Okt. 2010 16:02

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Okt. 2010 16:04

Jaz še nikoli nisem seksal brez strasti, pa sem prakticiral že tako ONS, f-frendovstvo, kot resno zvezo.Moji ONS-ji so bili zelo strastni.

Mogoče je seks brez strasti recimo s prostitutko? Hm, mogoče, tega ne bi vedel.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 01. Okt. 2010 16:06

Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 01. Okt. 2010 16:15

@jullia_tukaj pod status je misljeno na status veza! Drugac pa, v celoti potpiram, da ima zenska tudi lepo urejen intelektualni, druzbeni in socijalni status!!!

Drugac pa vsak pove svoje mnenje, a ne da?

Prosim zdaj napisite zakaj se vam zdi prav imeti sex brez obveznosti? Zakaj imeti stalnega jebaca in ne stalnega fanta?? Kaksne so prednosti?? Zakaj se odlocite za sex brez obveznosti! Vsak lahko pove tudi svojo zgodbo!

Jaz vedno sem bila v vezi in nikoli nisem seksala brez obveznosti, enkrat mi je en fant predlagal, pa sem ga zavrnila! Pa zdaj me vec ne pozdravlja?!?
Jewels
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Jewels » 01. Okt. 2010 16:43

Akvamarin napisal/-a:Prosim zdaj napisite zakaj se vam zdi prav imeti sex brez obveznosti? Zakaj imeti stalnega jebaca in ne stalnega fanta?? Kaksne so prednosti?? Zakaj se odlocite za sex brez obveznosti! Vsak lahko pove tudi svojo zgodbo!

Meni osebno ustreza zato, ker bolj ali manj cele dneve delam in imam poleg tega še nešteto obveznosti, tko da se mi trenutno ne da ubadat še s tem, da bom z nekom preživljala dovolj časa, da se ne bo čutil zapostavljenega. Trenutno mi pač ustreza preživljat čas izključno in samo tako kot paše meni, tako da sem raje sama kot pa da poslušam očitke, da sem sebična in ne vem zakaj še.

Kar pa še ne pomeni, da moram stradat sexa. Hvala bogu nisem frigidna :D
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 01. Okt. 2010 18:54

Akvamarin napisal/-a: ne da?

Prosim zdaj napisite zakaj se vam zdi prav imeti sex brez obveznosti? Zakaj imeti stalnega jebaca in ne stalnega fanta?? Kaksne so prednosti?? Zakaj se odlocite za sex brez obveznosti! Vsak lahko pove tudi svojo zgodbo!

mislim da ni nihče napisal, da se mu zdi prav, govorili smo bolj, da to toleriramo. ti pa si ful netolerantna in nastrojena proti seksu brez obveznosti.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2010 19:02

Akvamarin napisal/-a:Jaz osebno ne potpiram sex brez obveznosti! To, da si najdes kao stalnega jebaca, pa oba se kao strinajata in zmenita, da nimata obveznosti...pa potem ga vidis nasljednji dan kako se sprehaja z drugo?!? In kaj potem?!
Seveda, zacnes se tolaziti, da je bilo res brez obveznosti, da tudi tebi je tako pasalo,da ti nic ne pomeni, ne glede na to, da si sirila noge siroko, zelo siroko in to nekaj mesecev, on pa zdaj je dobil punco!
Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status, ostalo je samo zapravljanje casa, ki ne pelje nikamor, lahko te samo bolj zafrustrira! Zapomni si, konkretno zapravljanje casa! Ce bos gradila odnos, naj se ve, da je to konkreten odnos! Bos srecnejsa, ce bos najdla osebo s katero bos delila tudi obveznosti! Vsak od nas je seksualno bitje, in vsak je seksulno potreben, ne samo ti! Problem sedajnosti je to, da vsak tolk velik potencira to svojo seksualnost, in to iskorisca kot opravicilo v smislu, da je bil/bila zelo potreben/a,da se je moral/a poseksat pac z eno/enim! Zalostno je, da obstaja taksna degradacija, namrec se gubi smisel ustvarjanja cistih medsebojnih odnosov!

:respekt:

Akvamarin napisal/-a:Seksualna degradacija pomeni, da oseba zadovoli svojo seksualno nepotesenost s katerokoli X osebo.
Seksualna degradacija ne pomeni, da se oseba zaveda da je seksualno bitje.
Zavedati se svoje seksualnosti ne pomeni, da se moras poseksati s katerokoli osebo, ne glede na to, da ti ni v celoti vsec.
Clovek je seksualno in emocionalno bitje. Nepotesenost je dvojne narave. Oseba ki isce samo seksualno potesitev, ni zadovoljena v celoti, ker ji manjka custvena komponenta. Zaradi tega, se veze brez obveznosti tudi kratkorocne, ker ne pripeljejo do polnega uzitka. Konca se tako, da fant dobi punco ali zenska dobi fanta.
-Veza brez obveznosti je obrambni zacasni mehanizem, ki kompenzira trenutne clovekove nezadovoljenosti. Oseba mora poiskati vzroke v preteklosti, mogoce so to slabe iskusnje iz prejsnih vez. Oseba mora razmisliti ali svojo emocionalno nezadovoljenost projicira preko seksualnostjo.
-V tako vezo se tudi spusca oseba, ki je zaljubljena v osebo, ki se noce vezati. Oseba upa, da se mogoce bodo stvari spremenile. Zal, nikoli se ne spremenijo.
-Ce se pa oseba skoz spusca v vezo brez obveznosti in ne zna izgraditi normalen ljubezenski odnos, to pomeni, da ima nizjo custveno ineligenco oz.je custveno nedozorela.
Moti me to, da veze brez obveznosti enostavno ne peljejo nikamor, se koncajo in adijo, pa tudi uzitek ni zadosten. Ce imas kaksen odnos, rajs imej celoto, cloveka ne zadovoljujejo nepopolne stvari.

čista resnica. :respekt:

in ena je napisala, da ji je mama rekla, da naj tega ne dela, ker bo kurba. mama že ve. tako je blo in vedno bo.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Okt. 2010 19:33

Akvamarin napisal/-a:Jaz osebno ne potpiram sex brez obveznosti! To, da si najdes kao stalnega jebaca, pa oba se kao strinajata in zmenita, da nimata obveznosti...pa potem ga vidis nasljednji dan kako se sprehaja z drugo?!? In kaj potem?!
Seveda, zacnes se tolaziti, da je bilo res brez obveznosti, da tudi tebi je tako pasalo,da ti nic ne pomeni, ne glede na to, da si sirila noge siroko, zelo siroko in to nekaj mesecev, on pa zdaj je dobil punco!
Bodi pametna, poisci si fanta, ki te bo drzal za roko, vsaj bos vedla, da imas status, ostalo je samo zapravljanje casa, ki ne pelje nikamor, lahko te samo bolj zafrustrira! Zapomni si, konkretno zapravljanje casa! Ce bos gradila odnos, naj se ve, da je to konkreten odnos! Bos srecnejsa, ce bos najdla osebo s katero bos delila tudi obveznosti! Vsak od nas je seksualno bitje, in vsak je seksulno potreben, ne samo ti! Problem sedajnosti je to, da vsak tolk velik potencira to svojo seksualnost, in to iskorisca kot opravicilo v smislu, da je bil/bila zelo potreben/a,da se je moral/a poseksat pac z eno/enim! Zalostno je, da obstaja taksna degradacija, namrec se gubi smisel ustvarjanja cistih medsebojnih odnosov!

ta post je namenjen žeskam. kaj pa praviš za moške? je za njih seks brez obveznosti sprejemljiv ali ne?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 01. Okt. 2010 20:09

tipi so itak đeki, ženske pa kurbe brez samospoštovanje. tko je, kaj čš. v resnici se mi zdijo tud taki tipi duševno prizadeti. sploh taki, ki majo skoz sam neke f** frendice.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov