Očesni stik oz. eye contact
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
LitLgrL. - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 5. 2007
rdeče vrtnice napisal/-a:mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to
hja se strinjam.. lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo..
wanna fuck.. now!. *
-
barbi - Debatorica
- Na forumu od: 24. 12. 2006
- Kraj: ptuj
to se vsem dogaja ja večkrat se mi to zgodi in si potem mislim, joj kak dober tip, bom ga še kdaj vidla? sam to se ne ve. priporočam ti, da vprašaš mal kolege, mogoče ga slučajno kdo pozna, drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici in zelo počasi liži seveda
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:lol:, to bi blo pa men osebno zelo hecno vidt ...namreč avtor te teme je tipbarbi napisal/-a:drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici in zelo počasi liži seveda
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hahahah. A ni seksi videt tipa kako pocas sladoled lize pa te gleda?purple_rain napisal/-a::lol:, to bi blo pa men osebno zelo hecno vidt ...namreč avtor te teme je tipbarbi napisal/-a:drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici in zelo počasi liži seveda
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
purple_rain napisal/-a:Ja. Ok, izven konteksta teme, ampak to jz vedno počnem, ko mi gre kdo nasproti, prav gledam človeka v faco - ampak to bolj zato, ker sem vedno bolj slepa zadnje čase in pač gledam, če koga poznam, da mi ne bo kdo zameril kasneje in izjavil kaj v smislu "pa sej si me vidla in sploh ne pozdravila nazaj". :lol:anoyel napisal/-a:bistveno v teh sekundnih mimoidočih očesnih kontaktih je to, da se ti dnevno zgodijo večkrat in v večini primerov ne pomenijo nič konkretnega.
Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja', ja
Drugače pa v teh pogledih na ulici ne vidim nič posebnega oz. so po mojem brez globljega pomena... Je pa vseeno včasih lepo, ko ti kdo nameni '2. pogled', se pravi, da te sprva samo bežno ošvrkne s pogledom, potem se mu pa oči ustavijo na tebi in si te še enkrat bolj pozorno ogleda Pa niti ni pomembno, katerega spola je ta oseba, ponavadi so ženski pogledi še bolj zanimivi, ker z njimi bolj kritično ocenjujejo 'konkurenco', in v bistvu premerjanje od glave do pete predstavlja nekakšen kompliment
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
To je samo občutek, da pač ko te neka oseba pogleda, dobiš določen občutek, kakšna bi naj ta oseba bila. Lahko se motiš lahko imaš prav, pomoje izvedet ne moreš, če pa že dobiš pravi občutek, pa je to pomoje zgolj naklučje.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
eh teli eye contacti so itaq zelo smešna zadeva... ki si jo lahko narobe interpretiraš...
js sm zadnjič k sva z frendico nekje bla (ena veseliva al kukr kol že) vidla enga tipa k sm ga vidla pred... 1 letom :D se mi zdi da sva se že takrt naskrivaj opazovala. tokrat je blo pa očitno... potem sem ga še 2x vidla (začuda je biu na mestih kjer se to nebi pričakovalo saj tam vsekakor ni bila glavna točka dogajanja )
js sm zadnjič k sva z frendico nekje bla (ena veseliva al kukr kol že) vidla enga tipa k sm ga vidla pred... 1 letom :D se mi zdi da sva se že takrt naskrivaj opazovala. tokrat je blo pa očitno... potem sem ga še 2x vidla (začuda je biu na mestih kjer se to nebi pričakovalo saj tam vsekakor ni bila glavna točka dogajanja )
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- Fannoo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2007
Tudi pri meni so jamrali, da ko grem po ulici, nobene ne pogledam, čeprav so se punce ozirale za mano, da hodim kot da bi imel plašnice na glavi, sošolec mi je zaradi tega očital, da sem čudak. Bom moral bolj odpret oči.cukr8 napisal/-a:Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja'
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
Meni ti očesni stiki ne povedo nič, ker te nekdo pač pogleda, če se mu zdiš zanimiv ali drugačen (tako v pozitivnem smislu kot tudi negativnem) - ful odvisno. Očesnemu kontaktu na ulici ne pripisujem velikega pomena. To samo v filmih izpade hudo.
-
*Bejb* - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 9. 2007
LitLgrL. napisal/-a:rdeče vrtnice napisal/-a:mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to
hja se strinjam.. lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo..
Hehe, zdaj sem se spomnila, ko sem enkrat šla po ulici, pa se zagledam v eno izložbo, grem dalje pa mi gre nasproti en simpatičen dečko. Jaz seveda izostrim zenico in se nalahno nasmehnem, tip gre mimo in se je videlo, da se je nasmehnil, ker se ni mogel zadržati, se obrnem za njim, on za mano in se srečava s pogledi potem pa je bila fora, da mi začne: "O živjo!" v enem hipu in jaz tisto pobuljim, pa mu nazaj hočem reči zdravo ali nekaj, nakar na hitro pove, da me je z eno zamenjal in oba v smeh, pa sva samo šla dalje vsak v svojo smer. Očitno je tako gledal, ker ni vedel ali sem prava in ko sva se obrnila eden za drugim, je mislil kaj pa če sem prava in me je pozdravil za vsak slučaj.
-
_*lunca*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 9. 2007
eh...to nč ne pomen...če te en tak bežno pogleda, ku greš po ulici..jz vlkrat grem po ulici pa sm zamišlena...pa se v kirga zagledam al pa kej...pa si pol un res ne vem ka misl...drgač pa se jz tut vlkrat gledam kirga, ku se mi zdi znan...in ne vem od kot ga poznam...pa ga fejst gledam...sam pol ku gre pa mim..pa se spolnem kir je....tak da to v večini primerov nč ne pomen...no vsaj za mene ne...za ostale pa ne vem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov