Očesni stik oz. eye contact

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 29. Jun. 2007 16:52

...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
LitLgrL.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a LitLgrL. » 01. Jul. 2007 1:03

rdeče vrtnice napisal/-a:mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to :wink:

hja se strinjam.. lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo.. ;)
wanna fuck.. now!. *
Metto
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Metto » 01. Jul. 2007 5:57

LitLgrL. napisal/-a:lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo.. ;)
Saj ravno to se mi včasih dogaja.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 01. Jul. 2007 19:35

to se vsem dogaja ja :D večkrat se mi to zgodi in si potem mislim, joj kak dober tip, bom ga še kdaj vidla? sam to se ne ve. priporočam ti, da vprašaš mal kolege, mogoče ga slučajno kdo pozna, drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici :D in zelo počasi liži seveda :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2007 21:32

barbi napisal/-a:drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici :D in zelo počasi liži seveda :D
:lol:, to bi blo pa men osebno zelo hecno vidt ...namreč avtor te teme je tip ;)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 03. Jul. 2007 11:57

purple_rain napisal/-a:
barbi napisal/-a:drgač pa idi vsaki dan na sladoled v tej ulici :D in zelo počasi liži seveda :D
:lol:, to bi blo pa men osebno zelo hecno vidt ...namreč avtor te teme je tip ;)
Hahahah. A ni seksi videt tipa kako pocas sladoled lize pa te gleda? :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cukr8 » 12. Jul. 2007 0:12

purple_rain napisal/-a:
anoyel napisal/-a:bistveno v teh sekundnih mimoidočih očesnih kontaktih je to, da se ti dnevno zgodijo večkrat in v večini primerov ne pomenijo nič konkretnega.
Ja. Ok, izven konteksta teme, ampak to jz vedno počnem, ko mi gre kdo nasproti, prav gledam človeka v faco - ampak to bolj zato, ker sem vedno bolj slepa zadnje čase in pač gledam, če koga poznam, da mi ne bo kdo zameril kasneje in izjavil kaj v smislu "pa sej si me vidla in sploh ne pozdravila nazaj". :lol:

Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja', ja :lach:

Drugače pa v teh pogledih na ulici ne vidim nič posebnega oz. so po mojem brez globljega pomena... Je pa vseeno včasih lepo, ko ti kdo nameni '2. pogled', se pravi, da te sprva samo bežno ošvrkne s pogledom, potem se mu pa oči ustavijo na tebi in si te še enkrat bolj pozorno ogleda :megacool: Pa niti ni pomembno, katerega spola je ta oseba, ponavadi so ženski pogledi še bolj zanimivi, ker z njimi bolj kritično ocenjujejo 'konkurenco', in v bistvu premerjanje od glave do pete predstavlja nekakšen kompliment :wink:
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 17. Jul. 2007 17:16

To je samo občutek, da pač ko te neka oseba pogleda, dobiš določen občutek, kakšna bi naj ta oseba bila. Lahko se motiš lahko imaš prav, pomoje izvedet ne moreš, če pa že dobiš pravi občutek, pa je to pomoje zgolj naklučje.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 2. 2007
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objavaNapisal/-a mariah » 17. Jul. 2007 19:34

jst že kr neki časa srečujem enga tipa vsak dan ko grem v službo pa zmeri se gledava v učke....škoda da traje sam tolko dokler hodiva en mimo drugega, ker ma take leepe uke:)
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 17. Jul. 2007 19:42

eh teli eye contacti so itaq zelo smešna zadeva... ki si jo lahko narobe interpretiraš...

js sm zadnjič k sva z frendico nekje bla (ena veseliva al kukr kol že) vidla enga tipa k sm ga vidla pred... 1 letom :D:D se mi zdi da sva se že takrt naskrivaj opazovala. tokrat je blo pa očitno... potem sem ga še 2x vidla (začuda je biu na mestih kjer se to nebi pričakovalo saj tam vsekakor ni bila glavna točka dogajanja :/ )
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Fannoo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fannoo » 19. Jul. 2007 9:24

cukr8 napisal/-a:Hehe, jaz se tudi trudim, da bi bolj pozorno gledala okoli sebe, ponavadi samo brzim naprej, ne da bi se ozirala levo / desno... Sem tudi že doživela pritožbe znancev glede 'ignoriranja'
Tudi pri meni so jamrali, da ko grem po ulici, nobene ne pogledam, čeprav so se punce ozirale za mano, da hodim kot da bi imel plašnice na glavi, sošolec mi je zaradi tega očital, da sem čudak. Bom moral bolj odpret oči.
Uporabniški avatar
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Bejb* » 17. Sep. 2007 15:09

Meni ti očesni stiki ne povedo nič, ker te nekdo pač pogleda, če se mu zdiš zanimiv ali drugačen (tako v pozitivnem smislu kot tudi negativnem) - ful odvisno. Očesnemu kontaktu na ulici ne pripisujem velikega pomena. To samo v filmih izpade hudo. :D
Uporabniški avatar
Melani
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Melani » 17. Sep. 2007 15:12

js sm tut enga fanta samo tu in tam srečala in so bili sam pogledi, po enem letu al še celo več, sm ga pa spet nekje vidla, šla do njega in zdj sma že eno leto skup :)
Uporabniški avatar
*Bejb*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Bejb* » 17. Sep. 2007 15:15

LitLgrL. napisal/-a:
rdeče vrtnice napisal/-a:mah js pa s takih pogledov ne sklepam čist nč...pač te edn mau pogleda to je pa to :wink:

hja se strinjam.. lahko pa pomeni kaj drugega, če je pogled daljši in ga spremlja nasmeh. sploh, če se nato še obrne za tabo, ko greš mimo.. ;)

Hehe, zdaj sem se spomnila, ko sem enkrat šla po ulici, pa se zagledam v eno izložbo, grem dalje pa mi gre nasproti en simpatičen dečko. :D Jaz seveda izostrim zenico in se nalahno nasmehnem, tip gre mimo in se je videlo, da se je nasmehnil, ker se ni mogel zadržati, se obrnem za njim, on za mano in se srečava s pogledi :D potem pa je bila fora, da mi začne: "O živjo!" v enem hipu in jaz tisto pobuljim, pa mu nazaj hočem reči zdravo ali nekaj, nakar na hitro pove, da me je z eno zamenjal in oba v smeh, pa sva samo šla dalje vsak v svojo smer. Očitno je tako gledal, ker ni vedel ali sem prava in ko sva se obrnila eden za drugim, je mislil kaj pa če sem prava in me je pozdravil za vsak slučaj. :rofl:
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _*lunca*_ » 03. Okt. 2007 15:22

eh...to nč ne pomen...če te en tak bežno pogleda, ku greš po ulici..jz vlkrat grem po ulici pa sm zamišlena...pa se v kirga zagledam al pa kej...pa si pol un res ne vem ka misl...drgač pa se jz tut vlkrat gledam kirga, ku se mi zdi znan...in ne vem od kot ga poznam...pa ga fejst gledam...sam pol ku gre pa mim..pa se spolnem kir je....tak da to v večini primerov nč ne pomen...no vsaj za mene ne...za ostale pa ne vem :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov