Očesni stik oz. eye contact

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 12. Dec. 2008 16:30

men se pa zdi, da ma pogled več teže, kukr se mu ga tukile daje. saj jst vem, da je to moj znak- in če hočem, dost intenziven, da mi je pač nekdo všeč in da ima prosto pot do mene :D če pa daš zraven še simpatičen nasmešek, je pa pol to itak zmaga :twisted:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Dec. 2008 18:53

Dead_kid napisal/-a:Enkat sm mela en primer, k je ženska res iskala eye contact z mano, me ogovorila in se pol še na vlaku usedla zravn mene, pa me celo pot gledala :roll: .

Zadnjič je tud vame ena celo pot buljila.. in še ko je šla je gledala v okno od vlaka not :heul: :aerger: prav razkurla me je.. :roll:

Pa še ena.. je pa tud vsake toliko pogledovala proti meni. Pomoje je lezbijka. Z vlakom se pa tudi fura vse sorte ljudi..... lol me bo še strah ratal..

Sj zna bit simpatično, če te nekdo pogleda 2x, če pa bulji vate in je to še ženska, pol pa sploh ne...

Isto je ena v trgovin danes neki buljila.. kva gledaš, glej svoje posle. Mislim, če ni tip, me nima kj gledat. :lol: js se ne počutim ok... ob takih momentih.. :roll:

Kdaj pa gledam.. če ni to un, s kerim sm neki bluzila, k je tolk visok pa to... pol pa gleda nazaj:D hahaha.. no, ja nevem men to tko tko paše.. glupo mi je, ker itak ne bo nič..tko no :)
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 22. Avg. 2010 9:44

Še jaz eno temo iz naftalina privlečem,ko sem čist slučajno neki po guglu srfal,pa sem naletu na tole.Tud jaz opažam zadnje čase,da se te očesni stiki ful dogajajo,men osebno sploh na busu.Zdej tisto,kar se na ulici zgodi,dva mimoidoča,si jaz razlagam tako,da nekaj simpatičnega že je na soudeležencu,ker sicer jaz nimam ravno navade gledat folka v oči,sploh pa ne,kar vsakega,ki gre na ulici mimo mene slučajno.Torej,jaz dam glas za to,da neka simpatičnost sigurno mora bit.Je pa spet res,da ma vsak svoje fore.

Kar se pa tiče flirtanja s pogledi v enem prostoru in da to traja dlje časa(kot sem že omenil,sem ti velikokrat zgodi na busu,sploh če sedim tko da gledam nazaj,punca pa naprej),je pa to sigurno znak neke privlačnosti oz. neke atrakcije na tebi(lahko tudi negativne,kot je že ena omenila,kej med zobmi,velik mozolj na nosu,ipd :D ).Se mi je pa že enkrat zgodilo(ravno na mestnem busu),ko sva se s kolegom peljala,da me punca na sosednjem sedežu ves čas gleda,jaz sem se itak z njim menil in kadar sem se ozrl,me gleda,potem sem pa bolj za foro,kot da bi mi res bila ne vem,kako strašno všeč,začel pogovor in na koncu tudi vprašanje,če bi bla kdaj za kak drink,sem pa dobil nazaj en tak nepričakovan NE.Dobro,ampak to je res bilo že konkretno vprašanje.tako da ostajam nekoliko skeptičen glede spogledovanje,za nabildat ego,je nedvomno to super,za kej več,pa vprašanje(jaz mam to eno izkušnjo,ko sem jo boj konkretno začel,pa se ni dobro končala),lahko se pa tudi motim in je to spet odvisno od posameznika.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Avg. 2010 14:14

Eye contact...pa jaz mislim, da je to super :D

Ko se dva srecata s pogledom, se zacuti neka energija, zacutis simpaticnost in ce nobeden od vaju ne naredi prvega koraka....ti je lahko kasneje zal.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 23. Avg. 2010 14:26

Ja je super... Jaz sem nedavno nazaj sedela s starši na večerji (je bila taka prilika, družinsko pač) in nas je stregel en res kjuti kjuti kelnar... Zdej ne vem a je navada da se najprej streže najmlajšega al čemu je najprej mene postregel (jedilni list, potem pijača, hrana,.. ko smo kej naročili, je najprej mene pogledal) ampak vsakič k me je pogledal, se mu je kar en tak smile naredil na obrazu - js sm pomoje zardevala...
No in to je trajal dokler smo bli tam, eye contact tudi če je stregel koga drugega in meni je blo res blazno všeč :razz:
Nisem pa naredila nobenega koraka več, on pa tudi ne... vem samo kako mu je ime and that's it :)
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 23. Avg. 2010 16:18

Veš pa pomemben podatek in to je-kje dela.Ne vem,men so ble vedno pogumne punce všeč,tudi če mi v bistvu sploh ni bila simpatična,se mi je fajn zdel(se mi zdi,bolje rečeno,sej sem še živ :D ),če je dala vsaj namig(recimo mežik),še bolje pa je,če kar konkretno pove,v čemu je stvar.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 23. Avg. 2010 18:43

Hahahah, ja veš to je bilo na Hrvaškem :D res da tik ob meji (no, skoraj, pač dobre pol ure vožnje do tja) ampak vseeno, če bi bila dovolj nora bi mogoče šla tja s kakšno prijateljico na kosilo,samo je spet vprašanje če bi bil on tam in vse tko dalje... Bolje pustit kot je pa je, lep spomin :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov