O čem razmišljate med seksom / predigro
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
IN POL SE ČUDITE ZAKAJ ŽENSKE VARAJO???
- Horus
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
delusional napisal/-a:Po resnici povedano, samo parkrat mi je med sexom dogajalo, to so bli ONS, vse drugo mi je blo dolgčas.
ampak to je nekako razlika.
eno je, da ti je dolgčas pri sexu. sploh z nekom, ki ga ne poznaš še dobro, upaš, da bo boljše čez čas, greš ons,...
drugo je pa- kar precej zaskrbljujoče- da med sexom s svojim zaročencem, misliš na perilo.
eno je, da fantaziraš o tem, kako sexaš na plaži recimo, drugo,da razmišljaš o prahu v dnevni.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
jst lahko povem zakaj mi je blo takrat najboljše.
pr ONS-ju sm bla najbolj sproščena zato, ker nisem prej tipa spoznavala in spoznavala njegovega razmišljanja. recimo tko v lajfu spoznam tipa in dokaj hitro vidim, kako ima uno tipično razmišljanje, kako so ženske s ful črticami kurbe in da on rabi eno spodobno. s takim se ne bi mogla nikoli sprostit pr sexu.
al pa s takim, ki se mi hvali, kaj vse je že delal z bivšo.
pa še ena stvar je. ugotavljam da se pr sexu boljše ujamem s tipi, ki so cca.175cm in bolj suhi. taki so zelo gibčni.
večkrat pa izbiram večje in težje, ki so res hlodi.
pr ONS-ju sm bla najbolj sproščena zato, ker nisem prej tipa spoznavala in spoznavala njegovega razmišljanja. recimo tko v lajfu spoznam tipa in dokaj hitro vidim, kako ima uno tipično razmišljanje, kako so ženske s ful črticami kurbe in da on rabi eno spodobno. s takim se ne bi mogla nikoli sprostit pr sexu.
al pa s takim, ki se mi hvali, kaj vse je že delal z bivšo.
pa še ena stvar je. ugotavljam da se pr sexu boljše ujamem s tipi, ki so cca.175cm in bolj suhi. taki so zelo gibčni.
večkrat pa izbiram večje in težje, ki so res hlodi.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem nekje med tem, da se koncentriram na žensko in seks na eni strani... in na drugi plavam med športom, poezijo, kravami na pašniku, računam, štejem, skratka karkoli, da mi pomaga zdržat na dolge proge
delusional, pa jest bi bil popoln zate, višino mam tapravo, suh sicer nisem ampak baje so ti mišičasti všeč, vseen mi je če si dala pol bataljona skos, o bivših ti nebi povedal nič (razen če me nebi izrectno spraševala, pa še pol bol ne)
delusional, pa jest bi bil popoln zate, višino mam tapravo, suh sicer nisem ampak baje so ti mišičasti všeč, vseen mi je če si dala pol bataljona skos, o bivših ti nebi povedal nič (razen če me nebi izrectno spraševala, pa še pol bol ne)
-
delusional - Cosmopsiho
o tvojih bivših sm prebrala že tolk tle gor, da me že vse moti in zdej si ti tista kurba s preveč črticami
ne, če si majhen in močen ko vaterpolist... polom.
ne, če si majhen in močen ko vaterpolist... polom.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
to ni fer no... ti si lah dala pol bataljona skos, jest pa ne???
brezveze
poljupčki od poloma :bussi:
brezveze
poljupčki od poloma :bussi:
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
1. preveč smajlijev
2. predlagam pogovor preko zs
3. me veseli, da se je Kofi zagrel, obenem pa vem, da Delusional ni tako neumna, da bo zagrizla vabo
4. Bi kar črtala točko 2, ker je tole več kot zanimivo....Kateri je bolj obupan? Kofi al Delusional? Bo Kofiju uspelo pof***t Delusional ali ne? (jst stavim na zmago delusional
2. predlagam pogovor preko zs
3. me veseli, da se je Kofi zagrel, obenem pa vem, da Delusional ni tako neumna, da bo zagrizla vabo
4. Bi kar črtala točko 2, ker je tole več kot zanimivo....Kateri je bolj obupan? Kofi al Delusional? Bo Kofiju uspelo pof***t Delusional ali ne? (jst stavim na zmago delusional
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- IloveCoffee
- Komunikatorka
Pa joj no, babe. Nč ne smem. Ne smajlijev pisat, ne pogovarjat se z delusional, ne seksat z delusional. Brezveze.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
vse to je dovoljeno.... v zasebni sferi V javnosti pa prosim čim manj tega, ker je skrajno nezanimivo brat, kako si dva pošiljata poljubčke
Če pa na forumu objaviš posnetek seksa z delusional, ti pa pomoje tud moderatorji ne bodo zamerili, četudi zraven dodaš 20 smajlijev Tko da....go 4 it!
Če pa na forumu objaviš posnetek seksa z delusional, ti pa pomoje tud moderatorji ne bodo zamerili, četudi zraven dodaš 20 smajlijev Tko da....go 4 it!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- Horus
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov