O čem razmišljate med seksom / predigro
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Seks s časoma postaja boljši ker ugotovita kaj komu paše, pri meni je bilo vedno tako. Z glavo pa se mi še ni uspel zabit v steno (druga zgodba če te tip "pritisne" ob steno )
Če te že prej vse mine zakaj potem sploh greš v posteljo s takim tipom?
Če te že prej vse mine zakaj potem sploh greš v posteljo s takim tipom?
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:40, skupaj popravljeno 1 krat.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
IloveCoffee napisal/-a:Na našo srečo je še en hakelc - če boš 10 tipom dal na voljo ženske A, B, C, se bo pomoje 7 tipov odločlo, da je najbol huda A (pomožnosti blond z rodovitnimi atributi), ostali drugače (weirdos).
Če boš 10 ženskam dal tipe A, B, C, bo petim všeč A, trem B, dvema C. Eni bojo všeč roke od unga B pa ji bo bol hud ko maneken A, eni bo un A preveč nabit, spet tretji ne bo všeč, k je blond, četrta bo padla samo na oči od unga C.
In to je tut voda na naš mlin, ni mi treba bit ARMANI maneken, da bi zahaklal kej
To je zelo resnično.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 1. 2005
- Kraj: Teksas, ZDA
delusional napisal/-a:pa nisem jst gimnastičarka jebemtibarbie_girl_85 napisal/-a:Hvala delusional. Do zdej sem mislila, da sem samo jst čudak in tečnoba, k ne toleriram tega položaja niti pod "razno".delusional napisal/-a: ne maram da mi noge kdo hoče za vrat dat in me mučit.
In punce se s takšno ne-gibčnostjo hvalite.
Edit:
barbie_girl_85 napisal/-a:Prodor v maternico, tega pa ne prenesem.
Ah, to pa štekam. Res ne paše vsak položaj vsem.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 08. Sep. 2010 14:38, skupaj popravljeno 2 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kr neki.
lahko dam noge za vrat. pa svinčnik v nos. pa kemik v rit. pa stojo tud lahko nardim. sam sexat mi ne paše tako.
lahko dam noge za vrat. pa svinčnik v nos. pa kemik v rit. pa stojo tud lahko nardim. sam sexat mi ne paše tako.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:ne v čustveno globoko prizadetih tipih, ki so se odločili, da bodo zdej pr vsakemu sexu izklopli čustva in sexali kot roboti, da ne bo nobena več prišla do njihovega srca. ziher tko trpijo v sebi kot sm jst ko mi je kdo igrače pokral.
Ti, tole me spominja na nekaj, kar mi je rekla letos ena v Vegasu. Pohvalila me je, da ji je bilo ful dobro, ker da redko naleti na tipa, ki seksa s strastjo. Ko sem se začudil, a je to res nekaj tako posebnega, je razložila, da večina tipov seksa kot roboti. Monotono, brez čustev.
Meni še vedno ni jasno, kak užitek nekateri drugi zgleda vidijo v tem, da seksajo brez strasti. Ampak po drugi strani imam vtis, da so to tudi tipi, ki jim ni problem seksat s katerokoli žensko takoj. Jaz rabim precej več ujemanja, da se za žensko ogrejem.
To si mi enkrat vrgla naprej - ne vem, kaj si s tem hotela, verjetno si iskala kakšno šibko točko - ampak če iščeš strasten seks, moraš mogoče iskat tipe, ki se želijo z žensko vsaj malo ujet, preden so z njo pripravljeni seksati. Ker tak človek verjetno išče strast - seks z osebo - ne robotski odnos kot z objektom.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:no povej zakaj.nixie napisal/-a:Brez zamere ampak vprašaj se zakaj želi spoznat glih tebe...
Ker skozi tvoje pisanje sije jeza, ne ljubezen. Ker govoriš o jebačih, ne o resnih zvezah. Ker omenjaš, kako si nekoč seksala s FF in ONS, torej bi mogoče še.
-
delusional - Cosmopsiho
ja, tako.
kaj imajo od tega? ne vem, praznjenje jajc. potrditev.
lani sm prebrala eno knjigo, v kateri je taka delitev:
Velika razlika je v tem, da je še vedno nesprejemljivo, da bi moški priznal, da potrebuje čustvenost, saj bi ga v tem primeru označili za šibkega ali ženskega, če pa je ženska odprta pri svojih spolnih željah, je takoj kurba. torej, pozabimo sedaj na ta stereotip o spolih. Prva nič presenetljivo ni, da lahko med seksom te notranje čustvene frustracije povzročijo konfikte.
Vem, da moški zatirajo čustva že pri koreninah, in če se na primer počutijo negotovo, se to lahko odrazi tudi pri obnašanju v postelji: veliko moškim se pri priložnostnem seksu zmehča ali jim pride prekmalu. zato mislim, da vsak moški spada v eno izmed kategorij:
1. Fukač. padajo v eksistencialne čustvene krize, ki jih seveda popolnoma zanikajo. Da bi se bolje počutili, poskušajo sexati s čim več ženskami. Njihov sex je hladen, na distanci, brez čustev in popolnoma masturbatoren: žensko telo uporabljajo, da jim pride - njen užitek je za njih nepomemben.
2. Psevdopartner. Ali ni imel veliko priložnostnega sexa ali je ravnokar končal pomembno zvezo. Pri ženski išče povezavo, a se prepričuje, da želi samo sex. V resnici išče čustevno uteho, da bi si dvignil načeti ego ali ker pogreša bližino nekoga. Sexajo čustevno, ljubeče in čutno, z žensko ravnajo kot bi bila partnerja.
3. Ljubimec. Je po novem samski ali si želi več priložnostnih sprostitev ali na ta način želi najti nekoga, s komer bi se čustevno povezal. Ni nujno, da išče sex el za fizični užitek, odprt je za vse priložnosti, ki mu prekrižajo pot - pa četudi to pomeni, da bo končal v zvezi z nekom, ki ga je prej imel le za eno noč. Njegov seks je radodaren, zabaven in sproščen, z žensko ravna kot s prijateljico, všeč mu je njen razum, pa tudi telo v postelji.
kaj imajo od tega? ne vem, praznjenje jajc. potrditev.
lani sm prebrala eno knjigo, v kateri je taka delitev:
Velika razlika je v tem, da je še vedno nesprejemljivo, da bi moški priznal, da potrebuje čustvenost, saj bi ga v tem primeru označili za šibkega ali ženskega, če pa je ženska odprta pri svojih spolnih željah, je takoj kurba. torej, pozabimo sedaj na ta stereotip o spolih. Prva nič presenetljivo ni, da lahko med seksom te notranje čustvene frustracije povzročijo konfikte.
Vem, da moški zatirajo čustva že pri koreninah, in če se na primer počutijo negotovo, se to lahko odrazi tudi pri obnašanju v postelji: veliko moškim se pri priložnostnem seksu zmehča ali jim pride prekmalu. zato mislim, da vsak moški spada v eno izmed kategorij:
1. Fukač. padajo v eksistencialne čustvene krize, ki jih seveda popolnoma zanikajo. Da bi se bolje počutili, poskušajo sexati s čim več ženskami. Njihov sex je hladen, na distanci, brez čustev in popolnoma masturbatoren: žensko telo uporabljajo, da jim pride - njen užitek je za njih nepomemben.
2. Psevdopartner. Ali ni imel veliko priložnostnega sexa ali je ravnokar končal pomembno zvezo. Pri ženski išče povezavo, a se prepričuje, da želi samo sex. V resnici išče čustevno uteho, da bi si dvignil načeti ego ali ker pogreša bližino nekoga. Sexajo čustevno, ljubeče in čutno, z žensko ravnajo kot bi bila partnerja.
3. Ljubimec. Je po novem samski ali si želi več priložnostnih sprostitev ali na ta način želi najti nekoga, s komer bi se čustevno povezal. Ni nujno, da išče sex el za fizični užitek, odprt je za vse priložnosti, ki mu prekrižajo pot - pa četudi to pomeni, da bo končal v zvezi z nekom, ki ga je prej imel le za eno noč. Njegov seks je radodaren, zabaven in sproščen, z žensko ravna kot s prijateljico, všeč mu je njen razum, pa tudi telo v postelji.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:zakaj bi se jst mogla sprijaznit s povprčnim sexom in ne nikoli doživet takega z nekom, ki bi mi bil res všeč?
zakaj se meni to ne bi nikol zgodilo, da bi mela vizualno atraktivnega tipa, drugim pa se to vsaj enkrat v lajfu zgodi?
Ker karakterno nisi dovolj čudovita.
Imaš nekaj strupenih lastnosti, ki odbijajo. Zaradi teh lastnosti se bo zate resno zagrel zgolj drugo ali tretjerazreden tip, ki ne more dobiti boljše.
Sorry.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
delusional napisal/-a:zato mislim, da vsak moški spada v eno izmed kategorij:
Žal ne poznam drugih moških toliko intimno, da bi lahko to kategorizacijo potrdil ali ovrgel. Zdi se mi pa, da je kategoriziranje pretežno kontraproduktivno. Obstajajo takšni, obstajajo drugačni. Zakaj mora vsak spadati v neko kategorijo? Saj ti ni namen obravnavat množico moških sistematično. Namen ti je poiskat tistega, ki ustreza tebi. To bi bil po tvoji razdelitvi tisti iz tretje kategorije - ljubimec. Zakaj bi te zanimale disfunkcije ostalih?
-
delusional - Cosmopsiho
dej ne bom se spuščala več kot toliko v neke debate s tabo, ker ne vem kake frustracije ti zdraviš na tem forumu. takih sem pa mela v RL že dovolj.
pa hvala za to razsvetljenje:
pa hvala za to razsvetljenje:
Alwaleed napisal/-a:delusional napisal/-a:no povej zakaj.nixie napisal/-a:Brez zamere ampak vprašaj se zakaj želi spoznat glih tebe...
Ker skozi tvoje pisanje sije jeza, ne ljubezen. Ker govoriš o jebačih, ne o resnih zvezah. Ker omenjaš, kako si nekoč seksala s FF in ONS, torej bi mogoče še.
- Alwaleed
- Cosmopolitanka
claire napisal/-a:mene v splošnem zelo razpizdi, ko bi vsak lolek rad lepo žensko, z sdobro postavo, z lepimi potezami, sam je pa po 100metrih popolnoma zadihan, ne zmore 20 sklec, kaj šele, da bi dvignil 30kil. slinil pa se bo po dobrih pičkah.
Mmm, OK, to štekam. Ne pričakuj od drugih, česar sam nisi pripravljen vložit.
Ampak v resnici lahko bistveno več žensk doseže ideal ženske lepote (vitkost in lepi lasje), kot pa lahko moških doseže ideal moške lepote (visok in z lepim obrazom). Žensko lepoto se da pridobit z načinom življenja, moška lepota je genetska...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]