O čem razmišljate med seksom / predigro
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ma te tipične psihološke razlage, da iščem določen tip moškega in da to neki izvira iz družine mi je kr neki.
nimam teh problemov, da me zanimajo samo nedosegljivi jebači in da ko tip postene dosegljiv in zainteresiran, da mi vse dol pade. to ni res. bi pa rada, da bi bil to tak tip, ki bi bil vizualno po mojem okusu.
lani sem že mislila, da me je to doletelo, pa je bil ta večji polom od vseh.
nimam teh problemov, da me zanimajo samo nedosegljivi jebači in da ko tip postene dosegljiv in zainteresiran, da mi vse dol pade. to ni res. bi pa rada, da bi bil to tak tip, ki bi bil vizualno po mojem okusu.
lani sem že mislila, da me je to doletelo, pa je bil ta večji polom od vseh.
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
delusional napisal/-a:zakaj dosti punc, ki zgledajo ful dobro, če hočejo met fanta, se morajo zadovoljit z enim vizualno ne glih ne vem kakim in pol kao cenijo tud druge lastnosti?
Če ti še nihče ni odgovoril, na to preprosto vprašanje, ti bom jaz.
Verjetno ti je jasno, da je lepih punc precej več, kot lepih fantov.
Večina tipov je vsaj v obraz povprečnih.
1.Tipi nismo tako lepi, kot ženske.
2.Večina žensk se je skozi tisočletja sprijaznila s tem.
3.Izhajajoč iz 1. in 2. so ženske večinsko tekom stoletij izoblikovale tak okus za tipe, pri katerem zunanjost ni na prvem mestu.
Če si ena od cosmo bejb,ki jim je važno, da je tip ful lep, pa še ena zoprna resnica, ups 2:
1.Večina zelo lepih tipov je kurbirjev.
2.Kurbirji so zato, ker vedo,da si jih zaradi izjemno privlačne zunanjosti, ki je pri moških redkost, želi veliko žensk; zato pač radi uživajo.
---------
Nahajaš se v naslednji zagati:
-rada bi resno zvezo (kao)
-pri tem se opiraš na kriterije, na podlagi katerih lahko dobiš samo lepega kurbirja
-
delusional - Cosmopsiho
en od faktorjev za dober sex je tud da , da te nekdo ful privlačit.
torej naj se sprijaznim, da če hočem resno zvezo, bom pač z enim ne tako lepim, pri katerem mi bo šlo pr sexu po glavi še 100 drugih stvari in bom mogla mižat in si predstavljat da sexam z enim "lepim kurbirjem"?
kako naj tko živim?
zakaj bi se jst mogla sprijaznit s povprčnim sexom in ne nikoli doživet takega z nekom, ki bi mi bil res všeč?
zakaj se meni to ne bi nikol zgodilo, da bi mela vizualno atraktivnega tipa, drugim pa se to vsaj enkrat v lajfu zgodi?
torej naj se sprijaznim, da če hočem resno zvezo, bom pač z enim ne tako lepim, pri katerem mi bo šlo pr sexu po glavi še 100 drugih stvari in bom mogla mižat in si predstavljat da sexam z enim "lepim kurbirjem"?
kako naj tko živim?
zakaj bi se jst mogla sprijaznit s povprčnim sexom in ne nikoli doživet takega z nekom, ki bi mi bil res všeč?
zakaj se meni to ne bi nikol zgodilo, da bi mela vizualno atraktivnega tipa, drugim pa se to vsaj enkrat v lajfu zgodi?
- IloveCoffee
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Na našo srečo je še en hakelc - če boš 10 tipom dal na voljo ženske A, B, C, se bo pomoje 7 tipov odločlo, da je najbol huda A (pomožnosti blond z rodovitnimi atributi), ostali drugače (weirdos).
Če boš 10 ženskam dal tipe A, B, C, bo petim všeč A, trem B, dvema C. Eni bojo všeč roke od unga B pa ji bo bol hud ko maneken A, eni bo un A preveč nabit, spet tretji ne bo všeč, k je blond, četrta bo padla samo na oči od unga C.
In to je tut voda na naš mlin, ni mi treba bit ARMANI maneken, da bi zahaklal kej
Če boš 10 ženskam dal tipe A, B, C, bo petim všeč A, trem B, dvema C. Eni bojo všeč roke od unga B pa ji bo bol hud ko maneken A, eni bo un A preveč nabit, spet tretji ne bo všeč, k je blond, četrta bo padla samo na oči od unga C.
In to je tut voda na naš mlin, ni mi treba bit ARMANI maneken, da bi zahaklal kej
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
to tudi jaz zadnje čase ugotavljam... namreč da mi je prej všeč kakšna ženska, kot pa tip! pa sem zelo straight. posledično smo žensko tolk bl zakompleksane in sitne, ker si delamo tako konkurenco med sabo. redkokateri tip me obnori vizualno (tudi tisti kao oboževani lepotci ala brad pitt al ne vem kateri so zdaj trenutno in), ponavadi ga moram prej spoznat in nekako se zaljubim v njegove osebnostne značilnosti, šele nato me privlači tudi fizično.
aja pa še to... tudi jaz sem mislila da mi bo f** s kakšnim lepotcem ne vem kako oh in sploh... potem pa me je en mali nedolžni suhec tako nategnil, da sem vse zvezde vidla ne vem, lepota je res večplastna
aja pa še to... tudi jaz sem mislila da mi bo f** s kakšnim lepotcem ne vem kako oh in sploh... potem pa me je en mali nedolžni suhec tako nategnil, da sem vse zvezde vidla ne vem, lepota je res večplastna
Zadnjič spremenil punkie_, dne 07. Sep. 2010 12:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
mene v splošnem zelo razpizdi, ko bi vsak lolek rad lepo žensko, z sdobro postavo, z lepimi potezami, sam je pa po 100metrih popolnoma zadihan, ne zmore 20 sklec, kaj šele, da bi dvignil 30kil. slinil pa se bo po dobrih pičkah.
zato jaz razumem delusional da hoče dobrega tipa. zakaj pa ne? samo najt ga je treba.
zato jaz razumem delusional da hoče dobrega tipa. zakaj pa ne? samo najt ga je treba.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
sej ravno o tem je ta tema.
med sexom začneš razmišljat, če te moti odnos, ki ga ima ta tip do tebe.
če pa je odnos vredu, pa ti fizično ni dovolj privlačen in razmišljaš kako moreš perilo obesit.
med sexom začneš razmišljat, če te moti odnos, ki ga ima ta tip do tebe.
če pa je odnos vredu, pa ti fizično ni dovolj privlačen in razmišljaš kako moreš perilo obesit.
- IloveCoffee
- Komunikatorka
^^ točno tako in jest ji ga čist iskreno prvoščim, konckoncev mam en kup enih kolegic, ki majo isti problem...samo nažalost claire je tut obratna situacija, maš en kup žensk, ki so roko na srce povprečne, pa želijo imeti ob sebi HUGO BOSS manekena
- IloveCoffee
- Komunikatorka
delusional, že ene 10tič ti bom postavu isto vprašanje, na katerga še nikol nisi odgovorila
Zate obstajata samo 2 pola - lepotec za 10 in karakter 6 (idiot, jebač, razočaranec) - skratka moški, ki bi te vizualno privlačil, ampak ker bi vedela da je razočaranec nebi mogla z njim dobr seksat. Na drugi pa ekstrem, da je en neprivlačen za 6 in pač čustveno/karakterno super (za 10), ampak spet seks nebi mogu bit dober, ker te nebi privlačil.
Kje so vsi tisti fantje umes?! Povprečno nezanimivi?!
Zate obstajata samo 2 pola - lepotec za 10 in karakter 6 (idiot, jebač, razočaranec) - skratka moški, ki bi te vizualno privlačil, ampak ker bi vedela da je razočaranec nebi mogla z njim dobr seksat. Na drugi pa ekstrem, da je en neprivlačen za 6 in pač čustveno/karakterno super (za 10), ampak spet seks nebi mogu bit dober, ker te nebi privlačil.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ že. a pri tipih je to veliko bolj izstopajoče. na avto sejme se hodi zaradi pičk, v striptiz klube se hodi zaradi pičk,... pišuka še gostilno se izbira po kelnarci. (tule so opisani seveda kreteni, a jih je ogromno).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
jaz sploh ne morem it seksat z nekom, s katerim sva si v dobrih odnosih, če ni tudi neke seksualne energije - ki pa, vsaj pri meni, ni tok vizualno pogojena... zato se mi tudi še ni zgodilo, da bi med seksom mislila na kej drugega... se mam preveč rada.. in preveč rada mam seks, da bi seksala kar z vsakim in reskirala, da se mi to pripeti.. no thanx
-
delusional - Cosmopsiho
IloveCoffee napisal/-a:
ja, tko ja. dobr si to povzel.
vmes? jih ni. čaki morem razmislt.
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
delusional napisal/-a:zakaj bi se jst mogla sprijaznit s povprčnim sexom in ne nikoli doživet takega z nekom, ki bi mi bil res všeč?
Ker si nemogoča za zadovoljit. Lahko si še tako lepa, se postavljaš v 1001 pozo, migaš z ritjo kot shakira, pa še vedno bo seks z žensko, ki med seksom igra in hlini, ne prepusti pa se 100% niti ne doživi vrhunca, dolgočasen.
Če pa med seksom razmišljaš o tem, kako razočaran je tip, kako nesposoben je, ker je butnu z tvojo glavo ob zid, kako se boš nastavla, da boš ja čim boljši vtis pustila......potem je nekako logično, da ne seksaš iz užitka. Sej med tem ne moreš uživat, čudna bi bila, če bi lahko. In to tipom ni najbolj všeč....majo raj, če te lahko popolnoma zadovoljijo in obnorijo
Moje iskreno mnenje pa je, da imaš že toliko "fejk obrazov" iz te želje, da bi bila ljubljena z strani "enga jebača", da se tako trudiš prilagajati in zadovoljiti druge, da sebe sploh več ne prepoznaš.... Prevzela si ta lik "delusional, kot jo poznamo", vendar pa ta lik ni iskren. Najverjetneje nisi iskrena niti do sebe same...
Ne glede na to, kako se lotimo spreminjati sami sebe in za kateri "model sprememb" se odločimo, vedno je pri korak enak: priznanje in zavedanje napake. Šele, ko boš pri sebi prepoznala tisto, kar te ovira, boš lahko začela iskati rešitve in te vzorce počasi iztrebljati.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 07. Sep. 2010 12:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov