O čem razmišljate med seksom / predigro
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
A zdaj, ko nimaš več 18, se pa o tem full več sprašuješ? Ker je to kao 'treba'? Ker se rabi definicijo? Sej point je še zmeri isti, v prvi vrsti, da se mamo fajn, ni tko? Pustmo zdej ob strani primerke obeh skrajnosti.
As your lover describes you, so you are.
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
s tem, ko se nalepi nalepka zveza, se v bistvu določi ekskluzivnost. ženska bi rada, da je tip samo njen že od vsega začetka in ne potem, po kakem letu, če se bosta slučajno obnesla
itak je pa danes moderno bit ff
itak je pa danes moderno bit ff
Vsak raj ima svojo kačo.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mnjah. Se strinjam, načeloma - če se mata 2 fajn, naj se pač imata fajn, brez nepotrebnega kompliciranja & "označevanja". (tudi ko nismo več SŠ/fax).Džeki napisal/-a:Smešno mi je, da folk išče neke definicije, namesto, da bi užival.Ej, srednja šola, faks, to so leta za uživancijo.
Mislim, če je bilo meni z eno punco kul, ko sem bil star ne vem, 18, se nikoli nisem spraševal, kaj je zdaj ona meni in kako resna je veza.
Iz iskanja teh definicij pa nastajajo nesporazumi in teme ala..kaj je zdaj on meni..kako resna je veza..
In če sta 2 podobnih misli, občutkov & pričakovanj, bi verjela, da jima je jasno, kaj se gresta - če imata pa različne ideje, bi pa rekla, da to pripelje do problemov ala "kaj se pa mi2 sploh greva?".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov