O čem razmišljate med seksom / predigro

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Sep. 2010 14:28

A zdaj, ko nimaš več 18, se pa o tem full več sprašuješ? Ker je to kao 'treba'? Ker se rabi definicijo? Sej point je še zmeri isti, v prvi vrsti, da se mamo fajn, ni tko? Pustmo zdej ob strani primerke obeh skrajnosti. :D
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 27. Sep. 2010 14:37

s tem, ko se nalepi nalepka zveza, se v bistvu določi ekskluzivnost. ženska bi rada, da je tip samo njen že od vsega začetka in ne potem, po kakem letu, če se bosta slučajno obnesla :D
itak je pa danes moderno bit ff :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Sep. 2010 15:09

Saj je FF-jevstvo tudi neke vrste razmerje, gre samo za to, kako razmerje definiraš. Ni point v razmerju samem. Meni ni samoumevno, da si ekskluziven, če si v zvezi.
As your lover describes you, so you are.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Sep. 2010 15:59

Džeki napisal/-a:Smešno mi je, da folk išče neke definicije, namesto, da bi užival.Ej, srednja šola, faks, to so leta za uživancijo.

Mislim, če je bilo meni z eno punco kul, ko sem bil star ne vem, 18, se nikoli nisem spraševal, kaj je zdaj ona meni in kako resna je veza.

Iz iskanja teh definicij pa nastajajo nesporazumi in teme ala..kaj je zdaj on meni..kako resna je veza..
Mnjah. Se strinjam, načeloma - če se mata 2 fajn, naj se pač imata fajn, brez nepotrebnega kompliciranja & "označevanja". (tudi ko nismo več SŠ/fax).

In če sta 2 podobnih misli, občutkov & pričakovanj, bi verjela, da jima je jasno, kaj se gresta - če imata pa različne ideje, bi pa rekla, da to pripelje do problemov ala "kaj se pa mi2 sploh greva?".

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov