O čem razmišljate med seksom / predigro

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 08. Sep. 2010 16:22

Alwaleed napisal/-a:O ja, je. Sem kar prepričan, da ima okoli 3/4 žensk močno preferenco, da je tip višji od njih, in optimalno vsaj 180.

Ne vem, če je ravno res. Saj partija v kateri se gibljem, nam je vseeno koliko je visok tip (če odštejem eno izjemo).
Recimo meni je bilo čudno biti s tipom 190 cm, s tipom, ki pa je bil par cm nižji od mene, mi je bilo pa čisto ql. ž

Drugače pa med sexom ne razmišljam, ampak se prepustim. Se še nisem zalotila, da bi mislila na vsakodnevne stvari kot nakupovanje, kaj je potrebno še narediti,.. Če mi kakšen položaj ne odgovarja, da mi je za trenutek "dolgčas", ga zamenjam :wink:
A goal without a plan is just a wish.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 08. Sep. 2010 16:25

Ajča napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:O ja, je. Sem kar prepričan, da ima okoli 3/4 žensk močno preferenco, da je tip višji od njih, in optimalno vsaj 180.

Ne vem, če je ravno res. Saj partija v kateri se gibljem, nam je vseeno koliko je visok tip (če odštejem eno izjemo).

Potem si/ste del tiste četrtine. :)

To bi bilo najlaže potrditi z anketo, ampak po mojih izkušnjah z anketami in odgovori na forumih, ipd, večina žensk preferira vsaj par centi višje od sebe, da ni v petkah višja, in optimalno okrog 180, oz. da je tudi v petkah še vedno malo nižja.

Potem so še tiste, ki tripajo na res čim bolj visoke, ampak te so potem spet svoja skupina, manjša od večine.

Drugače je pa moja žena visoka toliko, kot jaz, in v petkah precej višja. To mi je prav všeč, imam rad, da nosi petke, in tudi ona se v redu počuti. :) Ampak vtis imam, da večini to ne ustreza.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 08. Sep. 2010 16:29

Alwaleed napisal/-a:Ampak klasično lepih v obraz je dovolj malo, da se mora večina ljudi, moških in žensk, zadovoljiti z nekom, ki v tem pogledu ni manekenski.

V tem stavku čutim podton, ko da je to neka težava?

Ženske so, izhajajoč iz dejstva, ki si ga navedel, pač razvile tak okus za tipe, kjer zunanjost kot gola lepota ni na prvem mestu.

Ja, da se en bova vrtela kot mačka okoli vrele kaše, itak da ji moraš biti všeč.Ampak ta všečnost je pogosto, zdaj se bom izrazil kot ženska...neka kemija, ki je ženske ne znajo definirati, definicije pa niti ne iščejo.

Ženske privlači pri moških cela paleta lastnosti.Ko naletijo na nekoga, ki ima lastnosti, ki jih privlačijo, jim tak tip postane všeč, čeprav ni lep v klasičnem smislu.Začnejo si ga tudi seksualno želeti.Vse skupaj povsem nezavedno.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Sep. 2010 16:39

Alwaleed napisal/-a:
To bi bilo najlaže potrditi z anketo, ampak po mojih izkušnjah z anketami in odgovori na forumih, ipd, večina žensk preferira vsaj par centi višje od sebe, da ni v petkah višja, in optimalno okrog 180, oz. da je tudi v petkah še vedno malo nižja.

tako ja.

Džeki napisal/-a:... jim tak tip postane všeč, čeprav ni lep v klasičnem smislu.Začnejo si ga tudi seksualno želeti.Vse skupaj povsem nezavedno.

noben mi še ni POSTAL všeč. mogoče mi je bil sčasoma še bolj všeč.

ko spoznam tipa, v 15ih minutah vem, ali bi se dala dol z njim ali ne. če me ne prime v 15ih minutah, me tud nikoli ne.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Sep. 2010 16:54

^^hm. Jz se pa ne strinjam (vem - 100 ljudi, 100 čudi; in spet jz in moje zagovarjanje izjem..), sem bla namreč lih s takim, ki me vizualno ni takoj pritegnil (celo malenkost odvračal - mogoče si pa samo nisem hotela priznat, da me privlači :D), sem pa počasi spoznavala njegovo osebnost in se zaljubila, najdlje v zvezi.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 08. Sep. 2010 17:13

no, jst pa tko. najprej ga ščekiram spredi zadi levo desno. pol ga poslušam ene 15 min in gledam in sam mhm mhm govorim. pol če je po 15 minutah NE, začnem kake brezvezne debate, da mine še unih 45 min. Če je JA mi gre pa skoz na smeh :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Sep. 2010 17:17

delusional napisal/-a:Če je JA mi gre pa skoz na smeh :D
To pa itak Slika
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 27. Sep. 2010 1:13

delusional napisal/-a:no pol pa še med drugim razmisli:
zakaj tej tipi, ki so čustevno močni in hladnokrvni fukači, ponavadi vsi ful dobro zgledajo?
zakaj so bl čustveni tipi vizualno nikakvi?

zakaj dosti punc, ki zgledajo ful dobro, če hočejo met fanta, se morajo zadovoljit z enim vizualno ne glih ne vem kakim in pol kao cenijo tud druge lastnosti? (ker pač vejo da enega lepega fukača ne bojo dobile v resno zvezo).

zakaj enim pa le uspe met hudega tipa, mogoče še boljšega od njih samih?

To sem pozabla odgovorit...torej:
1. tipi, ki so "čustevno močni in hladnokrvni fukači" dobro izgledajo, ker to mora bit tako, kako bi ratali tipi z dosti črtic, če ne bi nobena hotla it z njimi??? To je isto, kot da rečeš zakaj so vse gimnastičarke tako gibčne?

2. Da so čustveni tipi vizualno nikakvi ni res...imaš dosti lepih, ki so čustveni.

3. Baje, da zgledam dokaj dobro in imam kr lepega fanta (visok, črni lasi, lep nasmeh...) :oops:
Ni v moji naravi se hvalit, to navajam, ker ti bom iz prve roke odgovorila na vprašanje.
Meni, zunanjost tipa je kr pomebna, če nekdo čisto zanič zgleda me ne bo prepričal, da grem z njim na zmenek...lahko pa je to moja sorodna duša...če mi ni vizualno sprejemljiv mi ni in konec.
Mogoče enega lepega fukača, kot praviš js res ne bi dobila v zvezo ma niti nikoli, nikoli ga ne bi hotla. Nimam živcev za mu podtikat neke vabe v obliki pameleanderson in ga kontrolirat in.......Taki pri meni takoj odpadejo.
Težko se zaljubim, ma za tri dobre tipe, ki sem se ogrela pri 17, 18 so vsi bli taki, ki so za resno zvezo. (jih pač zavoham- takoj prepoznam neresne in jebače)
1. je bil še otročji (isto star ko js) in okoli sral z veliko puncami, ma je potem imel eno 3 letno zvezo in je bil res zvest in vse.
2. Drugi je bil že v resni zvezi in ko sem zvedla, je odpadu, ker mi pač ni za se vtikat kjer mi ni mesto :)
3. Moj še sedanji fant :) vizualno mi je bil, takoj ko sem ga vidla...samo baje, da je ful zajeban tip in nevem še kaj je krožlo o njem..."kolegice" so mi pravle, tako da sprva nisem imela namena bit z njim...njemu pa sem bla všeč takoj, ko me je vidu...je trajalo nekaj cajta, da smo pristali skupaj.
Ne rabi neke znanosti tle samo malo opazovanja in občutka mogoče sreče. Zdej ko prideš ti delusional z nekimi čudnimi tipi, stavim da pri meni bi odpadli že v 1. fazi...Samo ločit je treba in ne takoj vse in preveč zaupat. Danes je moderno bit open in takoj seksat in kaj js vem kaj. ma za moje pojme za resno zvezo je še vedno boljše malo spoznat partnerja in ustvarit neke temelje za seks...malo osvajanja in romantike mora bit...valda, če širiš noge na vseh wcjih (ne govorim zate) ne bo iz tega nekaj resnega.

4. Enim uspe met hudega tipa, ker so ga osvojile...ne osvajaš samo s fizično lepoto. S čim so osvojile hudega tipa pa vprašaj njih.

Še moj nasvet :schlaumeier: :
Mislim, da si ti preveč iskrena in poveš marsikaj, kar ni treba. Še posebno na prvih zmenkih zna bit to moteče.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nixie » 27. Sep. 2010 1:16

Alwaleed napisal/-a:
delusional napisal/-a:
nixie napisal/-a:Brez zamere ampak vprašaj se zakaj želi spoznat glih tebe... :D
no povej zakaj.

Ker skozi tvoje pisanje sije jeza, ne ljubezen. Ker govoriš o jebačih, ne o resnih zvezah. Ker omenjaš, kako si nekoč seksala s FF in ONS, torej bi mogoče še.

Evo točno to sem mislila, pa takrat nisem najdla pravih besed. :wink:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Sep. 2010 10:36

Mislim lol, kere dileme.Ženska spozna tipa.On je njej seksi, ona njemu tud.Ona bi vezo, on je ne bi.

Rešitev? On njej reče, da bi vezo in da sta v vezi, pri tem pa ima miselni pridržek, kako si on vezo pedstavlja.

Za njega se nič ne spremeni, ker si on to, kar je njej označil za "vezo", itak predstavlja kot neko fuck-frendovstvo, živita itak ne skupaj, videl pa jo bo, ko mu bo,iz česar izvira 90 % tem na tem forumu.

In na ta način sta lahko 6 mesecev "skupaj", absolutno...katerikoli tip in tipinja..

V teh študentskih letih je veza bolj ali manj stvar definicije in nič drugega. In "ustrezen" partner kot nek statusni simbol.Punca z dobitvijo lepotca dobi potrdilo, da ga je vredna in on z dobitvijo lepotice, da je nje vreden.

Niso pa te veze nič resnega, večina jih ne traja več, kot pol leta, kar je nič.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Sep. 2010 12:58

Men se zdi, da je katerokoli in kakršnokoli razmerje VEDNO stvar definicije oz. dogovora. Lahko tihega, lahko (preferiram) takega out in the open. Fajn pa je, da izhaja dogovor iz enakih temeljev. Sicer pa anekse podpisat pa je. :lol:
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Sep. 2010 13:16

Ok, nisi razumela kaj mislim.

Primer 1: Jure ima punco Špelo. On živi pri starših, ona živi pri starših.Včasih seksata pri njem, včasih pri njej.Včasih greta skupaj kam.Pravita,da sta par in da imata resno vezo.

Primer 2: Jure ima fuck-frendico Špelo.Pretežno drug drugemu služta za seks, o čemer ne en ne drugi nimata iluzij.Pa greta tud kam skupaj, ker sta drug drugemu dobra družba.

Primer 3: Jure živi pri svojih starših, Špela isto. Jure reče Špeli, da je "njegova punca".Redno seksata.Špela ima filing, da ima Jure premalo časa zanjo.

Je zdaj mogoče jasno, zakaj imam ciničen pogled na te mladostne veze?

Vsi trije primeri so vsebinsko dejansko isti.Razlika je samo v definiciji in nič drugega.

V privem primeru sta svoj odnos definirala kot "resno zvezo".

V drugem sta fuck-frenda, čeprav počneta skupaj pretežno iste stvari, kot vrstniki v "resnih zvezah".

V tretjem je pa stvar v tem, da si Špela želi zveze bolj kot Jure.Jure je rekel Špeli "da je njegova punca" zato, da jolahko brez problemov redno seksa, ker mu je jasno, da Špela ne želi biti fuck-frendica.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 27. Sep. 2010 13:29

^^ej, ampak zakaj tebe tolk motijo te "mladostne zveze" (ne vem če te res, ampak tak občutek dobivam (ne samo v tem zadnjem postu))? Jebiga, we gotta make do with kar nam je na voljo...vsi moramo nekje začet, ane?

..lih tko bi tale "Jure" lahko bil 30+ in se s "Špelo" videval pač občasno in imela "Jure #1" tak izgovor/razlog za druženje, "Jure #2" spet mal drugačen..
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 27. Sep. 2010 13:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 27. Sep. 2010 13:29

Vse jasno. Tenks za razlago in ponazoritev s konkretnimi primeri. :flower:
As your lover describes you, so you are.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 27. Sep. 2010 14:21

purple_rain napisal/-a:^^ej, ampak zakaj tebe tolk motijo te "mladostne zveze" (ne vem če te res, ampak tak občutek dobivam (ne samo v tem zadnjem postu))? Jebiga, we gotta make do with kar nam je na voljo...vsi moramo nekje začet, ane?

..lih tko bi tale "Jure" lahko bil 30+ in se s "Špelo" videval pač občasno in imela "Jure #1" tak izgovor/razlog za druženje, "Jure #2" spet mal drugačen..

Smešno mi je, da folk išče neke definicije, namesto, da bi užival.Ej, srednja šola, faks, to so leta za uživancijo.

Mislim, če je bilo meni z eno punco kul, ko sem bil star ne vem, 18, se nikoli nisem spraševal, kaj je zdaj ona meni in kako resna je veza.

Iz iskanja teh definicij pa nastajajo nesporazumi in teme ala..kaj je zdaj on meni..kako resna je veza..

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov