Noseča?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 25. Nov. 2009 11:45

Glorious* napisal/-a:ojoj kok pretiravate glede teh tabletk...dobr res je da sm bla jst tut dostkrat ful bl custvena zrd njih sam usen(:* 1. s kondomom sexat je krneki..2. kondom lah poč kar se mi je ze tut zgodil(: 3. s tabletkami se pocutm ful bols k dejansko vem da mam se eno dodatno zaščito ne pa k ti kondom poč da se uno sikeras o fak kaj bom pa zdj...jao tabletke so cis kul(:* zdj k sm bla na maturancu in nism mela tabletk k sva lih s tipom koncala...in pac sm bla tm z enim...prou strah me je da nism res noseca...upam da ne...sam tko ce bi bla pametna in mela tabletke se sploh nebi sekerala(:* tko da ja...nvm kaj tok pretiravate glede tabletk res :o

pomoje nobena ne pretirava.. sam dejstvo je pač da vsako telo vsake posameznice čisto drugače sprejema KT.. in vsaki ne paše vsaka vrsta KT..
js zdej že en čas jem spet KT in ti učinki ki naj bi bli zelo pogosti (zmanjšan libido, suhost, itd.) so pr meni čist kontra :D nakar pr prejšnjih KT pa sm bla res čist depresivna že..in niti pol tolk se mi ni seksalo ko zdej..

pa si uporabla usaj kondom na maturancu glorious?
..worrying is dreaming in the wrong direction..
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 25. Nov. 2009 11:50

cute napisal/-a:Ah, dajmo, no....kot da še nikoli nikdar nobene ni zgrabila panika! Jaz sicer jemljem tabletke pa vseeno.... ej, ne vem sem kar vesela ko dobim normalno menstruacijo, no! Pa ne da nisem osveščena o vsej kontracepciji pa vsem...

Sploh če preveč razmišljaš o vsem skupaj sploh ni fajn....

se čist strinjam.. tut z mano je tko.. kljub temu da jem KT in vem da je varjetnost da zanosim ful majhna in jih vedno pravi čas jemljem... sm ful vesela ko dobim rdeče dneve :)
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 25. Nov. 2009 14:38

HčiLune, kere pa imaš to? Jaz sem imela na Yasminelle te probleme (suhost, depresija, pomanjkanje libida) pa če so tebi te nove naredile obratno, potem bi jih mogoče bilo za probat :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a HčiLune » 25. Nov. 2009 16:31

*SunFlower* napisal/-a:HčiLune, kere pa imaš to? Jaz sem imela na Yasminelle te probleme (suhost, depresija, pomanjkanje libida) pa če so tebi te nove naredile obratno, potem bi jih mogoče bilo za probat :)

tut js sm prej jemala 2 leti Yasminelle..pol sm približno leto bla brez da sm prišla mal k sebi.. neumno se mi je zdelo da bi bla taka zarad enih tabletk..
no zdej sm pa preklopla na Diane in so mi fuul super.. poleg tega se mi je tut koža ful popravla pa tut se mi zdi da mam lepše lase.. :)
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 26. Nov. 2009 16:51

Jaz pa sem imela logest najprej.. pa je blo grozno.. depresija, nisem mogla spat, zredila sem se, glavobole sem mela, v glavnem vsega živega. Zdaj pa mam yasminelle pa so super.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 02. Dec. 2009 19:08

Jst sm par let nazaj imela Logest, edini problem je bil da nč nism jedla :(
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 02. Dec. 2009 20:36

Jst sm pa zelooo nezadovoljna z Yasminelle(pridobljeni kilogrami, padec libida, itd...) in bom poskusla zdej zamenjat.
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 7. 2007
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss M. » 04. Dec. 2009 19:10

Jaz imam Diane ze 3 leta. Jaz sem od takrat, ko sem jih zacela jemat, shujsala (ceprov bi bilo boljs, ce bi se zredila). Prsi so mi obcutno, opazno zrasle in to precej hitro, zato sm fasala nekaj strij. Menstruacije so sicer manj obilne ampak boli me pa se zmer ko pr****. Grozoviti krci, tud sred noci, izgubljanje zavesti, vrtoglavica..tko da pri bolecinah men NE pomaga. Mam pa cudovito cisto, gladko, mogoce edin mal suho kožo na obrazu (pred jemanjem je bla kriza). Lase sem mela zmer lepe, ampak zdj se mal kasnej zmastijo. Sem pa precej bolj custvena v primerjavi s prej, depresivna sicer ne, me pa popadejo solze in custvenost mogoc kdaj, k jim ne bi blo treba (clo ob ksni ganljivi reklami na tv). Pa jeza. Velik prej me kj razpizdi. Porusle so mi naravno ravnovesje "tam spodaj", kislina pa to in mam stalne, nenehne probleme z raznimi izcedki in je pain in the ass to. Na vlaznost med seksom niso bistveno vplivale, sam mal dalj casa rabim...
Drugace jih pa v bliznji (in, kakor kaze tud v daljni) prihodnosti ne mislim menjat al prenehat z jemanjem. Ker jim lahko 100% zaupam, se nikol ni blo nic narobe, dobro se pocutm v svoji kozi in so mi po svoje dvignle kvaliteto zivljenja.
Vem pa, da ko jih bom enkrat nehala jemat, bo telo mal "ponorelo", ko se bo cistilo vseh hormonov, mozolji bojo, menstra bo tekla... ampak itak jih mislm nehat jemat takrat, ko bo cajt za otrocka :D
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Dec. 2009 16:25

To je res, hormončki delajo svoje. Zdej kr se tiče menstre, odvisno....jst jo imam 5 dni in konc, čist normalno. Mozoljčke sm imela na začetku, zdej pa nič več..

Vsi smo različni, tko da pri enih telo "ponori", pri drugih pa so majhne spremembe :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 5. 2009
Kraj: Mars

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 05. Dec. 2009 18:42

zdej vas nekako razumem zakaj ste tečne :D

sam je tle tolk nekih problemov da se človek zgubi :P
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Dec. 2009 18:57

Vse se da rešit :)
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 05. Dec. 2009 19:05

vsega glih ne, ampak večina stvari pa ja :D

sam a ni bolje uporabiti kondom kot pa se futrat z unimi kemijskimi tabletami...opažam da je vse več težav s temi tabletami.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 05. Dec. 2009 19:12

Jah, veš kako...če jemlješ tablete se nimaš kaj bat za spermije :D ...če pa imaš kondom skoz razmišljaš al bo počil in ni užitek če znjim sexaš :D
kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 05. Dec. 2009 19:22

ego se vidi da si moski in da se nisi sex brez kondoma... meni se zdi, da kondom pozre ves filing... ni vec tistega, ko cutis vsako zilo ipd... res je noro brez kondoma... tabletke pa itak da majo nek vpliv na zensko, ce so to hormoni... pa se not lahko spustis brez problema... :P
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO » 05. Dec. 2009 19:28

to ti verjameme da kondom veliko užitka prepreči...

samo te komplikacije se mi zdijo ful tko...zarad ene 15ih minut užitka trpiš par dni če ne več...pa problemi sem pa tja, pa take fore, pa živci, stres, itd.

sej vas razumem zakaj v takih trenutkih sovražite moške ker jim ni treba nobenih tablet jemat...sem pa zasledu da baje so izumili neke tablete za moške (kontracepcijske) sam raj se ne bi špilu teh igrc :(

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov