Noseča?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

kinna
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a kinna » 16. Nov. 2009 12:44

^^zakaj napadanje? punca nas je lepo vprašala. pač ni sigurna kako in kaj... sicer je res, da bi lahko takšno stvar vedela, ampak če vprašaš pa ja menda ni kaj narobe...

drugač pa Ninni_89 tako kot so ti že napisale punce... :wink:
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 16. Nov. 2009 12:46

^^ sem jo mogoce napadla? samo napisala sem, da je povsem LOGICNO, da ce sperma ostane v kondomu, nemore zanosit. edin ce bo sperma dobila noge in skocila v noznico. To je pa druga stvar.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 16. Nov. 2009 22:19

Ah, dajmo, no....kot da še nikoli nikdar nobene ni zgrabila panika! Jaz sicer jemljem tabletke pa vseeno.... ej, ne vem sem kar vesela ko dobim normalno menstruacijo, no! Pa ne da nisem osveščena o vsej kontracepciji pa vsem...

Sploh če preveč razmišljaš o vsem skupaj sploh ni fajn....
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 16. Nov. 2009 22:28

mah to skodi zivckom. midva sva pa dolgo uporabljala metodo umika, pa tut zdaj vedno na zacetku brez kondoma...pa si sploh ne zapisujem menstruacije, samo priblizno se mi svita okrog katerega tedne bi lahko pocasi prisla, ponavadi me fant zacne prej sprasevat kdaj bo, dalec preden jaz na M pomislim :rofl:
ce ste zivcne vam pa ja se zivcki nardijo svoje :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 16. Nov. 2009 22:56

red_rose napisal/-a:mah to skodi zivckom. midva sva pa dolgo uporabljala metodo umika, pa tut zdaj vedno na zacetku brez kondoma...pa si sploh ne zapisujem menstruacije, samo priblizno se mi svita okrog katerega tedne bi lahko pocasi prisla, ponavadi me fant zacne prej sprasevat kdaj bo, dalec preden jaz na M pomislim :rofl:
ce ste zivcne vam pa ja se zivcki nardijo svoje :D

Hja, maš prav...nima smisla, ampak človek si kar ne more pomagat :oops:
Aja, metoda umika pa.... hja, če si lahko dovoliš da reskiraš, ok :twisted:
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady_Cristina » 21. Nov. 2009 19:30

ribica_1 napisal/-a:hja, to yasminelle (yarina) je cela štorija. sem jih jemala pred leti, ko jih je bilo treba še plačevat.ko so komaj ven prišle.
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.

Si jemala yasminelle ali yarino? Nekak se mi zdi da nisi ravno prepričana :lol:
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Kittycat7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Kittycat7 » 22. Nov. 2009 13:41

Glede tega, da žiučki nardijo marsikaj se čist strinjam :twisted:
Drgač pa glede KT...pač jih nekatere ne prenašamo sploh, drugin je pa čist ok...pač usako telo je drugačno in tud drugače reagira. Mi je pa nekek logično, da usaka tolk poskrbi zase, da se zaščiti pred očitno nezaželjeno nosečnostjo, pa naj bodo to tabletke, kondom ali karkoli pač ti bolj ustreza...in na koncu bo tudi vašim žiučkom marsikaj prišparano :D
pa če te tud kak mesec boli trbuh, glava, prsi, si razdražena, še ne pomeni da si noseča...pri meni so ti simptomi stalnica prem menstruacijo, tako da...ne takoj zagnat celo paniko :eek: ... če pa že veš da si imela nezaščiten-e sex in te pred menstro grabi panika, si si čist sama kriva in je tud najbolš da se zglasiš pri ginekologu, če že prej nisi mogla po jutranjo tabletko
...želim vam čim več lepih in sproščenih trenutkov v dvoje :gut:
Stopaj v svetlobi in se nikoli ne boj dopustiti svetlobi resnice, da te popolnoma objame. Ko nimaš ničesar skrivati, se ničesar sramovati, si svoboden kot majhen otrok, ki ne pozna ovir in se izraža z resnično radostjo.
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MolliKa » 24. Nov. 2009 14:38

Tiste k mate probleme s tabletkam (stranski učinki) bi lahko probale s temi tanovimi QLAIRA?? nism sigurna kako se jim že reče, bolj naravne baje :)

Sama sem jemala tabletke 5 let nazaj...najpri so mi služle samo za urejanje ciklusa, kmal pa so postale tudi del zaščite...in zarad pridelanih več kot 5kg sem jih nehala jest. Takrt sva uporabljala metodo umika včasih tud kondom...zadnje leto pa ne merkamo več :)

Seks je pa enostavno boljši brez kondoma...in men osebno kondom ni bil všeč:S je pa seveda najbol zanesljiva metoda zaščite tako pred nosečnostjo kot pred spolno prenosljivimi boleznimi...

Tiste, ki partnerje menajo kot za šalo bi naj uporabljale kondom, s stalnim partnerjem (če si lahko prepričana da je 100% zdrav) pa je veliko več užitka če so tabletke ne da je gumica ;)
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 24. Nov. 2009 15:58

no tut mene mal skrbi ker mi menstruacija zamuja en tedn.. čeprau to ni prvič in jo včasih dobim prehitro al pa prepozno, kondom sicer ni počil ampak sj veste žiučki delajo svoje :roll:
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MolliKa » 24. Nov. 2009 16:54

Anja^^ jest se z zamujanjem M borim že kar nekaj časa...začel se je pa ko sva začela prvi mesc delat na otročku...in sm misla uau že koj ratal pa se je pojavla naslednji mesec...tako da je bla neki časa vsak 2 mesec, zadnje mesece pa je sicer vsak mesec ampk nikakor ne na točno 28 dni npr. ampk 30, 45...tko da, če se bo to ponavljal (če veš da nisi noseča oz. da ni možnosti da bi bla) pjt k gin.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 8. 2009
Kraj: grosuplje

Neprebrana objavaNapisal/-a Anja ^^ » 24. Nov. 2009 19:08

mislm da ni možno ja, ker kondom ni poču (in mislm da če bi poču tega nebi mogla zgrešit) menstruacijo mam pa tut že kr daljši čs že več kot 3 leta in mislm da bi se mogu ciklus usaj približn uredit, pa se ni ker enkrat jo mam prehitr, potem nekak pravočasno, naslednji mesc mi pa zamuja in sm seveda usa žiučna :D groza
Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 24. Nov. 2009 19:15

ribica_1 napisal/-a:hja, to yasminelle (yarina) je cela štorija. sem jih jemala pred leti, ko jih je bilo treba še plačevat.ko so komaj ven prišle.
in sem po letu dni jemanja imela take glavobole, da jih niti v bolnici niso omilili. seveda po razlagi ginekologinje tabletke niso imele nič proti, a ko so me potem z rešilcem peljali v bolnico(tam so že začeli s sumom tumorja v glavi) pa sem poslušala svoj občutek, in enhala jesti to čudežno yarino. in so tudi moje migrene "čudežno" izginile.

tak da previdno s temi kemikalijami. jaz raje sponzoriram durex. je manj stranskih učinkov.

PS: test bo nosečbnost pokazal šele 1 dan izostale menstruacije, prej ne

Jaz tudi jemlem yasminelle in mam tudi močne glavobole približno vsak teden enkrat..dobila sem tudi tablete za migreno in mi pomagajo..so se pa glavoboli začeli mislim da ravno nekaj mesecev po tem ko sem začela jemati te kontracepcijske tablete in niti pomislila nisem da bi bil lahko to vzrok.. :eek:
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MolliKa » 24. Nov. 2009 19:27

Anja^^ nekje do 19 leta naj bi se uredila...tko da sanja se mi pa itk ne kolk si stara ;)

Jst bom stara 21 M mam že več k 5 let...pa še ni tko k bi mogl bit...pr nekaterih se to nikoli ne uredi...in to je problem šele pol k se trudš zanost
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 10. 2009
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objavaNapisal/-a Liefde » 25. Nov. 2009 9:49

Ja, to je rs...če imaš neredne M je problem ko se trudiš zanositi! Amapk vse se da zrihtat :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
MolliKa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a MolliKa » 25. Nov. 2009 10:19

Ja bomo vidl kako mi bo G zrihtala to da bomo lahko pestval :) s KLOMIFEN :p

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov