Nogavice med seksom
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 5. 2009
Pozdrav
Nisem vedela, kam bi tole napisala, vendar se mi zdi tole najprimernejša tema.
Že nekaj časa opažam, da med kvazi najpogostejše moške 'napake' med sex-om sodi tudi del, kjer si moški ne sezuje/sleče nogavic iz nog.
No, sedaj me pa zanima ali je to res problem, in zakaj je to 'problematično'?
LP cLm
Nisem vedela, kam bi tole napisala, vendar se mi zdi tole najprimernejša tema.
Že nekaj časa opažam, da med kvazi najpogostejše moške 'napake' med sex-om sodi tudi del, kjer si moški ne sezuje/sleče nogavic iz nog.
LP cLm
I came, I saw, I had no idea what was going on, I left.
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
jullia_ napisal/-a:Jaz nisem nikoli razumela, v čem je fora nogavic. Mene ne motijo.
Sej to men tud ni jasno, kje je fora!
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
crazyL1KEme napisal/-a:Že nekaj časa opažam, da med kvazi najpogostejše moške 'napake' med sex-om sodi tudi del, kjer si moški ne sezuje/sleče nogavic iz nog.
No ja nek hud problem ni... moram pa priznat da meni ni ravno erotičen pogleda na golega moškega v nogavicah... nekako mi je to zelooo smešno
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
N0ty - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 2. 2010
haha moj jih da dol sam kadar ma bele... ker prav da se v njih ne počut dobr zravn hot bejbe
drugač pa jz ponavad tipa med sexom oz. na splošno v postelji res ne gledam v stopala pa tud jz mam nogavice na seb, tko da me niti najmanj ne moti če jih ma na sebi...
drugač pa jz ponavad tipa med sexom oz. na splošno v postelji res ne gledam v stopala pa tud jz mam nogavice na seb, tko da me niti najmanj ne moti če jih ma na sebi...
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
-
spelaspela - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: Ljubljana
men je pa ful fino bit samo u nogavicah...
tko..ponavad me vedno u prste na nogi zebe..
tko..ponavad me vedno u prste na nogi zebe..
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
No, če objektivno pogledaš, res izgleda rahlo nagi stričko v zoknih!
Ampak med sexom nekak ne utegnem bit objektivna. Včasih tud mene zebe, pa obdržim zg.del pižame na sebi, kar prav tako verjetno ne izgleda baš erotično.
Je pa res, da mi2 ponavadi domačo nalogo opravima zvečer, pred spanjem, ko nimava več zoknov gor
Ampak med sexom nekak ne utegnem bit objektivna. Včasih tud mene zebe, pa obdržim zg.del pižame na sebi, kar prav tako verjetno ne izgleda baš erotično.
Je pa res, da mi2 ponavadi domačo nalogo opravima zvečer, pred spanjem, ko nimava več zoknov gor
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Deedee91
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2009
to mi je zdaj dalo misliti, ker nikoli nisem bla pozorna na to, ali jih ma gor ali ne??
no, ravno zraven mi ne spada, da bi mu slačla še nogavice dol.. saj jaz nimam nič od njegovih stopal, pa tudi ne more me z mrzlimi prsteki dražit. hehe
ne, res ne jemljem to, kot nekak problem, ker tega sploh ne opazim.
mam jih včasih še sama gor, ker mi na misel ne pade, da bi si šla midva slačit nogavice med vročo predigro, potem pa še kakšne prijetne vonjave pokvarijo celo akcij "oh srček, daj da ti še zoknčke slečem..." (malo heca na koncu.. ampak predstava je smešna. hihi)
no, ravno zraven mi ne spada, da bi mu slačla še nogavice dol.. saj jaz nimam nič od njegovih stopal, pa tudi ne more me z mrzlimi prsteki dražit. hehe
ne, res ne jemljem to, kot nekak problem, ker tega sploh ne opazim.
mam jih včasih še sama gor, ker mi na misel ne pade, da bi si šla midva slačit nogavice med vročo predigro, potem pa še kakšne prijetne vonjave pokvarijo celo akcij "oh srček, daj da ti še zoknčke slečem..." (malo heca na koncu.. ampak predstava je smešna. hihi)
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
nogavice ?? ni šans čist nič me ne motijo ne posegam v tako zelo spodnji del
- crazyL1KEme
- Sramežljivka
Sej glih to mi ni blo jasno, kako lahko koga takšna malenkost kot so nogavice koga motijo.
Men so v bistvu zelo zabavni del oblačila, predvsem ko po akciji ugotoviš, da jih ni nikjer za najdi, čeprav so bili prej na tvojih/njegovih nogah D
Men so v bistvu zelo zabavni del oblačila, predvsem ko po akciji ugotoviš, da jih ni nikjer za najdi, čeprav so bili prej na tvojih/njegovih nogah D
-
Mellyora - Debatorica
- Na forumu od: 22. 1. 2009
mene me pa grozno 'moti' če je človek bos so mi pa moška stopala ful grd del telesa in rada vidim d je tip u nogavicah, pa jz sm tud ponavad u nogavičkah poleti in pozimi
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov