njegovo prekomerno potenje med sexom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 04. Avg. 2008 19:14

p!ka napisal/-a:
dba napisal/-a:En mogoče mal neumesten komenter: Če se samo en od partnerjev ful poti, drugi pa ne - potem pomojem, da eden premalo dela :D

In kateri položaj pa omogoča obema enakomerno oz. enakoverdno delanje ? :)

Moški mislite, da ženska nikoli nič ne dela, da samo leži in uživa. Ja, seveda :roll: Očitno nimate pojma o ženski fiziologiji, drugače bi vedeli, da preprosti gibi noter-ven ženske nožnice ne stimulirajo do te mere, da bi padla v bog ve kakšno ekstazo. Za kaj takega je potrebno sočasno miganje, premikanje bokov, gibanje celotnega telesa, četudi je npr. moški zgoraj - nič ne pomaga, če da ženska noge narazen in čaka na užitek, ker ga ne bo. Podobno je s stiskanjem vaginalnih mišic, ki sicer ni vidno, se pa čuti in tudi to ni mačji kašelj :wink:
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 05. Avg. 2008 11:01

da ne bo kaksne pomote, sva si z mojim enakovredna v postli...tko da me ne vec napadat prosim noooooo.
opazla sem da je po moznosti krivo pivo! takrat ko ga pije se bolj poti... (ni alkoholik hehe) :twisted:
zmajčica*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a zmajčica* » 05. Avg. 2008 15:03

...
Zadnjič spremenil zmajčica*, dne 01. Sep. 2009 23:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
niiiky
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a niiiky » 07. Avg. 2008 10:37

pri mojem je enako :D samo meni je to ql. fetiš mam neki, ko vidim, da je celi mokri :twisted:

po mojem je dobro, da gre k zdravniku. Ampak jaz tega mojemu darlingu nebi rekla :? mogoče se pol nebi mogo več sprostit, pa bi samo na to mislo, kak se ne sme potit, nevem no, samo ti ga najboljše poznaš tak, da veš, če ga bo to prizadelo. Drugače pa probajta kdaj pa kdaj v bani, tušu pa še kake ideje se bi najdle :D
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 7. 2007
Kraj: purple claud

Neprebrana objavaNapisal/-a LoveLy* » 07. Avg. 2008 16:20

PeggySue* napisal/-a:Ta problem je meni zelo znan iz domače spalnice :D
Luže,mokre rjuhe,jaz vsa mokra od njega,ker kar kaplja name..
Sprva sem kar gledala,kako je to mogoče,zdaj sem se povsem navadila.
Vedno je prisotna brisača in se pač briševa.Mislim,da se tu ne da veliko storiti,saj je nekaj povsem naravnega,da se človek poti,le,da se nekateri bolj,drugi manj.

točno tako..ko se on namuči zame je ves prepoten..ko se pa jaz namučim za njega pa tudi kar gorim...vendar sama po naravi ne švicam...niti ko mi je vroče za znoret...pri njemu je drugače...kaj češ
tak pač je....
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 07. Avg. 2008 18:50

men je pa ful všeč če se moj ful poti. enkrat je kar kapljal iz njega in mi je blo še bolj všeč. vsaj vem da ga zmatram :D
Uporabniški avatar
Žanna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Žanna » 08. Avg. 2008 12:41

Meni je ful dobr, ko se spoti.Mmmm... Mi pa moj kar ne more verjet, da me to ne moti, še manj mi pa verjame, da mi je to všeč. Jaz pravim, da če je med dvema kemija, ti je čisto vse ok in te to definitivno ne moti.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 09. Avg. 2008 17:17

mah nevem zakaj bi moral k zdravniku če se poti med seksom :roll: probaj it ti gor pa cel cajt bodi aktivna pa verjemi da se boš tudi ti spotila... Sicer je pa res tudi to da se eni bolj potijo ko drugi. Ampak meni se to ne zdi nič nenormalnega oz. motečega ali čudnega :roll:

meni je prav všeč ko je celi moker :twisted:

in se popolnoma strinjam z postom pred mano :D če je med dvema kemija, te tudi to prav nič ne moti...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 09. Avg. 2008 17:20

DiamondLollipop napisal/-a:mah nevem zakaj bi moral k zdravniku če se poti med seksom :roll:

Ker je prekomerno potenje lahko posledica kakšnih zdravstvenih težav. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 09. Avg. 2008 22:08

freaky napisal/-a:
DiamondLollipop napisal/-a:mah nevem zakaj bi moral k zdravniku če se poti med seksom :roll:

Ker je prekomerno potenje lahko posledica kakšnih zdravstvenih težav. :wink:

ja ampak seks je fizična aktivnost... in med fizično aktivnosto, je meni popolnoma normalno, da se spoti...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 10. Avg. 2008 3:55

Vsi takoj nekaj težijo s temi zdravniki ... Nekateri se potijo bolj, drugi manj. Ni vedno vse bolezensko stanje. Tudi jaz sem imela partnerja, od katerega je včasih (predvsem poleti) kar kapljalo name. :)
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 10. Avg. 2008 9:07

Hihi... midva se ponavadi po seksu še malo božava in crkljava... in zadnjič je blo res vroče v sobi in je bil on čisto prepoten, jaz pa malo manj... in me je potem on med tistim božanjem kar naenkrat ful začudeno pogledal in rekel: "Ti si pa že čisto suha." Jaz pa: "Saj vem, da sem... Lahko mi kakšno čokolado prineseš :twisted: "
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Avg. 2008 12:04

Jaz pa priznam, da bi me kljub vesoljski kemiji, lahko pretirano potenje precej odbijalo. Vem, da fant za to ne bi bil nič kriv, vsaj neposredno ne, a občutek potnega telesa je dober le v mejah normale. Pogled na prepoteno čelo, s katerega kapljajo poplave, ni nekaj, kar bi vzburjalo, vsaj mene ne.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 10. Avg. 2008 15:52

DiamondLollipop napisal/-a:ja ampak seks je fizična aktivnost... in med fizično aktivnosto, je meni popolnoma normalno, da se spoti...

Ti beseda prekomerno ni nič povedala? Seveda je normalno, da se potiš, ampak če je pa preveč, je pa lahko kakšen zdravstven problem. In ne vem, kaj je tako narobe, če ji svetujemo, naj gre fant k zdravniku, da se stvar vsaj razjasne. Mi nismo neki zdravniki niti ne vemo, kolk močno se poti, tako da bo en strokovnjak zagotovo vedel več kot mi. In mu tudi lažje priporočil kakšna zdravila ali kaj podobnega. In ne pravim, da je nujno bolan, ampak obstaja pa verjetnost. Torej ni boljše, da se prepriča?!

BaByBlu Kako kaže situacija? Sta se kej pogovorila? Sta probala s kakšnim čajem in če ja, je pomagal? :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
*Laura*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 12. 2006
Kraj: Pariz

Neprebrana objavaNapisal/-a *Laura* » 19. Avg. 2008 10:57

moj lubi se tudi ful poti. saj pol skočiva pod tuš al pa si nardiva kopel... mava vsaj izgovor za uživanje :P

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]