njegovo prekomerno potenje med sexom

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 01. Avg. 2008 12:35

cao! kot ze naslov pove, je moja tezava ta, da se moj tip full poti med sexom! poti se res nenormalno saj kar teče iz njega dol... npr. rjuhe so cele mokre, ce stoji na tleh so potem tla mokra-cela luza...
kaj naj storim v zvezi s tem? ce ima kdo kasno pametno resitev naj mi prosim pomaga! malo sem se pogovarjala z njim o njegovem potenju-on pravi da ni bil pri zdravniku... jaz mislim da bi bilo dobro če bi šel, vendar pa mu tega še nisem povedala...bojim se da bi ga kaj prizadela. na netu sem iskala informacije o tej temi pa nisem nasla nic pametnega...ce kdo lahko naj mi prosim pomaga!

lep pozdravcek!
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a SSarchy » 01. Avg. 2008 12:40

Pri mojemu je isto.. Ampak do zdaj nama to ni predstavljalo prevelikega problema. Ponavadi se po sexu obriše z brisačo (če sva doma), pa je. Zanimivo je to, da se nekateri med sexom ne spotimo skoraj nič, iz nekaterih pa dobesedno kaplja..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 01. Avg. 2008 12:46

Pr nama je isto. Sam ne vem točno keri je krivec da je tko use mokro. Sam mi dva si tud s tem ne delava problemu.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Avg. 2008 12:50

Predvidevam, da se močno poti tudi, ko ne seksata. Zato priporočam kakšen obisk pri zdravniku. Sicer se lahko pretirano potenje pojavlja tudi pri popolno zdravih ljudeh (tako sem vsaj zasledila), včasih pa je to posledica kakšne hormonske motnje, npr. povečano delovanje ščitnice. Zdravnik mu bo po pregledu tudi lažje svetoval, kaj lahko uporablja. Brala sem, da je na trgu veliko tablet, ki zmanjšujejo potenje, ampak imajo preveč stranskih učinkov, veliko je tudi čajev, raznih "zvarkov", ki naj bi pomagali. A po pripovedovanju neke osebe ne pomaga ravno dosti.

Prvi korak naj bo zdravnik, da se ugotovi, če je kakšna težava s hormoni. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 3. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sugar_baby » 01. Avg. 2008 12:54

Pa a se tudi drugače močno poti? Če se, pol je dobro da gre k zdravniku. Drugače pa ne vem...sta očitno tok aktivna da ga prešvicaš :wink: moj je tud učas zašvicu če je mogu preveč po men skakat :D
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 11. 2007
Kraj: lost

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByBlu » 01. Avg. 2008 13:26

sem malo brala vase odgovore... najlepsa hvala za tako hiter odziv!
glede tega, ce se tudi drugace poti je odgovor, da se ne...ocitno sem res pravi fizicni napor hehe. mogoce je scitnoca vzrok, predebel ni pa tudi jaz nisem.
mene to moti ker, ce sexava ponoci so vse mokre rjuhe in je neprijetno spati na mokrih rjuhah, zato je treba skos menjati. moti me tudi ker mu iz las in obraza full kaplja name...mal je neprijetno zame, priznam, rada bi mu samo pomagala.
Freaky: ali mogoce ves kaksni zvarki-predvidevam, da si mislila cajcke bi lahko pomagali?
SSarchy:pri mojem ena brisača niti ni dovolj, da bi bil suh! :(
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 01. Avg. 2008 13:28

Mogoče je pa to zato, če mora vse on opraviti in je na koncu že čisto izmučen :D Malo heca
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 01. Avg. 2008 13:32

Torej tudi kadar se rekreira se ne poti toliko kot med seksom?

Pomagal naj bi žajbljev čaj, ampak kot sem povedala, neka oseba je rekla, da ji je en k*** pomagalo. Pa tudi kakšna kopel iz hrastovega lubja pomaga pri tem (no, tudi pri drugih težavah).
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Avg. 2008 13:41

pri mojih izkušnjah se je pri parih ženskah zgodilo, da takoj, ko so postale vzburjene, je začelo teči iz njih in so bile mokre kot da bi prišle izpod tuša...

jebat ga, seks je umazana zadeva, če razmišljaš, kako ne umazati rjuh itd. je boljše ne seksati! :D

vzrokov za njihovo potenje pa nisem iskal... :)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 01. Avg. 2008 14:48

pa pejta mal oblj "u izi"... :D ali pa bodi ti bolj aktivna, on pa čim manj. tako bosta tud vidla, če je razlog fizična aktivnost, al prav seks (z drugimi besedami, če se bo on tako potil kljub temu, da bo bolj ali manj na miru, potem ni razlog v aktivnosti).
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Avg. 2008 14:52

No, če se mu to dogaja samo sedaj, ko je itak prevroče za kakršnokoli gibanje, potem je nekako razumljivo.

Je pa logično, da po dobrem, intenzivnem seksu je človek pač prepoten, ker ga ze telesno aktivnost in res nima smisla težiti k temu, da bo vse brez kaplje potu, razen, če preračunaš vsak svoj gib in paziš, da se jaz ne zadihaš in spotiš :)

Verjamem, da te moti, ampak če zdravnik ne ugotovi posebnega zdravstvenega razloga za to, potem je verjetno eden izmed nesrečnežev, ki se pač prekomerno potijo zaradi svojega telesna ustroja. Poskusita zadevo izvajati v prezračenih prostorih brez vlage, redno zračita, umaknita vse moteče elemente (odeje, blazine) in to je to ... Žal moteče, a tako je. Če vsak seksa dobro :wink:

p. s.: Vzrok prekomernega potenja brez fizičnega izvora je pogosto tudi stres. Sliši se smešno, a lahko, da se želi pri seksu precej izkazati, mogoče je nervozen (tudi zato, ker ve, da se bo spet spostil) in adrenalin dela še z večjo paro kot drugače ... Naj se pred seksom dobro sprosti in umiri.
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lilica* » 01. Avg. 2008 15:23

Pri mojem se tudi to dogaja....očitno se moški bolj potijo :D
Moj je bil zadnč tako moker in je iz njega prav kapljalo in je bila rjuha skoraj za vžeti....tako da sem jo mogla preobleči, ker se ni dalo spati na njej....pa ne vm kaj bi to blo, ker tudi, če sem jaz npr..na njemu pa on leži..je recimo po hrbtu čisto poten.
No, ja....sej zdj bova šla na morje..pa bova tam rjuhe močila :D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 01. Avg. 2008 15:36

probejta pod tušem :) al pa mu reči da se prehladiš če boš spala na mokrih rjuhah.. sam s tem dost tvegaš da ga boš prizadela :/
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Avg. 2008 15:40

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:probejta pod tušem :) al pa mu reči da se prehladiš če boš spala na mokrih rjuhah.. sam s tem dost tvegaš da ga boš prizadela :/

Ja, a misliš, da bo problem s potenjem rešen, če mu ona pove, da jo to moti? Seveda poveš, ampak to je verjetno moteče tudi njemu in bilo bi prelahko, če bi človek zgolj povedal 'to in to me moti' in bi izginilo. On nima nobene večjega nadzora nad potenjem, razen če je vzrok v večji meri stres, potem se lahko s sprostitvijo in umirjanjem malce zmanjša količina znoja.

Aja še to za avtorico temo - je tvoj fant drugače v kondiciji, se ukvarja s kakšnim športom ali je seks zanj edina večja fizična obremenitev? Če je tako, potem je logično, da ravno med seksom izloča največj znoja, ker se pri drugih dejavnostih telo nima priložnosti dostojno spotiti in to nadoknadi med seksom.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 01. Avg. 2008 19:20

Ta problem je meni zelo znan iz domače spalnice :D
Luže,mokre rjuhe,jaz vsa mokra od njega,ker kar kaplja name..
Sprva sem kar gledala,kako je to mogoče,zdaj sem se povsem navadila.
Vedno je prisotna brisača in se pač briševa.Mislim,da se tu ne da veliko storiti,saj je nekaj povsem naravnega,da se človek poti,le,da se nekateri bolj,drugi manj.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]