Njegova moškost - razočaranje [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Hja, mene "skrbi" to, da ženske po porodu ne čutijo, da ga imajo sploh notri, ker imajo tako razširjeno (par mi jih je povedal). Sej vem, da je glupo, ampak mene to res skrbi (nisem noseča), čeprav vem, da se s keglovim vajam, da ojačat, ampak vseeno. Par mesecev vaje, za to, da je potem približno spet isto.
Mamice, kako je kaj s tem?
Mamice, kako je kaj s tem?
A goal without a plan is just a wish.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
verjetno je fajn da ze zdaj kaj naredis na tem? kaj ne znas tam spodaj misic stiskat? jaz jih znam tok da ga zaboli, ce hocem ahhh, leta sporta... dvomim da bodo moje kadarkol ''ohlapne'' tam dol (btw s tehnikami stiskanja so tut orgazmi hitrejsi, mocnejsi, in bolj pogosti...)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
hehe... meni je zanimivo, kako je to različno... in moraš imet srečo, da dobiš tipa, ki lahko tudi pijan sexa... zakaj pijan- dlje pač zdrži ne pa da se sekira, ko mu ne stoji kot bi moral... to je tak smešno za videt da adijooo se mi zdi, kot da se meni s svojim... še sreča, da ženske nimamo takih problemov Tiste mišice pa tak s telovadbo utrdiš ali pa nesexom
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
red_rose napisal/-a: (btw s tehnikami stiskanja so tut orgazmi hitrejsi, mocnejsi, in bolj pogosti...)
Orgazmov imam dost, mene skrbi, da jih potem ne bom imela oz. ne toliko in tako močnih (vaginalnih).
Raje razmišljaj tako -> če si mišico poškuduješ moraš potem na nov začet trenirat, sicer veš do kam zmoreš, ampak mišica ni več ista. Če si že kdaj imela poškodbo mišice, potem veš kaj mislim.
In treniranje¸/tehnika ni ravno problem ali vprašanje tukaj
A goal without a plan is just a wish.
-
diablo_girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
e.v.i.c.a napisal/-a:mojemu pa vstane vedno, ampak nikol ni tko čist trd... sicer seksava veliko in redno, ampak je redko čist trd, tko da včasih odpadejo kakšni položaji in "nabijanje" kar bi meni pasalo... ???
Se podpišem
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Professionals built the Titanic.
- jlpktnst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
kepka napisal/-a:Ja, sem enkrat skoraj dol padla od groze, ker je bila zadeva par centimetrska (recmo, trii?) v nepokoncnem stanju.
Ce bi slo za enkratno zabavo bi najbrz samo odkorakala. Ker pa sem bila krepko zacopana v tistem casu sem rekla pa dejmo probat. V pokoncnem stanju je bilo precej bolje vse skupaj, doloceni polozaji so odpadli, ampak sva vseen uzivala. Sva sla zarad drugih stavri na konc narazen.
Se zavedam da je citirani post star 2 leti, samo nima veze v tem primeru.
In sicer velikost penisa kadar ni v erekciji ne pogojuje velikosti v erekciji. Torej tudi 1 cm penis (mehek) je kamot velik 18 cm v erekciji. Da, drage dame. Sploh je zanimivo v mrazu, lahko se skrči praktično v 0
Samo toliko, da ne bo še katere kap predno sploh vidi realno sliko. Je pa res, da verjetno ponavadi moški ne pride do ženske ravno v mehkem stanju ... to je pa spet druga reč.
p.s. So pa zanimivi problemi predvsem če je pomanjkanje komunikacije. Je dovolj da enkrat "orodje" ne deluje...
- Nannya-1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2007
Bojda da bolj ko je penis majhnen in mehek v povešenem stanju, tem večji korenjak je v erekciji.jlpktnst napisal/-a:In sicer velikost penisa kadar ni v erekciji ne pogojuje velikosti v erekciji. Torej tudi 1 cm penis (mehek) je kamot velik 18 cm v erekciji. Da, drage dame. Sploh je zanimivo v mrazu, lahko se skrči praktično v 0
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pomoje je kriv alkohol, ker v nasprotnem se mi še ni zgodilo, da komu ne bi vstal. Kot se mi tudi ne dogaja, da jaz ne bi bila vlažna.
Če pa kdo skače v posteljo samo zaradi sexa in nima čustev do partnerja pa se mu mogoče dogaja še kaj drugega.
Če pa kdo skače v posteljo samo zaradi sexa in nima čustev do partnerja pa se mu mogoče dogaja še kaj drugega.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To ne drži. Drži pa, da imajo penisi, ki so manjši v mehkem stanju, večje povečanje procentualno gledano v erekciji. Kar je logično. Kar pomeni, da velikost v mehkem stanju je samo rahlo korelirana z velikostjo v erekciji.Nannya-1 napisal/-a:Bojda da bolj ko je penis majhnen in mehek v povešenem stanju, tem večji korenjak je v erekciji.jlpktnst napisal/-a:In sicer velikost penisa kadar ni v erekciji ne pogojuje velikosti v erekciji. Torej tudi 1 cm penis (mehek) je kamot velik 18 cm v erekciji. Da, drage dame. Sploh je zanimivo v mrazu, lahko se skrči praktično v 0
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
crazy_bitch - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 11. 2007
diablo_girl napisal/-a:e.v.i.c.a napisal/-a:mojemu pa vstane vedno, ampak nikol ni tko čist trd... sicer seksava veliko in redno, ampak je redko čist trd, tko da včasih odpadejo kakšni položaji in "nabijanje" kar bi meni pasalo... ???
Se podpišem
podobno situacijo imam tudi jaz..poleg zgornjega problema se je zgodilo tudi že da mu med sexom, med oralnim, itd. upade (str je 20 let, rad me ima) zakaj se to dogaja nimam pojma jaz ne vem več kaj naj storim..še noben biuši fant ni imel takih problemov
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
-
ima kdo kakšno razlago, nasvet, rešitev???
Take me, break me, love me, grab me, shake meee... just be a good boy. obeeeey. <3
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
-
pogovorila ne..včasih namignem, navežem na to temo pa se ne odzove, oz se pogovor ne razvije v želeno smer. ne ne moti me tolko, da bi ga pustila..nism pa zadovoljna in me kr mine včasih da bi sexala
-
Horus napisal/-a:Ce mu upade med sexom, lahk probata polozaje, kjer njegove misice manj delajo, ker ce ni ravno sportnik, lahko telo ni navajeno tok krvi pri zadostnem pritisku cirkulirat in na koncu seveda kri vzame tam, kjer ni pomembna za prezivetje (tic) in jo poslje tja, kjer je (misice) - moja teorija, neznanstvena Se pravi, da nuca tip samo mal kondicije ali pa bit tok zrajcan, da se bo tud njegovi podzavesti gladko j*balo za prezivetje in se bo usmerila v nadaljevanje vrste
Ce mu pa med oralcem pade, pa ocitno nekaj delas zelo narobe (saj ne grizes?)
hvala za odgovor heh je športnik tko da mišic ma zagotovo dovolj..med oralcam pa nevem zakaj mu upade včasih...on prav da delam to najbolš..tut prejšnim fantom je blo kul..tko da ne vrjamem, da bi delala kej narobe heh
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov