Njegova moškost - razočaranje [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
karmy21 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 6. 2005
- Kraj: Cambridgeshire
se vam je kdaj zgodilo med sexom da tipu ni vstal ali da ko ste otipale njegovo moškost da ste bile razočarane? jzt sem bila samo enkrat in to se mi je zdelo totalno nesprejemljivo... če ga ne čutiš notr, je to res kr neki... ste mele ve kdaj to situacijo da ga niste čutile?
-
D-D - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Men se je to že zgodil, ponavadi na začetku veze, ker se on tolk trud in neki želi, pa trema, pol pa prjatu noče in noče, on se še bl sekira pa sekira pol pa sploh noče,... tko da nobene panike delat, se pogovoriš, pa mu daš vedt, da ni zdej nč mn vredn, da ga maš vseen rada,.... pol pa že gre.
Pa tud alko ma prste vmes ja, preveč alkota škod obema
Pa tud alko ma prste vmes ja, preveč alkota škod obema
- - - - - - - - - - -
življenje je lepo
življenje je lepo
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Hoj!
Zakaj se mu ni dvignil?Halo,bi bilo malo utopično misliti,da se bo tipu,kar na ukaz dvignil...starejši kot si več motivacije potrebuje!
Možno,da je bil alkohol kriv...lahko da je bil zmatran,nepripravljen...lahko,da mu je bilo prvič...lahko,da mu nisi bila všeč,pa se je znašel v situaciji s teboj...drugo pa ne vem kaj bi lahko bilo...
Jah,tudi moškim se dogaja,da ni za stvar...tudi nas je treba malo zrajcati,očitno postajamo tako kompleksni kot ve,he,he...
Je treba tudi kaj več od sebe včasih dati ne samo nogic narazen,pa bo fant vse popedenal...
Moram priznati,da me včasih,kar malo zmoti,ko bejbe pričakujete,da bo tip vse popedenal...če nisi vlažna pripravljena je on kriv(nesposoben,saj je dec te mora znati zadovoljiti!)...če se pa njemu ne dvigne je pa spet on impotenten in nesposoben in spet on kriv!Simbioza šteje,malo sočutja in pomoči...pa bosta oba zadovoljna,nisi samo ti na tem svetu!
No,mogoče sem malo neolepševalno odgovoril,brez zamere...ampak malo sem,pa vseeno pomagal(upam)
Lep pozdrav!
Zakaj se mu ni dvignil?Halo,bi bilo malo utopično misliti,da se bo tipu,kar na ukaz dvignil...starejši kot si več motivacije potrebuje!
Možno,da je bil alkohol kriv...lahko da je bil zmatran,nepripravljen...lahko,da mu je bilo prvič...lahko,da mu nisi bila všeč,pa se je znašel v situaciji s teboj...drugo pa ne vem kaj bi lahko bilo...
Jah,tudi moškim se dogaja,da ni za stvar...tudi nas je treba malo zrajcati,očitno postajamo tako kompleksni kot ve,he,he...
Je treba tudi kaj več od sebe včasih dati ne samo nogic narazen,pa bo fant vse popedenal...
Moram priznati,da me včasih,kar malo zmoti,ko bejbe pričakujete,da bo tip vse popedenal...če nisi vlažna pripravljena je on kriv(nesposoben,saj je dec te mora znati zadovoljiti!)...če se pa njemu ne dvigne je pa spet on impotenten in nesposoben in spet on kriv!Simbioza šteje,malo sočutja in pomoči...pa bosta oba zadovoljna,nisi samo ti na tem svetu!
No,mogoče sem malo neolepševalno odgovoril,brez zamere...ampak malo sem,pa vseeno pomagal(upam)
Lep pozdrav!
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Zakaj pa bi bil tip kriv, vedno sta kriva dva.
Tko da očitno ni bil dovolj simuliran. Kdo pa bi bil kriv, če ti ne bi bla dost vlažna, spet tip, ker te ni dost zrajcal.
Tko da očitno ni bil dovolj simuliran. Kdo pa bi bil kriv, če ti ne bi bla dost vlažna, spet tip, ker te ni dost zrajcal.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
karmy21 napisal/-a: jzt sem bila samo enkrat in to se mi je zdelo totalno nesprejemljivo...
Men je edin nespremenljiva tvoja zgroženost. Pol ni čuden, da mu neče vstat, če ti je bilo tut takrat vse tok "nespremenljivo".
Fak, me kr razpizdi, k take "problemčke" delate nekatere ženske. Si kdaj pomislila, da sta kriva dva? Da ga ti mogoče nis dost zrajcala? Nespremenljivo?! Pejta tacajt v kino al pa na sprehod, pa dejta še1x pa bo. Džizus.
Tko nekak...
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Haha, men se to dostkrat zgodi pol, ko je že utrujen. Ampak se ga da hitro spet postavit na noge... Če ni seveda res že preveč utrujen.
Lahko je včasih krivo tut to, da je tip ful utrujen. (Ful utrujen od dela itd. -- se zgodi včasih.)
Kaj narediš v takem primeru? Postaviš ga nazaj na noge kot veš in znaš.
Hm...men se zdi vseeno bolš, da je malo premajhen kot pa prevelik in da pol boli. To se mi zdi ful trapasto mišljenje. Vedno se da prilagodit pozo. Če daš noge malo bolj skupaj in stisneš mišice, potem velikost sploh ni tako pomembna. wink
Lahko je včasih krivo tut to, da je tip ful utrujen. (Ful utrujen od dela itd. -- se zgodi včasih.)
Kaj narediš v takem primeru? Postaviš ga nazaj na noge kot veš in znaš.
Hm...men se zdi vseeno bolš, da je malo premajhen kot pa prevelik in da pol boli. To se mi zdi ful trapasto mišljenje. Vedno se da prilagodit pozo. Če daš noge malo bolj skupaj in stisneš mišice, potem velikost sploh ni tako pomembna. wink
Zadnjič spremenil Applebitecc, dne 27. Jun. 2005 11:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
hihi, mojemu pa samo lubija stisnem, pa se mu že vstane
sem že čula, da se punce včasih zgražajo nad velikostjo. tudi to, da ga ne čutiš zna bit problem. heh, samo v kerem je zaj problem v tebi al njemu, to pa bota morala sama ugotovit. moj se samo s prstkom igra pa ga čutim sicer pa sex ni vse! če si z njim samo za to, da bi te zadovoljil v pojsli, potem se vrni na svojega bivšega ki je baje mel ''normalno'' velikost. zagotovo pa si s svojim zato, ker te na njem privlači nekaj drugega. a se ne splača potrudit in rešit problemčke?
nasvet pri rajcu: če sta doma, zagrni zavese, prižgi svečke, naredi muziko, ki je obema všeč( mene muzka ful zrajca), mu malo pomigaj z boki, mu nagajaj, mu ne dovoli da bi ti takoj zlezo v hlačke. skratka probej njegovo moškost čimbolj vzburit
pa veliko uspeha želim
sem že čula, da se punce včasih zgražajo nad velikostjo. tudi to, da ga ne čutiš zna bit problem. heh, samo v kerem je zaj problem v tebi al njemu, to pa bota morala sama ugotovit. moj se samo s prstkom igra pa ga čutim sicer pa sex ni vse! če si z njim samo za to, da bi te zadovoljil v pojsli, potem se vrni na svojega bivšega ki je baje mel ''normalno'' velikost. zagotovo pa si s svojim zato, ker te na njem privlači nekaj drugega. a se ne splača potrudit in rešit problemčke?
nasvet pri rajcu: če sta doma, zagrni zavese, prižgi svečke, naredi muziko, ki je obema všeč( mene muzka ful zrajca), mu malo pomigaj z boki, mu nagajaj, mu ne dovoli da bi ti takoj zlezo v hlačke. skratka probej njegovo moškost čimbolj vzburit
pa veliko uspeha želim
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
to, da se mu ne dvigne in to, da je (pre)majhen v erekciji sta 2 različni stvari.
če v prvem primeru ni v ozadju stres, alkohol ipd., pol lahko pomagaš sam ti z mal drugačno (boljšo) tehniko "oživljanja tička". če pa ti je v polni velikosti premejhen, pa najprej sprobita temu ustrezne položaje (doggy je tak, vsaj pr men), če pa ne bo šlo in te bo še motil, pa itak sama veš, kaj narest.
aja, se mi pa še ni zgodil (trkam na les), da ga ne bi čutla. so mel vsi tut približno enake velikosti.
če v prvem primeru ni v ozadju stres, alkohol ipd., pol lahko pomagaš sam ti z mal drugačno (boljšo) tehniko "oživljanja tička". če pa ti je v polni velikosti premejhen, pa najprej sprobita temu ustrezne položaje (doggy je tak, vsaj pr men), če pa ne bo šlo in te bo še motil, pa itak sama veš, kaj narest.
aja, se mi pa še ni zgodil (trkam na les), da ga ne bi čutla. so mel vsi tut približno enake velikosti.
...just breathe...
- sanja23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 2. 2005
Zadnje case ima moj fant problem in sicer, da mu med seksom tik predno naj bi ga noter, penis enostavno uplahne. Pri predigri je vse v redu, tudi fant mi pravi, da je oreng zdrajcan, potem pa nenaden upad. Ne znava si razlagati zakaj se mu to zgodi, ker me ima drugace resnicno rad, z zdravjem ali kako drugace pa tudi nima nobenih problemov. Ima katera podobne izkusnje?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]