Nisem si shranila njegove številke, ga bom še kdaj videla?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 29. Apr. 2008 11:57

ja maš kaj za narest. Lahko greš pogledat v lokale kamor zahaja, saj ti je povedal kam hodi občasno, mogoče imaš srečo in ga vidiš., prav tako lahko ali pa težko, ne vem to veš ti, greš na faks, čeprav ga bo tam težko najdt, ker ne veš kako ima predavanja, če bo tisti dan ravno tam, ampak nč za to probat ni greh in tudi ni izguba časa. Če bi meni nekdo zmešal gla vo, bi naredila tudi kakšno tako stvar. Mogoče ga kdo pozna, pa si dobi njegovo številko, ne obupat, poskusi, in mogoče se zgodi da ga ujameš
Always look on the bright side of your life.
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 29. Apr. 2008 12:37

evo nisem mela prej casa da se oglasim.hvala vam da ste se tok potrudili.
se 1x-->vseh osebnih podatkov sem gor ne bom pisala,jih bom pa parim ljudem k so napisali klele da je kej sans da ga poznajo,poslala na zs :P

*** :!: ce je pa kdo iz EF in bi ga utegnil poznati naj mi prosim pise na ZS,da mu povem malo vec podatkov :!: ***
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 1. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a bambina x » 29. Apr. 2008 13:51

lahko ga meni malo bolj opišeš, ker so slov. konjice od mene oddaljene 9km ... :D pa nismo tak zakotni kraj ... pa je točno iz slov. konjic al iz okoliša? ker ti vsi rečemo, da smo iz konjic, ker so pač največji kraj v bližini .. ;)
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 29. Apr. 2008 14:03

bambina x napisal/-a:lahko ga meni malo bolj opišeš, ker so slov. konjice od mene oddaljene 9km ... :D pa nismo tak zakotni kraj ... pa je točno iz slov. konjic al iz okoliša? ker ti vsi rečemo, da smo iz konjic, ker so pač največji kraj v bližini .. ;)

sem ti pisala na ZS
Uporabniški avatar
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *SweetGirl* » 29. Apr. 2008 15:11

Nič ne obupaj, jaz sem bila že v dost bolj nemogočih situacijah, pa sem vedno nekak izbrskala tel ali pa kaksne druge podatke :D

Sem prepričana, da ga boš našla!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Uporabniški avatar
Ledenaa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2007
Kraj: Sverige.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenaa » 29. Apr. 2008 15:51

Vso srečo pa res upam da ga boš najdla! Pa sporoč :wink:
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Uporabniški avatar
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Ann* » 29. Apr. 2008 16:27

metuljčica* napisal/-a:Ah, usoda je samo izgovor za to, da prevališ krivdo za to, kar se ti zgodi na nekoga (nekaj?) drugega! :)

no sej se kr strinjam s temle kr si napisala ..sama tud glih ne vrjamem v usodo se pa loh tolažš s tem če ti kej ne gre ..ti pač ni usojen heh če komu pomaga taka tolažba :)
morskazvezda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a morskazvezda » 29. Apr. 2008 16:30

Lahko pa pokličeš v referat in vprašaš če lahko dobiš njegovo cifro ali pa da ga oni kontaktirajo.. tako je naredil en model ki je prav tako kot ti zgubil mojo cifro ..potem so me poklicali iz referata in mi posredovali njegovo telefonsko, ker js svoje nism hotla dat :D
sicer mi je blo zlo smešno pa mal ekstremno..mogoče zato, ker mi tip ni bil všeč :evil:

torej če ga zelo želiš videt ti kr v referat poklič, zihr majo njegov kontakt :wink:
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 29. Apr. 2008 17:32

morskazvezda napisal/-a:Lahko pa pokličeš v referat in vprašaš če lahko dobiš njegovo cifro ali pa da ga oni kontaktirajo.. tako je naredil en model ki je prav tako kot ti zgubil mojo cifro ..potem so me poklicali iz referata in mi posredovali njegovo telefonsko, ker js svoje nism hotla dat :D
sicer mi je blo zlo smešno pa mal ekstremno..mogoče zato, ker mi tip ni bil všeč :evil:

torej če ga zelo želiš videt ti kr v referat poklič, zihr majo njegov kontakt :wink:

brez zamere samo kaj je to referat :oops: :)
morskazvezda
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a morskazvezda » 29. Apr. 2008 17:38

to je z daljšim imenom Referat za študijske zadeve (al študentske..zdj pa ne vem :) ) no na internetu od faksa maš zihr cifro pa uradne ure..če si dost pogumna greš lahka osebno tja
no mene ko so poklical so rekl pač da je nek študent želel mojo cifro ker naj bi jo izgubil in če želim mu jo posredujejo-pač so me mogl vprašat, saj ne dajejo podatkov kar tako naokrog.
no in še da če hočem pa mi oni dajo njegovo.
po moje se ti splača probat
ne te bit sram..čeprav je težko :wink:
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 29. Apr. 2008 17:45

ja tole pa res zna bit zanimivo.Ceprov bi osebno raje poklicala kot se pa osebno tam zglasila.Ceprov...Nikol ne ves,mogoce bom sla pa tud osebno tja.Nevem se.Zdej so 3 potencialne zenske tuki gor k mogoce vejo kdo je to.Tko da ce ne bo nc iz tega bom pa pac sla tja al pa poklicala=)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 29. Apr. 2008 18:28

aja potem veš tudi priimek al kako?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 29. Apr. 2008 20:36

Heheh ful zanimiva tema :). Jez tudi držim pesti, da najdeš tega danjskega moškega :D. Pa poročej, ki tle smo sami firbci gor :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 30. Apr. 2008 10:39

Jst že vidim happy ending za tole zgodbo :P .
Uporabniški avatar
*spela*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *spela* » 30. Apr. 2008 11:05

punkie_ napisal/-a:aja potem veš tudi priimek al kako?

ker če veš greš loh tut na telefonski imenik. ... in pokličeš vse iz tistega okoliša z njegovim priimkom :D mal ekstremno. hecam se!

tista z referatom mi je pa full zanimiva. nism vedla d se to da! fajn vedt! :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov