Nisem si shranila njegove številke, ga bom še kdaj videla?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 07. Maj. 2008 21:09

ja ja..mene tut zanima, kaj se bo zgodil.. :clowm:
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 07. Maj. 2008 22:55

bleona napisal/-a:ja samo on je ze student in hodi ponavadi bolj na te studenske zure ki so ob cetrtkih al se sama nevem kdaj,jaz hodim pa se na gimnazijo in ob teh dnevih zaradi oddaljenosti nikakor ne morem ven,ker se ne splaca.
A je se kksna moznost

boli te!! en dan reskiri..prot koncu šole..uzem si env ečer pa pejt ke!!!! NE BO TI ŽOU :D :D pa fora k on tvoje nim ane..bogsigavedi kok mu more bit bad k misl da si pozabla nanga..

jaoo men bi se strgal hehe
Uporabniški avatar
kocka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kocka » 07. Maj. 2008 23:38

naroben post. se opravičujem.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Maj. 2008 6:36

Joj punce, če ne bi prebrale izključno prvega posta, bi videle, da je zadeva že rešena!

Zdaj nas zanima samo, kako se bo razpletlo med njima! :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 08. Maj. 2008 8:49

Nekaj se jima čas križa. Toliko je do sedaj izdala :)
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 8. 2007
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a UTRINEK » 08. Maj. 2008 10:44

joj kako je blo to zanimivo....kako lepo da sta se najdla! :zustimm:
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 08. Maj. 2008 14:32

metuljčica* napisal/-a:Joj punce, če ne bi prebrale izključno prvega posta, bi videle, da je zadeva že rešena!

Zdaj nas zanima samo, kako se bo razpletlo med njima! :)

..ja sej ns zanima kako se bo razpletl med njima naprej..pijacke pa to :P to, da je drgac resen use..ze vemo..no jst vem :wink:

...pa upam, da se jima bo cimprej nehal krizat use..da se bo zgodbica nadaljevala ;D
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
Bittersweet
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Bittersweet » 09. Maj. 2008 21:15

sam eno obvestilo za vse punce, ki bojo kdaj v podobni situaciji... (js sem prakticirala, ko mi je nekdo težil iz neznane številke, pa sem zvedla kdo je bil) na mobitelovi in simobilovi strani mate imenik... in če oseba ima naročnino, al pa je takrat ko je nabavla predplačniški paket, obklukala da bi rada bla v imeniku je gor...

deljuje pa tk, da grete pod informacije pa je tam imenik... lahka iščete osebo, če poznate številko... ali obratno...
LOVE hurts
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a anoyel » 10. Maj. 2008 19:30

Bittersweet napisal/-a:sam eno obvestilo za vse punce, ki bojo kdaj v podobni situaciji... (js sem prakticirala, ko mi je nekdo težil iz neznane številke, pa sem zvedla kdo je bil) na mobitelovi in simobilovi strani mate imenik... in če oseba ima naročnino, al pa je takrat ko je nabavla predplačniški paket, obklukala da bi rada bla v imeniku je gor...

deljuje pa tk, da grete pod informacije pa je tam imenik... lahka iščete osebo, če poznate številko... ali obratno...

sam večina oseb ni v imeniku tako, da to bolj redko kdaj pomaga :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 11. Maj. 2008 8:37

za take ki ti težijo mislim da pokličeš na mobitel, pa poveš da ti nekdo teži in meni so rekli da naj si zabeležim samo kolikokrat bo oseba še klicala in po desetem klicu jih naj spet pokličem, pa mu bodo kao blokirali, da bi še lahko klical mojo številko.

no saj pol ni blo blema več, ker sem tisti osebi ki je težila povedla, da mu bodo številko blokirali če ne bo nehal težit, pa je prekino:)
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 13. Maj. 2008 14:40

no tale zgodbica se ni čist nič romantiš razvila kakor ste ene rekle da se bo
najprej sva si ful pisala po mesicih pa po msn-ju in je reku da se morva ta tedn res 1x dobit,gor-dol..
ampak od takrat mi 5 dni ni odpisal na sms,tudi na msn-ju ga ni bilo tako da je najbrž jasno da mu ni za it.
Ne razumem pa zakaj in kar naenkrat?Res mi ni jasno sploh.(počutm se skrajno bedno in mislim da bi lahko zacela pisat v temo kako se pocutite ko ste zavrnjene :?)
Karkoli ze,samo da se nisva začela že dobivat,ker če bi se, bi se pomojem kar hitro navezala na njega in bla potem posledično zloo razočarana.Tako mi je pa že čist useen.(skoraj:(:D)
No samo še neki...brez zamere,samo ne rabte napisat zdej 3-eh strani raznih objokovanj(škoda in joj pa ah) ker se bom počutla še bol glupo
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 13. Maj. 2008 16:01

zakaj ga pa ne poklices?
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 13. Maj. 2008 16:12

klicala ga pa že ne bom.sem pač dojela da ni več za to in se ne mislem še dodatno blamirat
midva sva se itak vidla samo 1x,tako da ne gojim nikakršnih čustev do njega.
Sem pa mislila da sem spoznala enga zlo uredu dečkota,ki se je žal izkazal za nasprotno.
Če njega boli đoli bo pa tud mene.Razumem ga pa še vedno ne:)
Uporabniški avatar
Mju
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mju » 13. Maj. 2008 18:39

morem te pohvalit. dala si vse od sebe, potrudla si se, očitat si nimaš kej... ti dam čist prav, da mu ne pišeš več, ga ne kličeš... tip ma tvojo cifro, vidi, da ti ni vseeno za njega, če je pokazal, da mu ni (ker s tega je za sklepat, da mu ni do tebe, na žalost al pa na srečo, odvisno kako na stvar gledaš :D ), si z vsemi dodatnimi poskusi delaš samo težave in pa sramoto. bravo punca, končno ena, ki ne jokca in se skače po kolenih za fantom!
Uporabniški avatar
bleona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a bleona » 13. Maj. 2008 18:59

Nevem kaj nej rečem...Dobr si tole napisala -Mju-...Sem misnla da bodo začel takoj vsi pisat mogoče je pa to,pa ni mogu pa nevem kaj še.Pač ni zaeinteresiran.Konc.Pol začnem pa še sama kkšni bedariji vrjet.
Če pa vsi pišejo boga se začnem pa sama seb smilit.Tko da mi dost pomenjo na vsake tok časa kkšne lepe besedice :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov