nisem imela zveza do zdaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
to je res ja.. če imaš na sebi kile mejkapa, neke čist orihtane lase, držiš usta ves čas na duck-face in si oblečena kot k..
ja, potem bolj težko te vzame tip za resno jaz npr. iščem punco za resno, rad pogledam za takimi ki so lepo oblečene in sexy, ampak da pratiravajo, mejkap, puder itd me odbija.
zato, obleci se tako kot tebi najbolj paše
če si resna potem najbrž nisi nevem kakšna žurerka, če pa greš kdaj na kak žur se pa ni treba rihtati kot.. no, recimo neresna punca, ampak kot resna. lepa, sexy, ampak resna, se pravi, brez pretiravanja.
ja, potem bolj težko te vzame tip za resno jaz npr. iščem punco za resno, rad pogledam za takimi ki so lepo oblečene in sexy, ampak da pratiravajo, mejkap, puder itd me odbija.
zato, obleci se tako kot tebi najbolj paše
če si resna potem najbrž nisi nevem kakšna žurerka, če pa greš kdaj na kak žur se pa ni treba rihtati kot.. no, recimo neresna punca, ampak kot resna. lepa, sexy, ampak resna, se pravi, brez pretiravanja.
hej norci
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
sirova štručka napisal/-a: Neprivlačna, nesamozavestna, ne veš kaj bi se z moškim pogovarjala... a ti hočeš princa. Samo pepelki je ratalo, pa še tam je blo treba čarat.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov