Nič več seksa...je gay?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Lanai » 28. Jan. 2009 15:00

Ja, sej če bi bil sex uredu ne bi bilo take panike. Ker ga pa (skoraj) ni, pa to pomoje ni normalno. Zakaj pol ne seksa z mano, na gej straneh pa lahko visi? :(
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 28. Jan. 2009 15:08

Če se je odločil, da bo skrival, da je gej, ti bo zelo težko to priznal in pokvaril vse kar je v teh letih vložil v to. Omeni mu, da to ne bi bilo fer do tebe. Mogoče pa je šele zdaj spoznal, da je gej. Tudi, če je toliko star ne bi bilo prvič, da se to zgodi. Če bi bil biseksualec to ne bi vplivalo na vajin seks.

Glede gejevske literature pa seveda ni nujno, da to berejo samo geji. S fantom bereva o vsem možnem.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 28. Jan. 2009 15:24

Se strinjam z Noelio,da četudi je homoseksualec,morda ne bo priznal,zato pogovor ni rečeno,rešitev.
Morda bi bi bilo za Lanai bolje,da bi mu predlagala,da sta le še prijatelja in nič drugega in počaka na njegovo reakcijo,oz.odgovor.Zgubit itak nima kaj,že tako sta bolj prijatelja,kot ljubimca...
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lanai » 28. Jan. 2009 15:31

Se strinjam - če bi hotel priznati, bi mi že :( .
Ampak še vedno ne razumem, kaj ima od tega, da to taji...Sej človek ne more celo življenje tako preživet?
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 28. Jan. 2009 15:58

Lanai napisal/-a:Se strinjam - če bi hotel priznati, bi mi že :( .
Ampak še vedno ne razumem, kaj ima od tega, da to taji...Sej človek ne more celo življenje tako preživet?

Zakaj pa njega to ne vprašaš? Meni je moj tudi nekaj tajil. Pa sem ga vprašala in dobila odgovor. Simpl ko pasul...
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 28. Jan. 2009 17:47

kot so rekle že predhodnice-mogoče taji ker še ni prepričan v lastna nagnjenja, ker je zmeden, ker te noče zgubit v primeru da na koncu ugotovi da si želi tebe, da te ma za krinko....možnih odgovorov je nešteto, pravilnega ti pa lahko da samo on.

je blo na žalost že kar nekaj primerov, ko je bil moški dolgo poročen, mel otroke, na ven deloval kot stabilen in srečen v zakonu, potem pa uvidel da ga bolj nese v druge vode...

pa ne me zdej narobe razumet, da mislim da je tvoj tip gej, ampak očitno neki pr vama ne štima.

jst pravim: položi vse karte na mizo. brez ovinkarjenja mu zaupi vse svoje skrbi in dvome. pa brez očitanj, izsiljevanja, jokanja... vsedita se in pogovarjajta dokler ne prideš zadevi do dna...

držim pesti da se bo vse lepo izteklo!
Uporabniški avatar
Flaškica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Flaškica » 28. Jan. 2009 18:03

Ja draga moja, saj si še mlada. Kar na lov za drugim.
ALi je gej, ali bolan ali pa ima lubico.
Glede na to, da je star 39, kaj je pa prej delal. A je imel ženske?
Uporabniški avatar
Mellyora
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Mellyora » 29. Jan. 2009 4:00

nujno se pogovorta...brezveze ugibat...karte na mizo...
Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
Uporabniški avatar
Lanai
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lanai » 29. Jan. 2009 18:57

[Glede na to, da je star 39, kaj je pa prej delal. A je imel ženske?[/quote]

Ja, je imel ženske prej. Ampak jih ni bilo veliko;je imel pa dolgoletne veze z njimi.
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 3. 2008
Kraj: made & heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a small_star » 29. Jan. 2009 19:06

Moj sosed je star že čez 50. Ko sta bila otroka stara že čez 20, sta se z ženo ločila. Baje ravno iz tega razloga, spoznal je, da je gej.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 29. Jan. 2009 19:16

Glede na to, da ne seksa več oz. zelo malo in da si ga videla z gej revijo... Ne vem, če je še smiselno se pretvarjat, da je vse ok. Jaz bi ga direkt vprašala in če bi ves čuden ratal, mislim, da ni več pomoči. Ker pomoje samo skriva. Pa glede na to, da nista najstnika, on to verjetno ve že dlje časa.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 29. Jan. 2009 19:37

Lanai napisal/-a:Problem je pa v tem, da je seks zadnji 2 leti bolj izjema kot pravilo :(

To ni lih kratko obdobje.
Uporabniški avatar
AniMaLisTik
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a AniMaLisTik » 30. Jan. 2009 0:34

Glede na vse kaj si povedla ti lahko sam rečem da ne sanjaj pa se sprijazni da ma tvoj tip raj jaja ko žemljice :D
____AniMaLisTik____
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 30. Jan. 2009 10:13

Saj ni nujno, da taji. Mogoče pa še sam sebi noče priznat, ker nekje globoko v sebi ve, da bi to popolnoma spremenilo njegovo življenje. Sicer pa tudi jaz mislim, da je najbrž gej in si tega še ni priznal, ker če bi bil biseksualen potem bi tudi s tabo še naprej z veseljem imel spolne odnose.
suzika18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a suzika18 » 30. Jan. 2009 11:08

možno je,da ima željo sexat z istim spolom. kaj je v glavi moškega se tak nikoli ne ve! en primer ti podam- moj kolega je s punco 4 leta. dela v lj,med vikendom hodi k njej v ce in sta skupaj. v lj ima stanovanje in organitirane"seanse". razlagal mi je, da rad eksperimentira, vsake tolko se dobi z kakšno x žensko, drugače se pa 1x tedensko dobivajo on,tista določena ženska in en kolega. in punca doma v ce nima pojma. za primer

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov