ni več iskrice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- girasol.*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2011
Ne maram vedno js popustiti. Če bi se šlo za neko resno zadevo potem vredu. Samo zaradi neke bedarije mi je pa zoprno zdaj. Seveda bom js morala zdaj popustiti, ker hočem zvezo naprej furat. Čudim se samo temu, zakaj moški ne morejo kdaj popustiti.
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
- girasol.*
- Sramežljivka
sirova štručka napisal/-a:girasol.* napisal/-a:Da bi mu zdaj kar na1x napisala nekaj lepega, to ne morem zaradi prepira.
Zaradi prepira ne moreš človeku, katerega naj bi imela rada, napisati nekaj lepega?
Kaj te muči, da bi bila ob ponos al kaj?
Ne, to me ne muči. Muči me to, da mi on mogoče ne bi nazaj nič lepega napisal... Potem bi se pa js počutila neprijetno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
- girasol.*
- Sramežljivka
Je rekel, da ko bo imel čas za pogovor me bo poklical. Bomo videli kdaj. Nisem takšna, da bi ga klicarila in mu težila. Zaenkrat sem še potrpežljiva čeprav bi ga najrajše poklicala pa rekla, da mi je vse to skupaj že smešno in otročje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sej se tut ti obnašaš kot ena ledena princesa Ni bistveno, kdo ima in kdo nima prav, če oba mislita, da imata prav...važno je, da enkrat en naredi korak v isto smer, enkrat drug.
Ne vem, omislita si nek skupni hobi??? Da bosta kej počela skupi, ne sam sedela pa se gledala (pretiravam)
Ne vem, omislita si nek skupni hobi??? Da bosta kej počela skupi, ne sam sedela pa se gledala (pretiravam)
- snowie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 6. 2011
da me ne boste narobe razumel...trmasta sem samo takrat ko vem da nisem jz nič narobe naredila...če pa vem da sem ga posrala se pa seveda opravičim...
Drugače pa ja ...enkrat eden, drugič drugi...če se le da...
Ampak mi je pa čudno zakaj noče rešit problema takoj...si mora vzet čas...če je bla res ena nepomembna zadeva se to hitro da rešit...
Drugače pa ja ...enkrat eden, drugič drugi...če se le da...
Ampak mi je pa čudno zakaj noče rešit problema takoj...si mora vzet čas...če je bla res ena nepomembna zadeva se to hitro da rešit...
- girasol.*
- Sramežljivka
Očitno se nekaterih stvari ne da hitro rešit. Danes sem mu povedala to kar sem želela in on zdaj ne ve več točno kako in kaj. Potrebuje nekaj časa, da ugotovi kaj naredit. Totalno imam dan pokvarjen zaradi tega. Še sam to manjka, da mi reče, da je boljše da končama...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
kristus jezus. v drugi temi pa snowie opisuješ kako vsakič squirtaš z njim in kak ročni mojster je ta tip in kašne močne ograzme doživljaš.
tle pa jamraš da hoče skoz sam sexat in nč druzga (tko k da trpiš med sexom). jst več nč ne razumem.
tle pa jamraš da hoče skoz sam sexat in nč druzga (tko k da trpiš med sexom). jst več nč ne razumem.
- girasol.*
- Sramežljivka
Ah danes je že drugi dan, ko od njega ni nič. Ne napiše nič in tudi ne pokliče. Nisem si mislila, da bo potreboval toliko časa. Oziroma sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Počutim se kakor, da me sploh ne pogreša in, da je že pozabil, da obstajam?! Ne vem več, kaj bi rekla....
- girasol.*
- Sramežljivka
Sem se mu že pred dvema dnevoma opravičila. Očitno je ta prepir bil hud glede na to, kaj se zdaj dogaja oz. se nič ne dogaja. On že dobro ve, da ga js pogrešam. Če je rekel, da potrebuje čas, ga pa nej. Samo to čakanje je brezvezno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov