ni več iskrice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 08. Jun. 2011 21:20

Ne maram vedno js popustiti. Če bi se šlo za neko resno zadevo potem vredu. Samo zaradi neke bedarije mi je pa zoprno zdaj. Seveda bom js morala zdaj popustiti, ker hočem zvezo naprej furat. Čudim se samo temu, zakaj moški ne morejo kdaj popustiti.
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 08. Jun. 2011 21:23

sirova štručka napisal/-a:
girasol.* napisal/-a:Da bi mu zdaj kar na1x napisala nekaj lepega, to ne morem zaradi prepira.

Zaradi prepira ne moreš človeku, katerega naj bi imela rada, napisati nekaj lepega?
Kaj te muči, da bi bila ob ponos al kaj? :roll:

Ne, to me ne muči. Muči me to, da mi on mogoče ne bi nazaj nič lepega napisal... :? Potem bi se pa js počutila neprijetno.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jun. 2011 21:28

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 08. Jun. 2011 21:32

Je rekel, da ko bo imel čas za pogovor me bo poklical. Bomo videli kdaj. Nisem takšna, da bi ga klicarila in mu težila. :? Zaenkrat sem še potrpežljiva čeprav bi ga najrajše poklicala pa rekla, da mi je vse to skupaj že smešno in otročje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jun. 2011 21:37

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jun. 2011 21:44

Sej se tut ti obnašaš kot ena ledena princesa :? Ni bistveno, kdo ima in kdo nima prav, če oba mislita, da imata prav...važno je, da enkrat en naredi korak v isto smer, enkrat drug.

Ne vem, omislita si nek skupni hobi??? Da bosta kej počela skupi, ne sam sedela pa se gledala (pretiravam) :)
snowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a snowie » 08. Jun. 2011 21:51

da me ne boste narobe razumel...trmasta sem samo takrat ko vem da nisem jz nič narobe naredila...če pa vem da sem ga posrala se pa seveda opravičim...

Drugače pa ja ...enkrat eden, drugič drugi...če se le da...

Ampak mi je pa čudno zakaj noče rešit problema takoj...si mora vzet čas...če je bla res ena nepomembna zadeva se to hitro da rešit...
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 09. Jun. 2011 19:09

Očitno se nekaterih stvari ne da hitro rešit. Danes sem mu povedala to kar sem želela in on zdaj ne ve več točno kako in kaj. Potrebuje nekaj časa, da ugotovi kaj naredit. Totalno imam dan pokvarjen zaradi tega. Še sam to manjka, da mi reče, da je boljše da končama... :(
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 09. Jun. 2011 19:40

Jah zgleda, da res tut on razmišlja malo bolj intenzivno o vajini prihodnosti, a sploh bi, al raj ne bi, al kaj zdej skratka.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 09. Jun. 2011 22:48

kristus jezus. v drugi temi pa snowie opisuješ kako vsakič squirtaš z njim in kak ročni mojster je ta tip in kašne močne ograzme doživljaš.
tle pa jamraš da hoče skoz sam sexat in nč druzga (tko k da trpiš med sexom). jst več nč ne razumem.
Izida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Izida » 09. Jun. 2011 23:10

delusional, so what kaj dela in kaj doživlja! Tukaj govori o tem, kar čuti. You are so annoying :!:
It`s just me
Veerle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Veerle » 10. Jun. 2011 18:53

^^ lamest argument ever!
ker ja, valda, komu mar, kaj doživlja, ker to res nima nobene zveze s tem, kar čuti. :lol:
As your lover describes you, so you are.
snowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a snowie » 11. Jun. 2011 15:54

jst bi na tvojem mestu najprej moje poste prebrala...sej sem povedala da u sexu uživam (da zna)...ampak ja to je nekaj drugega kot pa vse ostale zadeve ki ne štimajo. :wink:
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 11. Jun. 2011 17:59

Ah danes je že drugi dan, ko od njega ni nič. Ne napiše nič in tudi ne pokliče. Nisem si mislila, da bo potreboval toliko časa. Oziroma sploh ne vem več, kaj naj si mislim. Počutim se kakor, da me sploh ne pogreša in, da je že pozabil, da obstajam?! Ne vem več, kaj bi rekla.... :(
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 11. Jun. 2011 18:17

Sem se mu že pred dvema dnevoma opravičila. Očitno je ta prepir bil hud glede na to, kaj se zdaj dogaja oz. se nič ne dogaja. On že dobro ve, da ga js pogrešam. Če je rekel, da potrebuje čas, ga pa nej. Samo to čakanje je brezvezno.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov