ni več iskrice

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Jun. 2011 9:57

velik :)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Dola
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Dola » 08. Jun. 2011 10:04

ah, jebi ga :D
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 08. Jun. 2011 10:05

Ja, bullshit.
Razmišljaš na ženski način, torej kaj bi tebe pripravilo do izboljšanja zveze, če bi tip to naredil tebi. Objemanje v postelji in gledanje zahodov, ja. Bullshit z moškega vidika.
Na me popravi kak tip, če se slučajno motim.
Because I can.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 08. Jun. 2011 10:06

sej tudi z ženskega. če ti ni ti ni. in ti gredo take stvari samo še bolj na živce.
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 08. Jun. 2011 11:33

Tananda napisal/-a:Na me popravi kak tip, če se slučajno motim.
Ok te bom popravil.

Tananda napisal/-a:Ja, bullshit.
Razmišljaš na ženski način, torej kaj ti mislis, da bi tebe pripravilo do izboljšanja zveze

Tako.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
firex
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2009
Kraj: Promorska

Neprebrana objavaNapisal/-a firex » 08. Jun. 2011 14:38

nevem kaj take komplikacije kaj narediti....tipu dej prebrati te poste in ko jih bo prebral ti bo sam polvedal ali je bolje da se razideta ali je kaj drugega vmes.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 08. Jun. 2011 17:28

Pomoje je problem da nimata skupnih interesov in da tako kot si rekla, razen sex, nič skupi ne počneta.
Če je čustveno nedostopen, ga ne boš spremenila, pa če se na trepalnice obrneš...
Tako pa je, imaš dve poti ali se sprijazniš in trpiš še naprej ali pa greš naprej sama. Ker z leti bo samo slabše, pogovori pa itak ne spremenijo nč, vsaj napisala si tak.
Lahk mu pa res daš tole za prebrat pa boš videla kaj ti bo rekel.
Uporabniški avatar
Angel in devil shoes
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel in devil shoes » 08. Jun. 2011 17:40

čuftika napisal/-a:Pomoje je problem da nimata skupnih interesov in da tako kot si rekla, razen sex, nič skupi ne počneta.
Če je čustveno nedostopen, ga ne boš spremenila, pa če se na trepalnice obrneš...
Tako pa je, imaš dve poti ali se sprijazniš in trpiš še naprej ali pa greš naprej sama. Ker z leti bo samo slabše, pogovori pa itak ne spremenijo nč, vsaj napisala si tak.
Lahk mu pa res daš tole za prebrat pa boš videla kaj ti bo rekel.

Se podpišem pod to, daj mu za prebrat ... In ga vprašaj ali se bo potrudil ali pa gresta narazen ... Samo enkrat se živi in naš čas je dragocen ...
snowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a snowie » 08. Jun. 2011 20:56

danes sem mu spet vse lepo povedala...povedala sem tut da je to moje zadnje prizadevanje za najino zvezo...in da če ne bo ratal greva pač narazen...brez heca...tut sama pri sebi sem se tako odločila...
Odgovoriu je da...pač ne ve kolkrat hočem romantiko, kaj vse štejem pod romantiko, da naj mal premislem in mu vse to en dan povem (sicer sva o tem že govoila ampak OK.) ...in da se bo potrudu in da se morm tut jz potrudit ker tut on rab nežnost...da mogoče zadnje mesce ni blo tok časa zarad faxov in tega...da bo polet bolš ker bova več časa skupej...in take stvari...da pa to za njega ni spreminjanje samega sebe ampak opominjanje da bo tega več...vsaj tok kot na začetku.
Do skupnih interesov še nisva pršla ker...mi je šlo nekak na jok in sem rekla da ostalo nadaljujeva drugič...ker nism hotela jokat da nebi izpadlo da ga "izsiljujem" s tem.
Tako da ja...bomo videli, se pa nekako strinjam s tem da je romantika pomojem res en bullshit za moške...malo je takih ki jim to "sede". In ne morem se rešit občutka da ko enkrat nekomu nekaj poveš kaj bi rad...to dela samo zato da si zadovoljen TI, ne pa obadva, da so stvari narejene pod prisilo če se lahko tako izrazim...
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 08. Jun. 2011 20:57

Tananda napisal/-a:Ja, bullshit.
Razmišljaš na ženski način, torej kaj bi tebe pripravilo do izboljšanja zveze, če bi tip to naredil tebi. Objemanje v postelji in gledanje zahodov, ja. Bullshit z moškega vidika.
Na me popravi kak tip, če se slučajno motim.

Se strinjam. Moški se ne bodo omehčali z objemanjem in lupčkanjem. Tak način izboljšanja zveze ni ravno uspešen. Povem iz izkušenj. :)

Bi pa pri tej temi dodala svoje vprašanje, ker se mi zdi brezvezno na novo odpirato neko temo. Zanima me, kako se ve ženske obnašate, kadar se skregate s partnerjem, kaj pričakujete? S partnerjem sva se skregala zaradi nepomembnih stvari. Ker sva oba trmasta se zdaj drug do drugega hladno obnašava. To se vleče že 2 dni (vem, da ni dolgo vendar mene to moti). Ne vem, kako ravnati, da se ne bova še bolj skregala. Slišala sva se samo 1x zdaj pa še to čisto ''uradno''. Rekla sem mu, da se želim o tem pogovoriti, ko bo imel čas. Obnaša se tako, kakor, da bi hotel prekiniti zvezo.
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Jun. 2011 21:07

girasol.* napisal/-a:Obnaša se tako, kakor, da bi hotel prekiniti zvezo.

Saj se ti tudi.
snowie
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a snowie » 08. Jun. 2011 21:07

Jaz osebno če vem...če res vem da nisem bla jaz kriva za prepir...počakam da se sam opraviči, popusti karkoli....pa tut če se to vleče 1 teden...moja trma dela svoje :)

Drugače pa...če je res ena brezvezna zadeva...če sem jz kriva, karkoli, se opravičim + lupčka pa je takoj bolje
girasol.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a girasol.* » 08. Jun. 2011 21:14

Kako se pa naj drugače obnašam do njega? Da bi mu zdaj kar na1x napisala nekaj lepega, to ne morem zaradi prepira. Zdaj lahko samo čakam kdaj si bo vzel čas, da se pogovoriva. Bojim se tega, da bo na koncu rekel, da je boljše da prekineva.
It's better to lose a moment in your life, than your life in a moment.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jun. 2011 21:15

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jun. 2011 21:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov