Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ballerina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 12. 2004
- Kraj: Venera
Ok jaz sem bla tud bolj kot ne lena za sex, ko sem jedla tabletke. Potem sem jih nehala in me dobesedno razganja. Imam pa problemček, ker je fant zadnje čase nekoliko len za sex. Kar se mene tiče bi lahko to počela vsak dan, on pa nekako...hmmm. mogoče 1x ali 2x na teden. Vem, da me ima rad in da mu je do mene, ampak enostavno nevem : mu je prevroče? preveč dela, stresa? Al sm jz preveč pohotna? Al lahko že pomislim na kaj hujšega?
- ballerina
- Sramežljivka
No saj zato, nevem, ker je to moj prvi resni fant (skupaj sva dve leti). In nevem točno kako gre to pri moških. Se pravi je celo možno, da se jim enostavno ne da ali pa so preveč obremenjeni, zmatrani? Ni nujno, da me vara?
- ballerina
- Sramežljivka
Pa ne, sej ni fora, da ne sexava. Sej sexava ampak včasih je on hotel vsak dan in jaz ne, zdaj pa je malo obratno. Pa tudi ga zapeljem, ampak nevem, tak filing mam, kot da se mu sploh nebi dalo...pa nevem zakaj. Vem, da ma precej dela in skrbi in da je blo zadnje dneve grozno vroče, ampak ni se pa zgodilo ,da se mu nebi dalo. No ja, mogoče je pa res samo obdobje. Upam, da čim krajše...
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
v poletu (prilogi dela) od prejsnjega tedna je biu en clank glede sporta in seksa... in pise da vec ko sportas in se gibljes, vecjo mas spolno slo in bolj uzivas pri seksu in si ga tud bolj zelis..
jst sm zdle sport zlo zlo zlo na stranski tir postavla, se precej zalenila, pa je najbrz zarad tega vsa ta lenobnost pri seksu... ker pred tem sm mela cist normalno zeljo po sesku, zdj pa samo drnohanje! preberite si clanek in premislite...
jst sm zdle sport zlo zlo zlo na stranski tir postavla, se precej zalenila, pa je najbrz zarad tega vsa ta lenobnost pri seksu... ker pred tem sm mela cist normalno zeljo po sesku, zdj pa samo drnohanje! preberite si clanek in premislite...
- symony
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2005
- Kraj: Trebnje
no spet se vam oglašam, prej nisem mela možnosti do računalnika, ker me ni bilo doma. hvala vam za odgovore. vsi so po svoje resnični in imate prav. pa tud s tabo miteq se strinjam. mislem, da ga tud jst nisem čist popolno zadovoljila tko kot bi ga mogla in tega se zavedam šele zdaj, ko sem to prebrala.
sj zdj se je vse uredil in je spet tko kot je bilo prej, vse je vredu. sva se pogovorila in se je skor 100% popravu, oz. je tko kot pred nekaj meseci nazaj. vzrok za to, da je poskrbel sam zase je pa bil, da se mu ni dal kj preveč sexat, ker sm jst hotla vsak dan, on pa je bil zmatran in zaspan že pred tem. in potem sva se zmenila, da ne bova več tako pogosto, ker lahk potem postane že mal dolgočasno. tko da zdj v povprečju sexava ene 3x na teden in je zmeri fajn za oba.
sj zdj se je vse uredil in je spet tko kot je bilo prej, vse je vredu. sva se pogovorila in se je skor 100% popravu, oz. je tko kot pred nekaj meseci nazaj. vzrok za to, da je poskrbel sam zase je pa bil, da se mu ni dal kj preveč sexat, ker sm jst hotla vsak dan, on pa je bil zmatran in zaspan že pred tem. in potem sva se zmenila, da ne bova več tako pogosto, ker lahk potem postane že mal dolgočasno. tko da zdj v povprečju sexava ene 3x na teden in je zmeri fajn za oba.
če hočeš videti, moraš gledati s srcem. bistvo je očem nevidno.
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
pol ni bil problem sex ampak sam premal odkritosti v komunikaciji....
fino da sta poštimala, upam, da si vaju kdo vzame za vzgled in partnerju vedno pove kaj bi in ka ne bi
lp
fino da sta poštimala, upam, da si vaju kdo vzame za vzgled in partnerju vedno pove kaj bi in ka ne bi
lp
- spike
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2005
Jaz pa ne bi vse moške v isti koš metal, obstajamo tipi ki nam je kaj do prediger, zato tisto o prascih in goli potrebi ne drži. Seveda se kdaj zgodi da je full potreba in je nuja ampak to se ponavadi ne zgodi v postelji ampak kje zunaj khmmmm če je možnost.
Kako pa se naj tip obnaša do ženske če ta leži kot hlod, mislim, logično je kaj sledi.
Na obeh straneh so razlogi
Kako pa se naj tip obnaša do ženske če ta leži kot hlod, mislim, logično je kaj sledi.
Na obeh straneh so razlogi
- Heart
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 7. 2005
- Kraj: Fantasyland
Mogoč ma pa kake psihične probleme, al pa je v kakih dvomih glede vajine zveze, al pa mu je res kira druga všeč. Al je pa sam navaden piggy...sorry. dej ga mal na hladn, kot je že ena prej rekla, če se ne morš z njim pogovort...
Use your imagination...
- pikis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: lj-okolica
Symony, nisi edina, ki se ji to dogaja.
Men je pa zlo všeč da žensko zadovoljim. Saj to je cilj mar ne ? Ko smo skupaj intimno, izžarevamo svojo energijo obdano s čustvi, udejanimo pa s spolnim odnosom. Večkratni orgazem pa naj bi bil vrhunec, oziroma raztelešenje skupka vseh nakopičenih energij.
Če sem zakompliciral me popravite, ker že napol spim!
Drugač pa brez panike.
Men je pa zlo všeč da žensko zadovoljim. Saj to je cilj mar ne ? Ko smo skupaj intimno, izžarevamo svojo energijo obdano s čustvi, udejanimo pa s spolnim odnosom. Večkratni orgazem pa naj bi bil vrhunec, oziroma raztelešenje skupka vseh nakopičenih energij.
Če sem zakompliciral me popravite, ker že napol spim!
Drugač pa brez panike.
Prišel bo dan, ki ne bo kakor ostali in nič po tem dnevu ne bo več isto!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]