Ni mi/mu do seksa [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Miteq, verjetno je od nje varianta bolj verjetna.
Symony, ti mu lepo postavi ultimat, da nej se vzame v roke in upošteva tvoje želje. Če ne, mu pač razloži, da ne boš skoz s tipom k misle sam nase in si boš poiskala drugega. Fak, kaj ti bo lajf brez tistih par božanskih stvari, k nam še ostanejo na tej zemlji. In k smo lih pr božanskem, si grem skuhat svojo božansko kaficu.
Symony, ti mu lepo postavi ultimat, da nej se vzame v roke in upošteva tvoje želje. Če ne, mu pač razloži, da ne boš skoz s tipom k misle sam nase in si boš poiskala drugega. Fak, kaj ti bo lajf brez tistih par božanskih stvari, k nam še ostanejo na tej zemlji. In k smo lih pr božanskem, si grem skuhat svojo božansko kaficu.
Tko nekak...
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
tkoj hoče fukat daj mu kakšno pomirjrvalo
ali sebi kupi špansko,pa boš ti tud takoj za, res
ali sebi kupi špansko,pa boš ti tud takoj za, res
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz ti povem,da poznam par deklic,ki imajo podobne probleme...na začetku se je trudil...zdaj se pa samo še sprazne v njo...očitno mu je sex postal rutina...in ga ima samo zato,da poskrbi za svoj užitek,da nima pretežkih jajc za po svetu hoditi...ta dečko pač skrbi samo zase,če se boš malo poglobila v vajin odnos sem prepričan,da tudi drugje škripa...!
Ne samo v sexu...ziher sta se odtujila in si ne posvečata več toliko pozornosti kot prej...
Pogovori se z njim,da ti to pač ni všeč...
Ali pa sama prevzemi pobudo pri seksu...ne da on vodi sex,ker potem mu pride,pa je konec in zaspi...
Morda bo pomagalo...
Ne samo v sexu...ziher sta se odtujila in si ne posvečata več toliko pozornosti kot prej...
Pogovori se z njim,da ti to pač ni všeč...
Ali pa sama prevzemi pobudo pri seksu...ne da on vodi sex,ker potem mu pride,pa je konec in zaspi...
Morda bo pomagalo...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
Mam kolegico, kere tip se podobn obnaša: njemu ne paše božanje in predigra in razne take stvari, zato tut on tega njej ne dela. pr seksu samem mu pa tut pride in s tem je zadeva zanj končana. pol ga pa ona pro si in to, da gresta še enkrat, da še zase ona lahko poskrbi. pa mu je že to omenla, sta se pogovarjala, so ble spremembe na bolše, ampak le trenutne. skupi sta pa zdej že skor 2 leti. l
ahko ti rečem isto kot njej: če pogovor ne zaleže, dej najprej ultimat, ako še to ne nuca, pa pejt po svoje. je zuni še miljone tipov, ki so bolj pripravljeni poskrbet zate, če se njemu tut tega ne da, pol te že ne mara kej sila.
ahko ti rečem isto kot njej: če pogovor ne zaleže, dej najprej ultimat, ako še to ne nuca, pa pejt po svoje. je zuni še miljone tipov, ki so bolj pripravljeni poskrbet zate, če se njemu tut tega ne da, pol te že ne mara kej sila.
...just breathe...
-
Saint - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 7. 2005
- Kraj: Bled
Manipuliri mal
Tok casa se ne spravt v posteljo z njim dokler navs vedla, da zj bos pa pac se ti tista k bo dobila svoje.
+ je v tem da bos se ti zadovoljena
- pa, da on lahk prov hitro najde drugo ( vendar ce je ljubezen prava, lahk se to negativno tocko odpises)
Tko da mas pomoje kr dobro izhodisce ce sama prevzames vajeti v roke in se ti z njim igras.
PS: Kaj pa ce bi se ti tko nardila? Zrajcas ga "skor do konca" pol pa zaspis :>
Tok casa se ne spravt v posteljo z njim dokler navs vedla, da zj bos pa pac se ti tista k bo dobila svoje.
+ je v tem da bos se ti zadovoljena
- pa, da on lahk prov hitro najde drugo ( vendar ce je ljubezen prava, lahk se to negativno tocko odpises)
Tko da mas pomoje kr dobro izhodisce ce sama prevzames vajeti v roke in se ti z njim igras.
PS: Kaj pa ce bi se ti tko nardila? Zrajcas ga "skor do konca" pol pa zaspis :>
- Thrashy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
zdravo!
lahko samo povem, da takih tipov ni veliko.....ker so tipi ena svoja vrsta bitij, ki jim je sicer dokaj malo mar za predigre in nežnosti.......večina (če to dela) dela zarad nas žensk, čeprov ima v sebi le živalski nagon po golem sexu in da mu pride.
Pač niso isto ustvarjeni kot me, ki nam čustva pomenijo več kot pa nagon.
Zato pa se večina tipov na začetku zveze potrudi pri sexu, kasneje pa jim postane rutina.....in to je narobe.
Najboljše je, da se pogovoriš z tipam in mu odkrito poveš kaj ga muči, da se je tako spremenil, če ima določene probleme ipd......Povej mu tudi kaj bi ti rada in da brez tega ne moreš. Če pa tega ni več sposoben dajati mu postavi ultimat, da se bo spremenil, če še to ne zaleže je pa v končni fazi res zunaj še veliko tipov. Samo, da se tega vezane punce premalo zavedamo.....Lp
lahko samo povem, da takih tipov ni veliko.....ker so tipi ena svoja vrsta bitij, ki jim je sicer dokaj malo mar za predigre in nežnosti.......večina (če to dela) dela zarad nas žensk, čeprov ima v sebi le živalski nagon po golem sexu in da mu pride.
Pač niso isto ustvarjeni kot me, ki nam čustva pomenijo več kot pa nagon.
Zato pa se večina tipov na začetku zveze potrudi pri sexu, kasneje pa jim postane rutina.....in to je narobe.
Najboljše je, da se pogovoriš z tipam in mu odkrito poveš kaj ga muči, da se je tako spremenil, če ima določene probleme ipd......Povej mu tudi kaj bi ti rada in da brez tega ne moreš. Če pa tega ni več sposoben dajati mu postavi ultimat, da se bo spremenil, če še to ne zaleže je pa v končni fazi res zunaj še veliko tipov. Samo, da se tega vezane punce premalo zavedamo.....Lp
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
Ma ja, sej po eni strani imamo vsi po malem prav, vendar ne moremo vedet zagotovo v čem je težava, ker ne poznamo avtorice prvega posta osebno, kakor tudi ne njenega seksualnega življenja. Kar še svetujem avtorici je to, da izmed naših podanih odgovorov izbere tiste, ki nekako ustrezajo njeni obliki problema, ter ga poskuša uspešno in s potrpljenjem rešiti.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
- venera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2004
Men se je dogajalo isto,bivšega sem "morala"zadovoljevati na vse načine-verjemite mi,da sem se vedno potrudila,ker sem ga imela noro rada.Pri njem sem uresničila vse svoje seksualne fantazije.Tu ne more biti govora,da ga jaz ne bi zadovoljila ali mu ustrega,pa potem on meni tega ne vrača.
Blo ja pa tako-on je mene občasno zadovoljil s predigro,ampak mislil je,da če mu stoji,pa da sexa,da je to vse.
Pred sexom je bil ful prijazen do mene,po sexu pa se je čist spremenil.Danes vem,da me potem že ni imel več rad in,da ga je zanimal samo sex-da sem bila poligon za njegov sexualni trening.No in na koncu najine veze: sexala sva zadnjič..in kaj mi je naredil.Prva runda čist navaden sex,mal mi je oralno potem pa poskrbel zase.Pri drugi rundi...se je zadovoljeval pred mano???,jaz ga nisem zanimala,pa še sama sem morala sodelovati pri njegovih užitkih.Si lahko predstavljate.? preko takega ponižanja sem šla samo zato,ker sem bila nora,nora nanj.
Nad njegovim "načinom zadnjega sexanja sem bila tako šokirana, da sem mu rekla
"da sam to,da mu stoji je pa res premal" za zadovoljitev ženske. Vem, da je to zelo nesramna izjava od mene,ampak tak tip si drugega res ne zasluži.Vsaj po mojem.
Zanimata me dve stava:
sem ravnala prav,ali je to podlo od mene
kako taka izjava vpliva na moško psiho in njegovo sexualno življenje(to bi rada slišala od moške populacije)?????
Blo ja pa tako-on je mene občasno zadovoljil s predigro,ampak mislil je,da če mu stoji,pa da sexa,da je to vse.
Pred sexom je bil ful prijazen do mene,po sexu pa se je čist spremenil.Danes vem,da me potem že ni imel več rad in,da ga je zanimal samo sex-da sem bila poligon za njegov sexualni trening.No in na koncu najine veze: sexala sva zadnjič..in kaj mi je naredil.Prva runda čist navaden sex,mal mi je oralno potem pa poskrbel zase.Pri drugi rundi...se je zadovoljeval pred mano???,jaz ga nisem zanimala,pa še sama sem morala sodelovati pri njegovih užitkih.Si lahko predstavljate.? preko takega ponižanja sem šla samo zato,ker sem bila nora,nora nanj.
Nad njegovim "načinom zadnjega sexanja sem bila tako šokirana, da sem mu rekla
"da sam to,da mu stoji je pa res premal" za zadovoljitev ženske. Vem, da je to zelo nesramna izjava od mene,ampak tak tip si drugega res ne zasluži.Vsaj po mojem.
Zanimata me dve stava:
sem ravnala prav,ali je to podlo od mene
kako taka izjava vpliva na moško psiho in njegovo sexualno življenje(to bi rada slišala od moške populacije)?????
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
sicer spadam med žensko populacijo ampak vseen ti povem da si čist prou ravnala, pa verjem da ga je zelo prizadel tuč če mogoče ni kazal najprej takih znakov, tega stavka ne bo pomoje nikol pozabu
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
zakaj se mučiš po nepotrebnem?
iz tipa ne moreš izsilit to kar hočeš, zato čemu bi se potem ubadala z njim?
enostavno ga skenclaj, al pa mu kupi ančko, pa naj na njej vadi izpraznitvene gibe.
iz tipa ne moreš izsilit to kar hočeš, zato čemu bi se potem ubadala z njim?
enostavno ga skenclaj, al pa mu kupi ančko, pa naj na njej vadi izpraznitvene gibe.
-
Eneya - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: rob Gorenjske
----------Združena tema----------
zdravo!
mam eno tezavico... in sicer grozn sm lena za seks! sploh se mi ne da... moj dragi zmer da pobudo in men se takrat totalno ne da... ampak sej pol k me zrajca pa to ful uzivam in mi pase pa vse... ampak d do tega pridem... jao, take lenobe pa se ne! namest d bi kr skakala od energije, se jst zalenim in bi najraj spala on pa naj me poseksa...
kaj je narobe z mano??
zdravo!
mam eno tezavico... in sicer grozn sm lena za seks! sploh se mi ne da... moj dragi zmer da pobudo in men se takrat totalno ne da... ampak sej pol k me zrajca pa to ful uzivam in mi pase pa vse... ampak d do tega pridem... jao, take lenobe pa se ne! namest d bi kr skakala od energije, se jst zalenim in bi najraj spala on pa naj me poseksa...
kaj je narobe z mano??
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
nič ni narobe, ti pač ne paše
a maš tabletke? ker pri dosti dekletih so tabletke povod za to ... pri meni je bil femoden tud ta k je zaviral spolno slo, zdaj je pa ok (yarina)
a maš tabletke? ker pri dosti dekletih so tabletke povod za to ... pri meni je bil femoden tud ta k je zaviral spolno slo, zdaj je pa ok (yarina)
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov