Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 22. Jun. 2005 16:32

Se opravičujem, ampak tud jaz sem najprej pomislala, da je gej. No ne vem no, kaj a mu nisi privlačna al kaj? To j že skor tko, kot da bi reku en, da ne bo več dihu...:D sej vete kaj mislim...skoraj nemogoče se mi zdi, da tip neb hotu sex-at. Svašta res ej...Ma sto ljudi sto čudi...
Če je pa to resen problem, pol pa res najbolje da se s kom pomeni, kakšnim strokovnjakom, ker tole pa res ne vem če je normalno.:nixweiss: :gruebel:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 22. Jun. 2005 17:33

ah, moj je pa nekje vmes. ni sexualni manijak in ni tak da neb hotu. res da ne velikrat, k pač ni šans al pa cajta. sam je pa reku da bo ko boma skupi študirala to večkrat. in mislm da bo res tako. sploh pa mi ni nit tako pomembno, dab pa zdej mogla nevem kokrat na tedn. ko pride pride, če ne pa tud ne.
beyonce7
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a beyonce7 » 22. Jun. 2005 22:13

Mislim, da ma slabe izkušnje fant. A pa ti on res zaupa? On ve pravi razlog.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 23. Jun. 2005 21:14

MISLM..kako si lahk pa tok 100% da ni gej??????- večje bedarije pa še ne.. Sej če sexa s tabo sm pa tja ni nujno da ni gej lahk da si samo noče priznat al pa še sam ne ve da je gej..lahk pa da si mu ti za komuflažo..sej ni nujno da te nima rad..sam ne bod tok 100% u stvari katere ne moreš dokazat..lahk ti on 100x reče da ni gej itd. pa lahko veš da ti ne laze??? Ja če znaš brat misli v kar sicer dvomim, pol lahko 100% veš..drugač pa ne!!
mislm kej tok čudnga pa še nism slišala..sej lahk pa da tut sam ne ve pa si vse skupi zanika in se ufurava v normalno zvezo, kar počne večina incloserjev..lej ti se z njim lepo pogovor in nared na svoji strani vse kar lahk..reč mu da nej se zdej mal strezne pa razmisl kaj je narobe ker reč da nočeš bit njegova frendica ampak bejba..in k bejbi spada tut sex in cartanje itd. ker brez tega ni ljubezni in ostanejo le prazne besede katere lahk dobiš na vsakem vogalu..ne vem no.pr teh letih bi mogu po teb skakat k zajček..-
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Uporabniški avatar
ancy007
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 5. 2005
Kraj: gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ancy007 » 23. Jun. 2005 23:01

no evo sva se zj vse lepo pogovorila pa to in sm pač zvedla da mu več pomenijo druge stvari, npr. to da se pogovarjava, da si poveva kaj se nama je zgodilo, kaj misliva, rajš me vpraša kej o meni da kej zve itd. in je tud reku da nej ne bom smešna in morm tud priznat da eno pikico sm, ane.da mu ful pomenim pa da me ma ful rad bi mi mogl bit že kr jasn k skoz prenaša ene moje čudne izpade glede naja, tko da zj ne dvomim več vanj. :hearts:
pač zgleda ni tak tip k bi skoz sexal. zgleda da tud taki obstajajo. :)
sj kokr pa vidm se ni to zgodl sam men, tko da sm tud mal pomirjena k res nism vedla da obstajajo tud taki tipi k jim ni tok do sexa. :nixweiss:

tko da ej res hvala za vse nasvete :) pa da ste tud povedale mal kva se je vm zgodl, k sm kr pomirjena pa vidm da vse skp ni tko grozn pa da se da preživet, kr zarad sexa pa ne bi pustila tipa k so tud pomembnejše stvari.no a ni tko?

dobr se mejte
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 24. Jun. 2005 0:53

@ shtrukeljchek:kako si pa ti lahko 100% da je gej :gruebel: :?: ...
jaz sm to dala skozi in jo čist razumem...podobno situacijo sva imela-problem sva rešila in niti prbližno ni gej!tud take stvari se dogajajo(neke vrste bolezen)tako kot je človek lahko odvisen od sexa-se ga nikoli ne nasiti tako obstajajo tudi ljudje k jim ni tok do tega...pa to še zdaleč ne pomeni da je GEJ! :wink:
*Živi in pusti Živeti*
Uporabniški avatar
Fracha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Fracha » 24. Jun. 2005 10:18

Oh ja. Problem pa najbrž nastane, če se najdeta takšna dva, ko je en total seks maniak, eden pa se mu total upira. Bo že.

Mislim, da bosta šla čez to in vse, ki imamo probleme s tem, mogoče pa se je tudi malo ustrašil tega, da te ni strah priznati, da si želiš seksa.

Ker mislim, da eni tipi se še vedno najbolje počutijo, če so oni tisti, ki so "taglavni".
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 6. 2005
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objavaNapisal/-a karmy21 » 24. Jun. 2005 11:16

men se bi strgal... :cry: tip k noče sexa...wow.... jzt mojmu čist mal namignem pa morm skor bežat pred njim... :lach:
januška
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a januška » 26. Jun. 2005 18:29

ej punca samo čas je potreben
mogoče mu je nerodno in se ne more dobro sprostiti, ali pa celo ni še dovolj izkušen v spšolnosti
samo voljo mu daj in mu pokaži kako lepša je lqahko spolnost, predvsem pa ne bodi preveč nevzdržna
ko bo spoznal, kako lepa je lahko spolnost, ga boš komaj še dohajala
pa srečno
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bad girl » 27. Jun. 2005 10:05

Slišala sm že za ženske ki nočjo oz.se jim ne da sexat. Ampak da moški noče, to je bl redek pojav. Po moje pa hoče tak tip najprej žensko mal bl spoznat nato pa imet z njo še več. Sam sex je užitek in le še poglobitev resne zveze. :)
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
symony
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2005
Kraj: Trebnje

Neprebrana objavaNapisal/-a symony » 23. Jul. 2005 21:32

----------Združena tema----------

zadne čase se mi kar pogosto dogaja, da tip poskrbi sam zase, zame pa ne. predigre skor da ni, tkoj hoče fukat in to sam tok časa, dokler mu ne pride. potem pa zaspi in mene pusti, kot eno lutko, sploh me ne zadovolji. potem pa če mu kaj rečem, se dela kot, da ne ve o čem govorim. pa včasih sploh ni bil tak. pa ko sm ga vprašala, če rad liže muco, mi je odgovoru: NE. potem sm ga pa vprašala, zakaj in odgovor je bil: NE VEM. a ni dolgo nazaj k mi je pa govoru kak mu je to dobr, pa da rad to počne. in po vsem tem se mi zdi sex z njim že prava nočna mora, ker vem kako se bo končalo, čeprav vedno upam, da bo kj bolš in se bo spremenu.
kaj mislite vi o tem?
mu ni več do mene?
ima kakšno drugo?
se je že komu izmed vas tudi to zgodilo?
če hočeš videti, moraš gledati s srcem. bistvo je očem nevidno.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 23. Jul. 2005 21:47

pomoje se ne bo kr spremenu. bot mal "trda" z njim, mal ga postav na hladn za neki cajta. če on ne zadovoli tebe, pol tut tep ni potrebno zadovolit njega.
drugač pa ja, je zajebana situacija
Uporabniški avatar
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 6. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a **ReD*cHerRy** » 23. Jul. 2005 21:52

prejle sem komentirala tvoj prispevek na temo jok po sexu...že tam si omenila da ponavadi jokaš zaradi tega ker ti je bedno in ne zaradi tega ker bi ti bil sex good!to je za mene egoistični prasec :flop: in nič drugega!svoje potrebe poteši ti se pa znajdi!halooooooo!še enkrat se pogovori z njim in mu reci da ti to ni ql in če ne bo nič boljše bi ga jaz na tvojem mestu skenslala edino če misliš cel življenje prosit za sex!? :gruebel: pomojem si lahko najdeš veliko boljšega ki te bo vreden in bo gledal tudi nate in ne samo na sebe!koliko časa sta pa že skupaj?a pa drugače nimata nobenih problemov?samo kar se sexa tiče?jaz vem da če bi meni moj počel take stvari da enostavno nebi mogla zdržati...sex mi full pomeni!

upam da kmalu rešiš ta problem :wink:
*Živi in pusti Živeti*
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 23. Jul. 2005 22:43

Verjetno išče na tak način le pozornost in ti na grd način vrača, ker ga tudi ti mogoče ne zadovoljiš. Možno da je tud trmast in zaradi tega nalašč reče, da ne liže rad tvojo tamalo, ker tudi ti njegovega ne vzameš v usta... Verjemi, če bi ga zadovoljila, bi se tudi on zate potrudil. Če se med samim dogajanjem niti ne premakneš potem ni čudno... Tako pa očitno nima nič od sexa, zato te pač milo rečeno nategne da poskrbi zase, če že ti ne poskrbiš za njega... :roll:

Se opravičujem če je malo nesramno napisano, vendar je ponavadi pri trmastih in zamerljivih osebkih ravno ta težava.
Dekleta, ne prehitro sklepat, da je tip egoističn prasec. Vsaka zgodba ima dve plati... Najbolj očitna, ni nujno najbolj pravilna...

No, lahko da pa je vseeno prasec, ker tud takšni obstajajo... Kakorkoli že, upam da vse uredita glede tega... :wink:
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
cosmy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmy » 23. Jul. 2005 23:16

Jaz tud pravm, da ga postav na hladno za neki časa. K bo vidu, da ti tud njega ne boš zadovoljila, se bo mogoče spremenu, pa bo začel gledat, da bo še teb lepo..
če pa bo isto, se bo pa treba vprašat, če je vreden ostat z njemu
Peek-a-boo!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov