Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 22. Sep. 2009 10:17

chiqqa napisal/-a:
MsN napisal/-a:Mislim, da je znižanje libida navedeno tudi pod stranskimi učinki v navodilih za uporabo kt ... Čisto po neptorebnem tam verjetno ni, kajne? :wink:

ja sam ne vedno :D nevem, al sem samo jaz tak sex-o-maniac da mi tabletke ze 4 leta ne povzrocajo tezav na nobenem podrocju, zelja pos exu je kvečjemu še večja oz. že skos enaka, tko da bogi moj :D

je pa res, da se zenske vec al mn zgovarjajo na KT, velik je tut v psihi tko da ni nujno da je problem v tem :))

Ma ja, si povedala že 2x na dveh straneh, da nate nimajo vpliva. Lepo. Na koga pa ga imajo. In ne gre za izgovor. O stvareh, ki jih nisi doživela in nimaš izkušenj, bi bilo dobro molčati :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Sep. 2009 10:42

MsN napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:
MsN napisal/-a:Mislim, da je znižanje libida navedeno tudi pod stranskimi učinki v navodilih za uporabo kt ... Čisto po neptorebnem tam verjetno ni, kajne? :wink:

ja sam ne vedno :D nevem, al sem samo jaz tak sex-o-maniac da mi tabletke ze 4 leta ne povzrocajo tezav na nobenem podrocju, zelja pos exu je kvečjemu še večja oz. že skos enaka, tko da bogi moj :D

je pa res, da se zenske vec al mn zgovarjajo na KT, velik je tut v psihi tko da ni nujno da je problem v tem :))

Ma ja, si povedala že 2x na dveh straneh, da nate nimajo vpliva. Lepo. Na koga pa ga imajo. In ne gre za izgovor. O stvareh, ki jih nisi doživela in nimaš izkušenj, bi bilo dobro molčati :D

no super :D jz sm samo povedala še 1x, da ni pr useh tko, k je ena rekla da je to posledica KT in samo KT.
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 22. Sep. 2009 18:54

mogoče ma pa tip prevelzga pa se ga punce ustrašjo hehe :lol:
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 23. Sep. 2009 4:18

al je gej, al pa s kero drugo seksa, ker mu je pač z njo bolš seksat, tebe ma pa rad... sliši se smešno, ma poznam take primere pr kolegicah, na žalost :roll:
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 23. Sep. 2009 7:34

ja sigurn z drugo :lol:

taki tipi so gotovo še bolj zvesti kot tisti k.......

mogoče sedaj ni pravo obdobje za njega in se mu ne da- saj živali imajo tudi paritvene cikle
Uporabniški avatar
jerl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerl » 17. Avg. 2011 17:33

Zadnjič spremenil jerl, dne 06. Jun. 2012 13:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 17. Avg. 2011 17:45

^^
:rofl: :rofl:
Pisat punce, pisat!! :rofl:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
Black Diamond
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Black Diamond » 30. Avg. 2011 7:14

V kolikor ni istospolno usmerjen ali ima kakšne težave, za katere ti ne veš, pač nima dovolj libida. Frigidna ženska je enak pojav kot moški, ki ni željan seksa, vajenost žensk na to, da so moški pravi spolni obsedenci, pač takšno težavo vidi bolj nenavadno in se sprašuje marsikaj.

Vzporednica njegove (ne)pripravljenosti za seks, ki jo rišeš, je da te ima zato bolj rad, s čimer se osebno ne strinjam. Res je to dokaz, da mu ne gre le in zgolj za seks (čeprav moških, ki pa seks obožujejo, ne gre zato obsoditi, da imajo svojo žensko le za to), da bolj kot tvoje telo ceni tvojo notranjost, vendar ni merilec, koliko te ima rad.

Ne bi rabil ponavljati, da te pač noče imeti zgolj za to, ker je to itak več kot očitno, sploh pa tudi ve, da se tudi ti tega zavedaš. Ne da ti nobenih tehtnih razlogov, argumentov, ki bi dejansko opravičevali njegovo nezainteresiranost za spolno življenje, ki je že skoraj bolj odklonilen odnos do seksa.

V razmerju se morata oba počutiti dobro, početi stvari, ki oba veselijo, ne zgolj takih, do katerih je bolj njemu. Kdaj pa kdaj delamo tudi tisto, kar nam ni ravno ljubo, saj zveza rabi kompromise, prilagajanja, vzajemno popuščanje.. V tem primeru se zdi on sebičen, njegova velika ljubezen pa ima luknjo, ker zate ni pripravljen storiti stvari, ki mu pač ne sedejo. V odnosu ne sme biti nobena stran prikrajšana na račun neprilagajanja drugega!

Ker imata sicer očitno kul odnos, ga ne gre kar odpisati, ampak se splača malo potruditi, da pride do kakšnega preobrata na bolje. Ker pogovor, kot kaže, nima želenega efekta, je treba ubrati druge načine.. Sooči ga npr. z ostalim folkom, s pari, ki imajo urejeno, zdravo spolno življenje in ga ne skrivajo čisto, tako da jim ni problem odkrito spregovoriti o njem, najbolje, da poskrbiš, da pride do kakšne debate v živo, tem bolje, če gre za skupne prijatelje in sploh ljudi (sploh moške), katerih mnenje mu utegne biti važno. Morda tako odpre oči in spremeni pogled na zadevo.

Vsled dejstva, da je bolj za verbalno komunikacijo, ga skušaj zrajcati na tak način. Izberi torej besede, ki ga bodo dosegle, vznemirile.. Mogoče tudi seks preko telefona.

Če ne poznaš dovolj njegovega okusa za videz, izgled, ga razišči in se uredi dovolj seksi, da ga očaraš in mogoče tudi na ta način prebudiš tisto nekaj, kar najbrž spi nekje v njem..

Potrudi se, a naj se potrudi tudi on. Ni treba, da je vse na tebi, saj najbrž tudi sama vlagaš trud v stvari, ki so mu ekstra pomembne.
Moškost utegne nazadnje usekati na dan in potem ga boš še mirila. ;)
Good fucking luck! :P
~¤You¤must be¤the change¤you wish¤to see¤in the world¤.~ {Gandhi}

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov