Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 21. Sep. 2009 11:54

ancy007 napisal/-a:evo mam en problem k ni glih nejbl grozn sam me pa kdaj tud mot, in sicer to da moj srček ni glih navdušen nad sexom oz. ni tipični tip ki bi skoz sexal. pravi, da rajši vidi da se pogovarjava in delava druge stvari in zaradi tega potem tudi vem, da me ima res rad in želi biti z mano zaradi mene same :) , ampak me vse skupaj kdaj moti, ker mislim da če imaš spolne odnose to še ne pomeni da si z nekom samo zaradi sexa, ker problem je ta da on to misli. sva pa skupaj komaj 9 mesecev pa že zdej skoraj brez sexa, kaj bo šele čez ene par let. mu pa skoz govorim da ga mam nejbl rada pa da sex ni vse pa to pa mi ne verjame.
zj vas pa sprašujem če se vam je to že kdaj zgodilo, pa tud tipi dejte mi mal razložit a je sploh možn da vam ni do sexa tok zlo. a pa mi vsi svetujete naj ga obdržim pa rajš mal potrpim.
lahk mi pa date tud kšne nasvete kako ga pripraviti do tega da bo nad sexom bolj navdušen (igrice,....).
sicr pa morm mal tud priznat da sm po svoje tud vesela da je tko da saj vem da me ima res rad. :hearts:

ja to je pa tista napaka ko ženske mislijo da se vsem tipom da kr skos seksat :roll:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 21. Sep. 2009 12:16

Ja sam je bed ne...mislm moj tud ni nek pristaš seksa,nevem no njemu je dost tko dvakrat na mesec...HALOO!To pa tud ni zdravo,zdj pa sploh nevem mogoče bo bolj zainteresiran k sva šla na svoje heheheheeh....Bom dons zvečer probala,če bo kej ratal :twisted:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 21. Sep. 2009 12:21

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Sep. 2009 13:03

Horus napisal/-a:Ce je zenski 2x na mesec so krive tablete, njeno razpolozenje, blabla, ce tipu, pa ni zdrav? :P Ccc, dvojni standardi

Niso dvojni standardi ... saj to je znano, da imamo ženske in moški različno potrebo in da veliko več žensk kot moških trpi za pomanjkanjem spolne sle. Seveda tak tip ni bolan zato, samo vseeno ... malo bolj "čudno" je. :D

Recimo pri meni se je želja po seksu zelo zmanjšala zaradi tablet, fant pa ima zelo visok libido. On bi 3x na dan, jaz 3x na mesec. Pa najdeva zmeraj vmesno pot in se oba podpirava in razumeva (predvsem on mene). :D
sportsman
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sportsman » 21. Sep. 2009 13:48

o ko ste kako pametne - da če si za 2 krat na mesec si pa bolan

kdo pa ve koliko je normalno na mesec? nihče!
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 21. Sep. 2009 17:11

matejka** napisal/-a:Majo KT kr dost pr tem... Zaradi njih tudi upade želja po seksu, vse tezje če sploh prideš do orgazma...

No js se s tem ne bi strinjala. Kajti jemljem tabletke že cca. 4-5 let, pa mi želja po sexu ni upadla. Sej ne rečem, sej pride kakšen dan, ko enostavno ti ni, ali mogoče partnerju, ali pa kar obema. In zato ne bom rekla, da so pa za tiste dneve, ko mi ni, krive tabletke.
Pač ker je nekaj uporabnic izjavilo, da jim je libido upadel z uporabo KT, potem pa vsaka misli, da so glavni vzrok KT, če pride v zvezi do tiste točke, ko partnerja ne sexata več tako pogosto kot sta npr. na začetku, oziroma ko partnerju enostavno ni do sexa.
In na to lahko vpliva mnogo dejavnikov. In navsezadnje če bi bile edini dejavnik tega tabletke, mislim, da jih uporabnice ne bi tako pogosto uporabljale kot jih. Sej ne rečem, določene imajo res prav zaradi KT te probleme, ampak za določene primere pa mislim, da bi vzrok morale poiskati drugje. :wink:
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Sep. 2009 17:47

^^ Ker na tebe kontracepcijske tabletke nimajo takega učinka, še ne pomeni, da tudi na druge ne. Vsaka verjetno ve za sebe, kakšni naj bi bili razlogi za zmanjšan libido - če so to KT pač so - in meni se zdi nesramno tvoje namigovanje na "druge probleme".
Da komentiram še to, zakaj jih jaz uporabljam kljub manjšemu libidu: preprosto zato, ker plusi odtehtajo ta minus. Sploh pa še vedno normalno živim, tudi če kdaj seksam samo 1x na teden.
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 21. Sep. 2009 18:00

g00fy_qa napisal/-a:^^ Ker na tebe kontracepcijske tabletke nimajo takega učinka, še ne pomeni, da tudi na druge ne. Vsaka verjetno ve za sebe, kakšni naj bi bili razlogi za zmanjšan libido - če so to KT pač so - in meni se zdi nesramno tvoje namigovanje na "druge probleme".
Da komentiram še to, zakaj jih jaz uporabljam kljub manjšemu libidu: preprosto zato, ker plusi odtehtajo ta minus. Sploh pa še vedno normalno živim, tudi če kdaj seksam samo 1x na teden.

Nikakor ni bil moj namen da bi nesramno namigovala na druge probleme, ampak povedala sem le tako kot mislim. Če si pa ti malce preobčutljiva, je pa to tvoj problem. In povedala sem, da za določene primerke ne rečem, da so krive KT, ampak še vedno je pa obstaja določen del uporabnic, kjer se problem nahaja kje drugje.
Glede pogostosti spolnih odnosov, je pa čist različno. Enim paše vsak dan, enim enkrat ne teden, drugim enkrat na mesec, kljub temu pa verjetno vsak normalno živi, če sexa tuk kukr mu paše (Pa da boš lahko še bolj normalno živela, ne rabiš vsako besedo dobesedno vzet!) :D
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Sep. 2009 18:08

^^ Zmotilo me je zato, ker se določene ženske težave, kot so recimo zmanjšan libido zaradi KT, PMS ipd. včasih odpravijo kot izmišljotine ali posledice drugih problemov, to pa mi ni všeč. In ne rabiš takoj namigovati na mojo domnevno preobčutljivost. :)
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 21. Sep. 2009 18:13

g00fy_qa napisal/-a:^^ Zmotilo me je zato, ker se določene ženske težave, kot so recimo zmanjšan libido zaradi KT, PMS ipd. včasih odpravijo kot izmišljotine ali posledice drugih problemov, to pa mi ni všeč. In ne rabiš takoj namigovati na mojo domnevno preobčutljivost. :)

Tudi mene je zmotil tisti stavek neke uporabnice, da je zmanjšanje libida posledica uporabe KT in pika.
Različne smo si in prav tako različno se naše telo odziva različno kot na KT kot tudi na druge dejavnike... Se opravičujem za namigovanja na tvojo preobčutljivost :wink: (za naslednjič vem!)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 21. Sep. 2009 18:25

^^ Ja, razumem te - vem tudi, da niso vedno krive KT. :bussi: ;)
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Sep. 2009 19:59

Mislim, da je znižanje libida navedeno tudi pod stranskimi učinki v navodilih za uporabo kt ... Čisto po neptorebnem tam verjetno ni, kajne? :wink:
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a TOM-Lady » 21. Sep. 2009 20:16

Verjetno res ne, ampak ne deluje pa pri vsakem enako, kaj praviš? :)
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Sep. 2009 20:51

TOM-Lady napisal/-a:Verjetno res ne, ampak ne deluje pa pri vsakem enako, kaj praviš? :)

Seveda ne.

Skratka težko je reči, kaj je vzrok za padec libida pri ženski, vsekakor pa bi osebno najprej posumila kt, ki so lahko dokazan vzrok za to težavo.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 22. Sep. 2009 0:46

MsN napisal/-a:Mislim, da je znižanje libida navedeno tudi pod stranskimi učinki v navodilih za uporabo kt ... Čisto po neptorebnem tam verjetno ni, kajne? :wink:

ja sam ne vedno :D nevem, al sem samo jaz tak sex-o-maniac da mi tabletke ze 4 leta ne povzrocajo tezav na nobenem podrocju, zelja pos exu je kvečjemu še večja oz. že skos enaka, tko da bogi moj :D

je pa res, da se zenske vec al mn zgovarjajo na KT, velik je tut v psihi tko da ni nujno da je problem v tem :))

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov