Ni mi/mu do seksa [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 23. Jun. 2009 9:05

..Evelyn.. napisal/-a:Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje. :)

inb4 Horus

Sej je horus(al kdo ze) reku v eni temi, da so ene zenske slabe v postelji, da se nic ne potrudijo, in pol so ga vse napadle da to pa ze ne more bit.

Valda, to da se tipu rece da je razlog njegova nesposobnost v postelji je pa sprejemljivo, saj je jasno, da so moski 100% odgovorni za kvaliteto seksa.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2009 21:59

elvis napisal/-a: Problem je to da sm jst pred enim letom pa še mal čist zablokirala glede seksa in že od takrat niti enkrat nisva sexala. Res je da ma on službo jst službo ne živiva še skupi, ampak eno leto brez sexa?!

sori, ampak če par eno leto ne sexa, to zame ni par. tu nekaj močno smrdi. ne vem ne zate, ne zanj kako za vraga lahko kdo zdrži brez sexa celo leto.
to je meni tako zelo oddaljeno, da si ne upam na kaj takega niti pomisliti. kaj potem delata?????? :eek:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 23. Jun. 2009 22:07

sej ni vrag, da si vsaj eden izmed njiju kje drugje ne privosci seksa :wink:

meni se drugace tudi zdi grozno :? pa ne samo zaradi golega pomanjkanja seksa, ampak kaksen ljubec odnos je sploh lahko med dvema, ce celo leto do tega ne pride? :(
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Jun. 2009 21:45

Mahagonij napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Ja, lol zdaj ko TIP sprašuje je tak odgovor kul a? Ko je pa tle miljon bab k javkajo, da jim tipi ne dajo pa nobena ne pomisl na to, da je mogoče GROZN slaba v seksu in res išče tip nekje drugje. :)

inb4 Horus

Sej je horus(al kdo ze) reku v eni temi, da so ene zenske slabe v postelji, da se nic ne potrudijo, in pol so ga vse napadle da to pa ze ne more bit.

Valda, to da se tipu rece da je razlog njegova nesposobnost v postelji je pa sprejemljivo, saj je jasno, da so moski 100% odgovorni za kvaliteto seksa.

zdej sm se spomnla na dve kolegice k so obe stokale da kko ne uživajo v sexu kr je njihov PRVI tip slab :lol: mi res ni jasno kko so sploh upale prit do te ugotovitve glede na to da pred prvim sploh izkušenj niso mele in so lahko samo sanjale o sexu :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Jun. 2009 22:49

^^ ja mogoče so se med seksom dolgočasile in niso uživale; ni se jim zdelo fascinantno in jima je šlo na živce... Dovolj razlogov da rečejo da je zanič, pa če prav drugega še niso sprobale :D :P
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 25. Jun. 2009 9:12

Tudi, če imaš samo enega fanta verjemi, da lahko veš, če je le-ta slab. :) Pač čutiš in se nimaš fajn, cela zadeva ti ne da pravih občutkov in ni tako kot bi si želel. Ampak to še ne pomeni, da je fant slab, ampak se pač ne ujameta.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 25. Jun. 2009 12:49

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 25. Jun. 2009 12:57

smešno mi je blo to da so razlagale o tem ku da so zdej največje strokovnjakinje.. s samo enim tipom nvem če se lahko maš za strokovnjaka na tem področju :wink:
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 25. Jun. 2009 13:04

meni je 1x na teden premalo :wink: osebno.. 2-3x je ok. če je privlačnost, vse poglihan, nobenih nesporazumov, pol gre.. :P

Če me pa folk neki j** v glavo, ne razume in mu ne morem zaupat, potem me pa vse mine in se mi ne da :roll: :? :?

Še slabše volje pa postanem, če se načne tema o oralcu :wall: ki bi moral bit spontan vedno in povsod :cry:
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 25. Jun. 2009 16:31

[vanessa] napisal/-a:smešno mi je blo to da so razlagale o tem ku da so zdej največje strokovnjakinje.. s samo enim tipom nvem če se lahko maš za strokovnjaka na tem področju :wink:

Hmm, kdo pa je strokovnjak za seks? :D Koliko jih mora pomendrati pod sabo?

Ne vem, če je številka spolnih partnerjev sploh relevantna, ko gre za seks. Seveda prvič ni magično, je pa super, če najdeš partnerja, s katerim se ob tem zabavaš, poskušaš nove stvari in vadiš zadevo tako pogosto, da ja ... lahko postaneš mini strokovnjak, če je to tvoj cilj. In to z enim partnerjem. Bistven je itak tvoj užitek in če slednjega čutiš (in veš, da ga čutiš), potem si sam zase strokovnjak, ali pač? :D
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 25. Jun. 2009 22:17

[vanessa] napisal/-a:smešno mi je blo to da so razlagale o tem ku da so zdej največje strokovnjakinje.. s samo enim tipom nvem če se lahko maš za strokovnjaka na tem področju :wink:

pomojem se pa lahk veliko več naučiš, če imaš enega (rednega) tipa- in z njim redno seksaš, kot pa da se npr vsak mesec daš dol z drugim.
Ker meni se zdi, da pač prvi seks z "novim" človekom ni ravno neko bajno eksperimentiranje. No ja, mogoče pa pri nekaterih je, ne vem.. :razz:
No, sam to je pač sam moje mnenje in moja opažanja :D ... Drugače pa vem kaj misliš; res; težko je poslušat da nekdo pametuje o nečem če prav nima ravno pojma :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jun. 2009 7:36

MsN napisal/-a:

Hmm, kdo pa je strokovnjak za seks? :D Koliko jih mora pomendrati pod sabo?

Ne vem, če je številka spolnih partnerjev sploh relevantna, ko gre za seks. Seveda prvič ni magično, je pa super, če najdeš partnerja, s katerim se ob tem zabavaš, poskušaš nove stvari in vadiš zadevo tako pogosto, da ja ... lahko postaneš mini strokovnjak, če je to tvoj cilj. In to z enim partnerjem. Bistven je itak tvoj užitek in če slednjega čutiš (in veš, da ga čutiš), potem si sam zase strokovnjak, ali pač? :D

samo zto kr sama čutiš še ne pomeni da tudi tvoj partner to čuti :P bivši od cimre se je tolko hvalu med frendi kko zna in tudi poskrbeu je vedno zase (ne nalašč, pač taki je biu), sam da je biu on zadovoljen, obnašu se je ku da drži boga za jajca.. in že k je biu njen prvi je misnla, da mogoče je pa neki narobe z njo da ne uživa v tem in ji ne pride.. zdej ma novega tipa in uživa

sej nvem ku gre to, se ne spoznam, sam en tolko zdrave kmečke pameti mam tudi js (pa tudi vse izlivajo probleme in podvige glede tega, ravno meni) in če maš samo enga si predstavljaš da je vedno tko in lahko rata stvar tudi rutina in ne samo novo eksperimentiranje.. vedno je nekje tam zuni neki boljšega, sam dokler ti tega ne probaš se zadovoljiš tudi s tistim kar dobiš (al je dobro al ni).. in verjetno so se tega tiste 2 kolegice zavedale
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 26. Jun. 2009 10:26

[vanessa], veš, v dolgoletni zvezi se ljudje tudi pogovarjajo. In veš kaj še? Pogovarjajo se tudi o seksu :D In ja, ne moreš biti 100 %, da partner v seksu uživa podobno kot ti, lahko pa to delno opaziš in predvsem zaupaš, da bi ti v primeru obratne izkušnje to povedal, da bi skupaj kaj izboljšala.

Ti pa daješ za primer tipične ženskice in tipčke, ki pač pridejo skupaj, se drgnejo in penetrirajo, da potešijo tisto svojo radovednost in doživijo efekt 'uuu, seksam, juhuhu!' in verjetno bore malo vejo o seksu kot takem, kaj šele drug z drugim zares govorijo o lastni spolnosti - iz tega potem izvira nepotešenost pa zadovoljevanje le lastnih potreb ipd. Z eno besedo - otročje. In še bolj otročje je to, da te iste kolegice o tem veselo razpravljajo z drugimi prijateljicami - tipično :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 26. Jun. 2009 11:26

točno to sm js napisala.. da se delajo strokovnjakinje na tem poročju in po možnosti sploh ne vejo za kaj se gre.. in potem je sledilo tvoje vprašanje kolko jih moreš dat skozi da si sploh lahko strokovnjak
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 26. Jun. 2009 11:29

[vanessa] napisal/-a:točno to sm js napisala.. da se delajo strokovnjakinje na tem poročju in po možnosti sploh ne vejo za kaj se gre.. in potem je sledilo tvoje vprašanje kolko jih moreš dat skozi da si sploh lahko strokovnjak

No, ampak ti si pisala v stilu, da z enim partnerjem ne moreš biti strokovnjak. S tem pa se marsikdo ne strinja :wink:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov